Şimdi Ara

Mach Xtreme 16GB kapasiteli DDR3 bellek kitini duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  •  

    Bellek ve SSD depolama sürücüleri üreticisi Mach Xtreme, Intel'in yeni nesil LGA2011 platformu için hazırladığı dört kanal DDR3 bellek kitini duyurdu. Her biri 4GB kapasiteli dört adet bellek modülünden oluşan Urban Serisi yeni bellek kit, 1333MHz'de görev yapıyor. 

     

    Dört kanal bellek kontrolcüsü ile donatılan Sandy Brdige-E kod adlı Core i7-3000 serisi işlemcilere eşlik etmek üzere hazırlanan, soğutucularda bir Mach Xtreme geleneği olarak grafiti yazı tasarımına yer verilen ısı emici soğutma plakalarına yer verildiğini görüyoruz. 

     

    Çalışma gerilimi 1.5v olarak açıklanan bellek kiti ile Mach Xtreme, LGA2011 platformuan geçiş yapmak isteyen genel kullanıcı kitlesini gözüne kestirmiş durumda. %100 el ile test edilen 16GB'lık kitin yakında satışa çıkması beklenirken, satış fiyatı ise henüz açıklanmadı.







  • kullanılabilinir en son ram teknolojisi olan XDR2 hakkında gelişme haberleri okumayı beklerken !? :(

    karşımıza çıkan soru ;

    yatakta en sevdiğiniz posizyon hangisi !?
    a) DDR3
    b) DDR4
    c) DDR5



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 17 Kasım 2011; 9:52:30 >
  • 1600MHz CL7 filan olsa iyi olabilirdi.
  • Gskill RipjawsZ'ler 16 ve 32gb (4 kanal destekli) kitler halinde Avrupa'da satılıyor şu anda.
  • ne oldu zorunuzamı gitti yoksa ! :D

    boşuna dememişler "doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar" diye. ! :)
  • Bu arkadaş newsgruplardaki xor mu yoksa? Buralara da mı geldi!
  • ellerinde kalan bellek çipi yongalarını bu şekilde değerlendiriyorlar bari zamanlamalarını iyileştirselerde bir şeye benzese
  • Alın bu bellekleri, ondan sonra da ihtiyacınız kalmadığında satamayın. 2 kanal neyse de, 3 ve 4 kanal resmen saçmalık ve kullanıcıları mağdur etmekten başka hiçbir işe yaramayan bir uygulama. Ben 12 gb 3 kit ram almıştım X58 sistemime ve şu an satamıyorum. Halbuki çoklu kanal şartı olmasa ramleri tek tek alırdım, tek tek te satardım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bocekgrafik

    Alın bu bellekleri, ondan sonra da ihtiyacınız kalmadığında satamayın. 2 kanal neyse de, 3 ve 4 kanal resmen saçmalık ve kullanıcıları mağdur etmekten başka hiçbir işe yaramayan bir uygulama. Ben 12 gb 3 kit ram almıştım X58 sistemime ve şu an satamıyorum. Halbuki çoklu kanal şartı olmasa ramleri tek tek alırdım, tek tek te satardım.

    Yüksek kapasiteli ramlarin satışı genelde zor oluyor. Genelde ramler sistemde en az değişen parça oluyor. 2ci eli de zor gidiyor.
  • Zor satılan bir parça olduğunu biliyorum. Tek tek olsalardı yine satılırdı, çünkü herkesin 12 ya da 16gb belleğe ihtiyacı yok ki! Adam ram alacak belki ama sadece 4 veya 8gb bellek alacaksa eğer, 3 kit rami istese de alamaz. Intel'in burnunu sokmadığı hiçbir şey kalmadı zaten. Sanane milletin kaç tane ram kullanacağından. İster tek modül kullanırım, ister 5. Bellekler de 2, 3 veya 4 kit şeklinde değil de tek tek satılmış olacak ve böyle sıkıntılar da olmayacak doğal olarak. Ancak maksat habire yeni ürün satılmasını sağlamak olduğu için kullanıcıların elinde yeni ürün kalmış 3 kit ramler, soket değişiminden dolayı Asus rampage extreme gibi pahalı anakartlar kimin umurunda. AMD'nin farkı burada ortaya çıkıyor işte. Boşuna kullanıcı dostu denmiyor AMD'ye.
  • Abi ayrı ayrı sat ramleri o şekilde de gider. Alrken keşke 2x4 8gb alsaydın. Ben i7 920 kullanırken 2x2 4gb vardı hiç de performans düşüklüğü görmemiştim.
  • Sanırım tek tek satacağım. Başka çare gözükmüyor. Intel'e
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.