Şimdi Ara

NFS Run Windows Çalışmayı Durdurdu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
17.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar oyunu ilk olarak download ettim reloaded modunda fakat aynı sorunu yaşadım bu sabah gittim ana vatana ordan bir battlefield3 birde nfs run sardırdım bi güzel kurdum oyunları olmadı yönetici olarak açtım olmadı dosya yerlerini değiştirdim olmadı

Sorunun aslı: Oyunlar gayet güzel açılıyor gayet akıcı bir şekilde oynuyorsun bir 10 dakka sonra oyundan aniden atıyor seslere bakıcak olursan hala oyundasın ve sonrasında windows çalışmayı durdurdu hatası alıyorum ve görev yöneticisinden sonlandırıp tekrar giriyorum ve oynadığım yerleri yine oynuyorum böğğğ geldi acil olarak yardım ederseniz bayılıcam

Sistemim aşağıda mevcut ayrıca ekran kartı sürümüm :285.38 bilginize

özellikler

ekran kartı

buda oyunun uyumluluk testi

• Bende hiç açılmıyordu. Oyunun kurulu olduğu klasörü üst bir üst klasöre taşıdım sorun çözüldü.
  • oyunu başka bir klasöre atınca origin beta oyunu bulamadığı için tekrar donwload edin diyor bu arada eğer orjinal oyun kurduysanız origin beta sız oyunu açamazsınız

Teşekkürler ama olmadı
  • The run da en son yarıştayken oyun kendini sonlandırıyor neden olabilir ?
  • arkadaşlar tüm sisteme format attım ve bilgisayarı yenide kurdum avg indirip kurdum sistemi tarattım nfs run ı kurdum 1.5 saattir oynuyorum ve oyundan atmadı sorun tamamdır ama size söyliyim nvida nın sitesinde yenibir yama var ınuda kurdum sanırım ondan sonra çalıştı isterseniz bir deneyin derim şu andaki sürümüm 285.79 bilginize OLLLLLEEEEEYYYY :D
  • evet onu bende kurdum nvdıa driver güncelestirmesi yani 2.33 falandı 2.85.79 oldu :)
  • arkadaşlar bende de aynı sorun var nvdıa gt 550m 2 gb ekran kartı var dün güncelledım ekran kartını 258. sürüm yine acamdım oyunu baslarken siyah ekran geliyo devamı yok windows çalısmayı durdur du diyo aynı oyunu atı ekran kartı pc yukledık onda calıstı hem atının özellikleri benden düsüktü sorun ne sizce çözebilen var mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • directx hatası alıyorum ekran kartım güncel hd5850 Xtreme acil yardım
  • bu tur sorunlar yuksek ihtimal cr*ck degis
  • arkadaslar sorun ekran kartlarına bı uyumsuzlukla ılgılı buyuk ıhtımal
  • Uyumsuzluk var gibi gözüküyor...
  • arkadaşlar dün ben windows güncelledim sorun çözüldü oyunu açtım
  • Ben de sorun çözüldü, çözünürlüğü 1024x768 indirmek lazım başka türlü açmıyor, ekran kartı kaldırmıyor sanırım!! (1366x768 çözünürlüğe sahip laptop var)
  • Arkadaşlar ben Asus GTX 560 Ti kullanıyorum ve bende sürekli olarak oyundan atma problemini yaşayanlardandım. Nvidianın sitesinden 285.79 beta sürümünü kurduktan sonra artık oynayabiliyorum. Kafayı yemek üzereyken sonunda oldu. 285.79 haricindeki sürümlerde (hatta daha üst sürümlerde bile) kart çok ısınıyordu ve oyundan atıyordu,ama 285.79 kurduktan sonra problem ortadan kalktı,bizzat kendim denedim bilginiz olsun.
    http://www.nvidia.com/object/win7-winvista-32bit-285.79-beta-driver.html
  • beyler bu oyun bu sistemde neden kasar ?

i7 2630QM 2.0 ghz
    8 gb ddr3 ram
    1 gb nvidia gt 540m ekran karti

oyun acilmasina aciliyor ama kasma yapiyor surekli grafik ayarlarinida dusurdum ekran karti guncellemeside yaptim hatta notebook format atip tekrar kurdum herseyi ama yine ayni sorun nedendir aceba
    call of duty mw3 ve Battlefield 3 vede rage oyunlarini rahatlikla oynadigim halde nfs run i oynayamiyorum ilginc bir durum gercekten cozemedim bu konu hakkinda bilgi sahibi biri varmi aceba bir yardimci olsaniz :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

Bende hiç açılmıyordu. Oyunun kurulu olduğu klasörü üst bir üst klasöre taşıdım sorun çözüldü.

geç oldu ama sağol hocam ya harbi çalıştı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.