Arkadaşlar yeni 3DMARK'ın elimizdeki ekran kartları testlerini bu topic altında toplayabiliriz belki... ben önden default bi giriş yapayım, 512MBX1800XT sahiplerinden default ve OC'li testler bekliyorum ayrı ayrı
işlemci 250x9:2250MHZ gibi düşük bi ayarda ama çift çekirdek tabii ekran kartı tamamen DEFAULT ayarda. yeni CATALYST 6.1 driver ile.......... akşam eve gidince kartı biraz OC edip test yapıcam
1024 test koymamışlarmı yuh be oyun oynadığımız şartlarda kart test edemiyeceksek ne anlamı kalıyor edit:merak edip başladım indirmeye kaç çekebilecem acaba max 1200 diyorum bu sistemle edit : test ettim sistem 1499 aldı yine iyi bir skor sayılı baya bir şişkin windows ve dolu hdd ile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahrikutlu -- 19 Ocak 2006 20:58:10 >
Bu memleket dünyanın beklemediği, asla umut etmediği ayrıcalıklı bir varoluşa sahne oldu. Bu sahne en az 7 bin senelik bir Türk beşiğidir. Beşik doğanın rüzgarıyla sallandı; beşiğin içindeki çocuk doğanın yağmurlarıyla yıkandı, o çocuk doğanın şimşeklerinden, yıldırımlarından, kasırgalarından evvela korkar gibi oldu sonra onlara alıştı; Onların oğlu oldu. Birgün o doğa çocuğu, Doğa oldu; şimşek, yıldırım, güneş oldu; Türk oldu... Türk budur. YIldırımdır, kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir.
ya işte sorma x1900 gelene kadar bizim uşak alfonsonun küçük oğlanın sli 6600 gt lerinden birisini geçici olarak afırdım ondan 1024 oynuyorum bir süre
Bu memleket dünyanın beklemediği, asla umut etmediği ayrıcalıklı bir varoluşa sahne oldu. Bu sahne en az 7 bin senelik bir Türk beşiğidir. Beşik doğanın rüzgarıyla sallandı; beşiğin içindeki çocuk doğanın yağmurlarıyla yıkandı, o çocuk doğanın şimşeklerinden, yıldırımlarından, kasırgalarından evvela korkar gibi oldu sonra onlara alıştı; Onların oğlu oldu. Birgün o doğa çocuğu, Doğa oldu; şimşek, yıldırım, güneş oldu; Türk oldu... Türk budur. YIldırımdır, kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir.