Şimdi Ara

SATILIK SWATCH SAAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kordonu deri ile değiştirildi.Üzerinde çizikleri mevcut fiyat 100 TL.

SATILIK SWATCH SAAT

SATILIK SWATCH SAAT

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• unıvden mezun olduktan sonra 2003 yılında ılk maasımla aldıgım saatti. daha sonra daha kalıtelı saatlerım oldu,ama bu efsane modelin yerı ayrıdır ve hala durur.

ben kendımınkını satamam.bırak 100tl,su an swatchın en pahallı saatının 2 katı parasına bıle veremem.

metal kordon, ortasındakı kordona bıleklık havası veren plastıkler yuzunden devamlı kopar,derı kordon performans bakımından dogrudur.

ancak metal kordonda da kordon değil bıleklık takıyormussun hıssıyatını alırsın kı bır cok baba saatte bıle bu tasarım anlayısı yoktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_sevki -- 22 Kasım 2011; 10:17:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: b_sevki

unıvden mezun olduktan sonra 2003 yılında ılk maasımla aldıgım saatti. daha sonra daha kalıtelı saatlerım oldu,ama bu efsane modelin yerı ayrıdır ve hala durur.

ben kendımınkını satamam.bırak 100tl,su an swatchın en pahallı saatının 2 katı parasına bıle veremem.

metal kordon, ortasındakı kordona bıleklık havası veren plastıkler yuzunden devamlı kopar,derı kordon performans bakımından dogrudur.

ancak metal kordonda da kordon değil bıleklık takıyormussun hıssıyatını alırsın kı bır cok baba saatte bıle bu tasarım anlayısı yoktur

ahhh o plastikler :) benimde kendi paramla aldığım ilk saatim halen en iyi modellerinden biri gerçektende ama artık değiştirmenin zamanı geldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] 2 Adet WELDER SAAT
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.