Şimdi Ara

iOS 5'te bu kez WiFi problemleri baş gösterdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
1
Favori
7.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • iOS 5'te bu kez WiFi problemleri baş gösterdi





     

    iOS 5 ve iPhone 4S tanıtıldığı günden bu yana kullanıcılar zaman zaman batarya problemi ve SIM kart tanımama şeklinde problemler yaşıyordu. iOS 5.0.1 güncellemesi ile batarya sorununu gidermeyi amaçlayan Apple bu kez WiFi bağlantısında kopma problemi ile karşı karşıya kaldı.




    Apple destek forumlarında yoğun bir şekilde tartışılan problem bekleme konumundan çıktığında sinyal kalitesinde keskin düşüşler, kopmalar ve doğru şifre girilmesine karşın yanlış olarak uyarı verilmesi şeklinde kullanıcıların karşısına çıkıyor. 




    Problem iOS 5 güncellemesi yaptıktan sonra meydana geliyor. iPad, iPad 2, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 3GS, iPod toch 4. nesil modelleri problemden etkileniyor. Bir forum kullanıcısı iOS 4.3 sürümüne geri döndüğünde sorunun kaybolduğunu belirtiyor. iOS 5'e tekrar yükseltince aynı sorun yeniden ortaya çıkıyor. iOS 5.0.1 güncellemesi de bu sorunu ortadan kaldırmadı.




    Apple'dan konuyla ilgili bir resmi açıklama gelmedi ancak batarya sorununun ardından ortaya çıkan bu problem acil bir güncellemeyi gerekli kılabilir.







  • Ben 4 kullanıcısıyim wifi her zaman sorun ama 501 le şarj sûrem arttı diyebilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç bir şeyin fanboy'u vs. değilim. Bu kadar sorun olan bir telefon sırf karizma diye tonla para verilerek satın alınır mı? Yakında İngiltere'den gelecek bir tanıdığım olacak. Sim kart, Wi-Fi, Pil süresi, Ekranda lokal sarı renk, Kulaklık ve Mikrofonda konuşma sırasında beklenmedik ses kaybı vs. vs.
    Belki de Iphone 4 satın almak daha mantıklı.
  • Apple bu sefer beklemediğim kadar sorunlu bir cihaz çıkardı. Yanlız apple a yüklenmeden önce bu sorunların androidde de olduğunu ve çıkalı neredeyse bir sene olan cihazlarda bile hala çözülemediğini göz önünde bulundurun.
  • 5.01 kurmadım ama 4 tede wifi sorunları baya yaşadım 5 biraz daha iyiydi,batarya için restart atıyorum çok program açıldığından
  • steve gitti apple öldü :D
  • Kim ne derse desin Apple
  • Şimdi diğer markaları kullanan kullanıcılar kıs kıs gülüyordur :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WaR_LoRd

    Apple bu sefer beklemediğim kadar sorunlu bir cihaz çıkardı. Yanlız apple a yüklenmeden önce bu sorunların androidde de olduğunu ve çıkalı neredeyse bir sene olan cihazlarda bile hala çözülemediğini göz önünde bulundurun.


    gs2 2 kullanıyorum bi sorun göremedim?heryeni fw de dahada kusursuzlaşıyor telefon.ics ile zirve yapacak...
  • :) 2800 tl ye telefon al şifre kabul etmesin internete girmesin vs vs... 1500e galaxy s 2 alın hicbir problem olmadan kullanin. ya da başka htc modeli olabilir. apple kalitesini konusturur böyle. kasayı süper yaptım der ama yazılımda sorunlar cikartir. iphone 5 öncesi yapılır mı bu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: olle

    Kim ne derse desin Apple
    dandik :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ugacomtr

    :) 2800 tl ye telefon al şifre kabul etmesin internete girmesin vs vs... 1500e galaxy s 2 alın hicbir problem olmadan kullanin. ya da başka htc modeli olabilir. apple kalitesini konusturur böyle. kasayı süper yaptım der ama yazılımda sorunlar cikartir. iphone 5 öncesi yapılır mı bu?

    Sorunlara bir sey diyemem. Ama munasip bir yerinizden fiyat uydurmamakta fayda var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün akşam ben de 4.3.3 den 5.01 e geçince wireless sorunu yaşadım. Şifre doğru olmasına rağmen modem ile bağlantı kuramıyordu. Telefonu kurcalarken düzelttim ama nasıl yaptım inanın hatırlamıyorum. Hatırlayabilseydim birinin işine yarardı.
  • Surda ki sorunları bi ben yaşamıyorum. Benim ipad ipod takır takır çalışıyor. Cihaz uykudan çıktığında wirelesin düşmesi kimleri etkiliyor acaba :) Zaten cihazı kullanmıyor durumdan kullanır duruma getiriyorsun. Varsa bile hiç dikkatimi çekmedi.
  • Gittim 4 aldım. alır almaz 5.01 e yükledim JB yaptım. Ne wi-fi ne şebeke sorunum nede pil sorunum yok.

    bildirimler, lokasyon hizmetleri icloud hepsi aktif. 3g/2g canım nasıl isterse öyle kullanıyorum.

    Bildiğim sevdiğim iphone. tek farkı 3gs ye kıyasla daha yüksek çözünürlüklü ekran.

    Ya ben çok şanslıyım, yada cihazın sıkıntı yarattığı senaryo henüz bende meydana gelmedi bilemiyorumm.
  • her zamanki gibi elma arızaları bunları haber bile yapmamak lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ariescusjr

    Herşeyi bir kenara bırakıp,oturup düşünmek lazım. Gerek tasarım,gerek cazibe konusunda,esrarengizlik durumunda tamam güzel.Reklam da süper,ama tüm bu sorunlara rağmen "yok arkadaş kral telefon" denmesi biraz garip değil mi.Tamam sen 2500 lira vermiş almış olabilirsin.Ama bu kadar sorunu da kabul etmelisin.Adamlar çözemiyorlar işte.Keşke 4s çıkmasaydı.Ben ne android ciyim ne de ios cu.Ama Objektif olarak bakıldığında,ihtiyacımızı karşılayan,sorun çıkarmayan.Çıkarsa bile hemen çözebilme alternatifleri sunan bir sistem şu an için android dir. Şimdi iphone 5 çıkartırlar 2012 de.Ve bakın apple ın satışları 4s lere nazaran daha az olacaktır.Bence apple ın bir atak yapması ve bu sorunları 5 çıkana kadar temizlemesi gerekir. Simkartına bant yapıştırarak tanıtım yapılan,wi fi ,pil sorunu çıkaran bir telefon apple gibi bir firmaya yakışmadı...

    Ya arkadas fiyat uydurmayin ama. Nerede resmi olarak 2500 tl? Yurt disindan adam getiriyor fiyat salliyor ve senin gibileri de inaniyor. Gecen sene iphone 4 5 dukkan otede 2200 e satilirken ben turkcell den 1590 tl ye aldim. Ayrica o zamanlar galaxy s de 1470 liraydi.

    Begenmek zorunda degilsiniz, ben de kolay kolay yeni apple cihazlari almam bu zamandan sonra. Ama laf atacagim diye oradan buradan duydugunuz seyleri yazamazsiniz yalan soyleyemezsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >








  • çürük elma
  • Birisi stabilite mi demişti? Tamam android mükemmel değil ama ios5 kadarda sorunlu değil...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.