hadi artık çık be max payne şöyle mermileri savuralım
bu oyunu varya hiç bi oyuna değişmem ya benım ıcın yerı ap ayrı yaklasık 12 senedır pc kullanıyorum bır suru oyun oynadım bıtırdım max payne 1 hatırlıyorum 2000 sonuydu galıba cıktıgında pcm ıste 256 mb ram en son sıstemdı o oyun atmosferı bullettıme efectlerı zaten hıkaye mukkemmeldı bı de o donemın efeklerı cok cok ust duzeydı bence max payne 2 de mukkemmeldı bence bı oyunda gorsellık oldugu kadar hıkayesıde onemlı o yuzden max payne 3 u sabırsızlıkla beklıyorum bu arada The Darkness 2 yı herkeze tavsıye ederım cok guzel olmus grafıklerı cızgı roman tarzında olmasına ragmen oyuna degısıklık katmıs batman arkham cıty e zaten soylencek laf bulamıyorum full hd oynuyorum oyunu 1920*1080 ps 3 te mukkemel grafıkler Assasins creed brootherhood gta ıv felan tavsıye ederım bu arada arkadaslar atı radeon hd 6850 ekran kartı var herkeze tavsıye edıyorum crossfıre yaptım ben kendı pcmde muhtesem tek kelımeyle nerden geldım bu konuya bılmıyorumda :D :D sonucta max payne 3 efsane vazgeçilmezz... :D :D
bence max payne 3 çok güzel olmuş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme