Bence şu an yurtdışından gelen kartları ayın 24'ünde heryerde satılacak biçimde mağazalara ulaşması için çalışıyorlar Kartları sormayın, malum NDA var. Ama nvidianın orb muhabbetlerini uzun bir süre kesecek kadar hızlı...
bende cpu testine sıra geldiğinde hata veriyo ve kapanıyo test.böyle olaylar genelde 03/05 de sistem stabil diilken oluyordu ama şu an tamamen stabilken böyle bir olay oluyo.nedendir??bide ekran kartı testlerinde şaşırdım kart 10fps yi geçemedi return to proxycon da çok kasıyo sistemi
bence şu an harıl harıl o driver üzerinde çalışıyolardır.. bu hafta içinde ben 6,2 driverını bekliyorum
driverlardaki 6.1 5.12 falan yılı ve ayı simgeliyor. 6.1 2006nın 1. ayı 6.2 2006nı 2.ayı demek.bu hafta içine boşuna bekleme yani. . peki en son nasıl 5.13 çıktı diyeceksin biliyorum herhalde beta olduğundan
Radeon Omega Drivers 3.8.205 driver ı deniyen var mı ben denedim puan azaladı. bide mesela bzde hdr ve sm3 puanı yok ya bi driverla ona çözüm bulunur mu illa futuremark için değil oyunlarda hdr yi açmak için fln
bence şu an harıl harıl o driver üzerinde çalışıyolardır.. bu hafta içinde ben 6,2 driverını bekliyorum
driverlardaki 6.1 5.12 falan yılı ve ayı simgeliyor. 6.1 2006nın 1. ayı 6.2 2006nı 2.ayı demek.bu hafta içine boşuna bekleme yani. . peki en son nasıl 5.13 çıktı diyeceksin biliyorum herhalde beta olduğundan
işlemcimin cpu testlerini kaldıramaması gibi bi olay varmı??3200+ yaptım genede işlemci diretiyo cpu testinde 0 fps ile başlamakta zaten daha 2. 3. karede test kapanıyor
işlemcimin cpu testlerini kaldıramaması gibi bi olay varmı??3200+ yaptım genede işlemci diretiyo cpu testinde 0 fps ile başlamakta zaten daha 2. 3. karede test kapanıyor
eheh 0 fps normal, fx60 bile 1.3-1.6 fps ortalama ile bitiriyor
nvidia üstün felan değil hala tek kartla 1800xt en iyi puanları alıyor.5k yı geçen nvidia tek kart görmedim def v ve stok soğutma ile.ama azönce arkadaşım 1800 xt stok fan ve def v ile 5k yı geçti