Şimdi Ara

network marketing ile para kazanma(türk firması)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ilgelenmek isteyen varsa pm atsın ürün kataloğu ve fiyatlar hakkında bilgilendirelim

    sisteme üye olmak isteyenler sadece başka üyeler tarafından eklenebiliyor üyelik parası falan yok sadece girişte alışveriş yapman lazım bu 15-20 lirada olabilir fakat sende üye eklemek istiyorsan 100 puanlık(120-130 tl) alışverişe ulaşman lazım ondan sonra eklediklerin alışveriş yaptığında sen alışveriş yaptığında eklediklerinin ekledikleri vs vs alışveriş yaptıkça para kazanılıyor.Başlangıçta 3-5 ay fazla para kazanamazsınız ama sonra iyi paralar kazanabilirsiniz.Mesela ayda 1 kişiyi üye yaptınız sizle beraber 2 kişi oldunuz.2.ci ay eklenen kişi 1 kişi siz de 1 kişi buldunuz 4 kişi oldunuz herkes 1 er kişi eklese 3.cü ay 8 ondan sonra 16,32,64,128..... diye gidiyor.


    Jenerasyon Network Marketing sistemi

    İsteklerinize Göre Sizin Kendi İşiniz,
    Kontrolü size bırakan, istediğiniz zaman çalışma esnekliğine sahip olabileceğiniz, aile ve arkadaşlarınıza zaman ayırmanızı sağlayan ve ihtiyacınız olan geliri kazanma imkanı veren bir seçenek var: Network Marketing!

    Network Marketing genel hatlarıyla 21. yüzyılın sektörü olarak kabul görmüş olsada, piyasada bir çok Network Marketing şirketi bulunuyor.

    Yapmanız gereken şey; sizin isteklerinize uygun olan Kariyer Planı ve Ürün Yelpazesi sunan bir şirkette yer almaktır. Bu yüzden ben, “isteklerime uygun olan bağımsız işim” diyebildiğim, Jenerasyon Network Marketing sistemini anlatayım.
    Jenerasyon‘ un Kariyer Planı, sizin kendi işiniz olarak bir çok fırsat sunuyor.
    Jenerasyon Network Fırsatının Avantajlarını şöyle sıralayalım; Başlamak için herhangi bir ödeme yapılmıyor
    Organik sertifikalı olan üstün kaliteli ürünler
    Profesyonelce düzenlenmiş kazanç planı
    Miras bırakabilme imkanı
    İşinizin nasıl gelişeceğini kontrol etme imkanı
    %100 müşteri tatmin garantisi
    Asgari ürün alım ve satım zorunluluğu yok
    Ek gelir veya ana gelir olması için seçim şansı yani esneklik
    Dünyada organik sertifikalı ürünlerle çalışan tek Network şirketi
    %100 Yerli Sermaye ile kurulan çok ortaklı bir şirket

    Jenerasyon Network’ün Kariyer Planı Nasıl?
    Jenerasyon Network’ de 2 türlü kazanç yolu vardır,
    1. Distribütör olarak, ürünlere indirimli sahip olma ve %30 kar marjı ile satış yapabilme hakkı; Satış yapma zorunluluğunuz yoktur. Üye olduğunuz andan itibaren şirket ürünlerini %30 indirimli olarak alma ve satabilme hakkına sahip olursunuz. Ayrıca, isterseniz ürünleri dilediğiniz kar marjı ile de satabilmekte özgürsünüz.
    2. Ekip kurma ve kurduğunuz ekibin performansına göre %5 ile %20 arasında prim alma hakkı; Siz üye olduğunuz andan itibaren Jenerasyon’a tanıştırdığınız ve üye olarak ekibinize dahil ettiğiniz her kişinin ve onların ve onların şeklinde bir yapıyla bütün olarak bir organizasyonun satış hacmine dayanan, en az %5 ile %20 arasında kazanç sağlama hakkıdır. Bunu daha da detaylı olarak aşağıda anlatıyorum…
    Jenerasyon Network Marketing de Ekip Kazanç Planı;
    Jenerasyon’ a herhangi bir üyelik ücreti ödemeden kayıt olduktan sonra, Jenerasyon Network Marketing’in ürünlerini indirimli almak isteyen, satarakkazanç sağlamak isteyen veya ekip kurarak prim elde etmek isteyen herhangi bir başka kişiyi sisteme sizin sponsorluğunuzda davet edebilirsiniz. Bu şekilde sizin sponsorluğunuzda sisteme kayıt olan kişinin sistemde oluşturduğu her puandan ve ondan sonraki kişilerin oluşturduğupuanlardan da prim kazanırsınız.
    Örnekle açıklayacak olursak, aşağıdaki tabloda olduğu gibi istediğiniz sayıda kişi sizin davetinizle sisteme kayıt olur ve onlarda yeni kişileri davet ederler ve yeni kişilerde kendilerinden sonraki yeni kişileri davet eder. Bu şekilde ilerleyen sınırsız derinliğe ulaşabilirsiniz.


    Yukarıdaki örnek görüntüye benzer bir organizasyon yapmak isterseniz ne kadar kazanç sağlarsınız?

    Bunun cevabınıda aşağıdaki kazanç tablosuna göre açıklayalım. Sizin ekibinizde, toplam 250 puan oluştuğunda siz bu puanın karşılığı olan cironun %5 ‘ini hak etmiş olursunuz ve kariyer basamağınızın adı Supervizor Yardımcısı olur. Ekibiniz içerisinde 2000 puan oluştuğunda siz oluşan cirodan %9 kazanırsınız ve Süpervizor olarak adlandırılırsınız. 5500puan oluştuğund a %14 prim seviyesinde Müdür Yardımcısı olarak adlandırılıyorken, ekibiniz içerisinde 10000 puana ulaştığınızda %20 prim alma hakkına sahip olur Müdür olarak adlandırılırsınız.


    Ayrıca ekibinizle birlikte herhangi bir ay içerisinde, 5000 puan onu takipeden ay içerisinde 10000 puan ve bir sonraki ayda 15000 puana ulaştığınız anda, size 36 ay boyunca sürecek olan en az 500 TL olan Araba Primiödemesi yapılır. Bu prim normal olarak her ay kazandığınız kazancın dışında şirket tarafından teşvik amaçlı verilmektedir.
    Herhangi bir kariyer seviyesine ulaştığınızda o kariyerden bir daha düşmezsiniz, ve içinde bulunduğunuz ay ekibinizle oluşturduğunuz puan bir sonraki ayda sıfırlanmaz, bir sonraki ay oluşturduğunuz puanla birlikte toplanır ve hangi seviyenin puan aralığına karşılık gelirse o seviyeden prim alırsınız.


     network marketing ile para kazanma(türk firması)


     network marketing ile para kazanma(türk firması)







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.