Şimdi Ara

I Am Alive'in PC Sürümünü Korsan İptal Etmiş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
4.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•      I Am Alive'ın çıkacağı platformlar ilk olarak PC, PS3 ve Xbox 360 olarak duyurulmuştu. Ancak daha sonra Ubisoft bu yönde bir değişikliğe giderek PC sürümünü iptal etmişti.

Bu durumdan sonra haliyle bütün PC kullanıcıları Ubisoft'u suçladı. Uzun süredir sessizliğini koruyan Ubisoft cephesinden en sonunda bir cevap geldi. I Am Alive'ın yönetmeni Stanislas Mettra, iptal edilen PC sürümü hakkında konuştu.

Mettra, "Sitelerde dolaştığımda neredeyse bütün PC oyuncuları Ubisoft hakkında suçlamalarda bulunuyor. Fakat bu insanların kendilerine şu soruyu sormasını istiyorum; Eğer yapsaydık satın alacak mıydınız?"

"Malesef bu bir gerçek. PC'deki korsan oranı arttıkça artıyor. Yapımcıların PC'ye harcadıkları masraf, oyun çıktıktan sonra neredeyse ödenmiyor bile. PC'de oyunlara para veren insanların sayısı çok azaldı."

"Yapım aşamasında abartılacak bir durum yok. 12 kişilik bir ekibin I Am Alive gibi bir oyunu PC'ye aktarması 3 ay sürer. Büyük bir maliyet de gerektirmez ancak gider, giderdir. Oyun çıktıktan sonra da bu oyunu sadece 50.000 insan satın alsa, kesinlikle değmeyecek bir işe imza atmış olursunuz." şeklinde konuştu.

• yav he he
  • Adam olmaz bu ubisofttan.
  • Yürü git, dün ne kullanıyorlardı bu gün ne diyorlar. Xbox'la mı doğdunuz çakallar.. Hepsi pc kullanıyor, gören pc'ye ellemiyorlar sanır.. O oyunları nerede yapıyonuz?
  • Adam haklı beyler orjınal alırım ayağı cekmeyın :)
  • Onlar PC'nin her yerinden öpsünler... PC olmasa Ubisoftta olmazdı...
  • Kişi başı 5000$ maaş versen 36 * 5000 = 180 000
    50 000 satış yapsan, bu satışlardan sana tanesinden 10$ kalsa
    500 000 - 180 000 = 320K$ kar + 12 kişilik istihtam + PC oyuncuları gözünde karizman.
    Bunlar için değmeyecek diyorsanız gözünüzü doyuracak tek şey toprak o zaman. fuck off
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne oluyorki anlamış değilim,bunlara zararmı uğruyor..steam'da digital sat çokmu masrafın varki,kayıptan ötürü bence edeceğin karın çok daha fazla olacaktır..ya ben ticaretten anlamıyorum yada bu adamlar çıkartmaması için bir firma ki o firmayı biliyoruz..o platforma çıkarma diye bunlara para bayılıyor
  • "eğer yapsak alacak mıydınız?"

şu laftan sonra zaten alacağım varsada almam
  • ya tamam bir emek veriyorlar ama korsan işi her şeyi mahvediyor en çok pc'de oluyor biliyoruz ama böyle bir tutum da yanlış. bu arada ubisoft pc'ye laf atmıyor pc oyunculuğuna daha doğrusu korsan oyunculuğuna laf atıyor
  • problem o değil. duyurup neden iptal ediyorsun? duyurup iptal olayı çileden çıkartıyor. kimse soul calibur 5 pc'ye duyurulmadı diye şikayette bulunmaz. herkes bunu yapıcam diyipte yapmayanı şikayet eder. bende pc kullanıcısı olarak hoş bulmuyorum bu duyurup iptal etmeleri...
  • yapacağınız oyunun da seninde ta ..... k**** ubisoft :@
  • O zaman bu mantıkla ekran kartları da satılmasın, oyunlar sadece konsollara çıksın. Boş yere oyun oynamayalım Pc'de. Ha bu arada konsollar da kırılıyordu değil mi ? Yani orada da korsan oyunculuk var.
  • "eğer yapsak alacak mıydınız?"

sen adam akıllı oyun yap zarar ettirmez pc oyuncuları ...zaten inanmıyorum bu zarar etme muhabbetlerine...

pc'de iş olmasaydı 2010 durgunlugu devam eder 2011'de oyun cıkmazdı ...
    ama yok öyle bi şey goty listelerindeki oyunlar pc'ye de cıkıyor ...işi bilmiyosan danış abilerine öğretsinler...
  • Şimdi bir şey söylerdimde ortam uygun değil
  • Tamamen aptalca bir açıklama.
    Madem bu oyun kutulu değil de indirilebilir olacak, o zaman Steam'den falan satmak aklınıza gelmiyor mu? Bugün PC oyunculuğu halâ yaşıyorsa Steam sayesindedir bu.
  • BAHANE!!!!
  • fiyatını ucuz yapın herkez orjinal alsın laf ebeliği yapıyorlar bi oyuna 50 mılyon dolar harcayıp 500 milyon dolar kazanmanın peşindeler
  • Afedersiniz ama saçmalamışlar. Kaliteli bir oyun PC de de her zaman yapımcısına kar sağlar. Bunun çok örneği var. Ayrıca PC de kutulu oyun satışı neredeyse hiç yok artık çoğu kişi dijital yollardan alıyor oyunları. Sen oyunu steam e getir kaliteli ise bak bakalım ne kadar satıyor. Ondan sonra konuş.
  • adamlar biz oyunları xbox da yapıyoruz demiyolarki haklılar yani pc ye çıkarmamakta babamızın hayrına çıkarmıyolarki pazar için çıkarıyolar arz talep ilişkisi almazsan çıkarmaz
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.