Şimdi Ara

Yeni Pokemon Duyurusu Yakında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Milyonlarca hayranı bulunan Pokemon, ana seri olarak Black & White ile bizi bir kez daha efsanelerin peşinden sürüklemişti. Şimdi sıra geldi oyunun ilk 3DS sürümüne. Peki yeni Pokemon oyunu ne zaman duyurulacak?
     
         Hatırlarsanız geçtiğimiz aylarda da yeni Pokemon duyurusu için dedikodular çıkmış, fakat bunun sonucunda serinin yan oyunlarından biri ile karşılaşmıştık. Nintendo 3DS'e çıkması beklenen yeni oyunun duyurusu ise çok yakında gerçekleşebilir.
     
         Japonya'nın önde gelen dergilerinden Jump'ın haberine göre yeni Pokemon oyunu kendisini Jump Festa fuarında gösterecek. Büyük bir sürprizin bizi beklediğini de belirten dergi, oyunun ilk bilgilerinin de fuarda yer alacağını eklemiş. Yeni Pokemon oyunun da 6. jenerasyon ile karşılaşabiliriz. Veya yapım ekibi tıpkı Heart Gold / Soul Silver versiyonlarında olduğu gibi yeni bir Remake ile karşımıza çıkabilir. Bekleyip görelim. Jump Festa fuarının 17 Aralık'ta yapılacağını da hatırlatalım.









  • pokemon gibi efsane cizgi film oyun olarak daha farklı sunulsa oynanış vs kısacası oyuna ciddi yatırımlar yapılsa karşılığı alınamaz mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oyuncu11790

    pokemon gibi efsane cizgi film oyun olarak daha farklı sunulsa oynanış vs kısacası oyuna ciddi yatırımlar yapılsa karşılığı alınamaz mı ?

    Zaten 14 senedir yayınlanıyor animesi oyunuda milyonlar satıyor. Ne demek istediğini anlamadım. :D Tahminim 5. nesil içeren emerald,ruby,saphire remake olabilir. Yada GRAY versiyon 3D tarzında olabilir.
  • Ben aslında Ruby & Sapphire Remake bekiyorum.
  • Oyun, Pokemon adında çıkmayıp daha ciddi bir konsept ile +14 şeklinde çıksa, küçüklüğümüzde sevdiğimiz pokemona tekrar oynama fırsatı verebiliriz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Oyun, Pokemon adında çıkmayıp daha ciddi bir konsept ile +14 şeklinde çıksa, küçüklüğümüzde sevdiğimiz pokemona tekrar oynama fırsatı verebiliriz.

    iyide pokemonun suana kadar cikan tum oyunlarinda 1. nesil var. -.- son oyunundada white forest adli yerden yakalanabiliniyor.
  • Pokemon hayranlığının yaşı olmaz. Pokemon oyunları her yaştan kişi tarafından oynanıyor. Gelecek haberin de BW'nin 3DS versiyonu olacağını düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.