Şimdi Ara

Acer ultrabook modeli Aspire S3'ü güçlendirdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  •  

    Aspire S3 modeliyle ultrabook pazarına adım atan Acer, ürün gamına yeni konfigürasyon seçenekleri ekliyor. 13.3-inç büyüklüğündeki Aspire S3 modelinin yeni konfigürasyonunda Acer, kullanıcılara daha hızlı işlemci ve yüksek kapasiteli SSD sürücü seçeneği sunuyor.

     

    Piyasaya çıkan ilk modelinde, 1.6GHz hızında çift çekirdekli Core i5-2467M işlemcisine yer verilen Acer Aspire S3'e, yeni konfigürasyonunda 1.7GHz'de görev yapan çift çekirdekli Core i7-2637M işlemcisi güç veriyor. Tasarım özellikleri değişmeyen ve benzer şekilde 4GB sistem belleği ile donatılan yeni versiyonda, daha önceki düşük kapasiteli SSD + HDD sürücü kombinasyonu yerine 240GB kapasiteli SSD sürücü kullanılıyor.

     

    İşlemci ve sabit disk güncellemesi dışında herhangi bir parçası değişmeyen tablet, bağlantı özellikleri açısından baktığımızda, kablosuz internet erişimi için 802.11n standardına destek sunan ve Bluetooth 4.0 ile gelen sistemin ekran çözünürlüğü ise 1366x768 piksel.

     

    13mm kalınlığındaki kasası ile şık bir görünüm sergileyen Aspire S3 Ultra'nın doğal ekran çözünürlüğü ise 136xx 768 piksel. 1.3 Megapiksel çözünürlüğünde kamerası da bulunan güncellenmiş sistemin ülkemize ne zaman ve hangi fiyattan geleceği ise henüz bilinmiyor.







  • 240 Gb ssd rakiplerinden ayırıyor ^^
  • sabırsızlıkla 16 inç leri bekliyorum...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aspirin_00

    sabırsızlıkla 16 inç leri bekliyorum...

    16 inç lik ekranı 15 inç lik kasaya sığdırabilirlerse süper olur.

    mesela dell 14z modelinin ekranı 14 inç ama 13 inçlik form yapısında. git gide çerçeveleri inceltiyorlar.
  • sirketler parayi bastirip forumda kendi bolumlerini yaptiriyorlarda, onlara cok faydasi oluyormu merak ediyorum. intel haberinde intel sayfasi acinca sanki sirketin kendi sitesi havasinda haberin tum objektifligi kayboluyor, reklam havasina giriyor. dh icin iyi oldugu kesin para kazaniyor ama firma acisinda suphelerim var.
  • Hocam 16" lik ekran 15" lik kasaya nasıl sığıyor onu anlayamadım yalnız.
  • bir parçası değişmeyen tablet,

    Tablet Degil Ultrabook yada leptop diyebiliriz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.