Şimdi Ara

İnt. Explorer tarayicisi iphone icin olanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İpad de bazi browserlarda tarayicilar vardi opera, int. Explorer felan. İphone da var mi. Notlarima bakacam browser safari diye girmiyor :(

Browser onerisi lutfen 

• Maalesef ben de notlari girmek istiyorum ama sadece internet explorer giriyor eokula. Keske bir yolunu bulabilsek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirkumsali

Maalesef ben de notlari girmek istiyorum ama sadece internet explorer giriyor eokula. Keske bir yolunu bulabilsek..

Bnim safaride operada catir catir griyor e okula

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam notları bari biraz yüksek verin vari

iphone için opera var ama internet explorer yok. hatta ipad için de internet explorer yok ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bodom After Midnight

quote:

Maalesef ben de notlari girmek istiyorum ama sadece internet explorer giriyor eokula. Keske bir yolunu bulabilsek..

Bnim safaride operada catir catir griyor e okula

Bende de giriyor
  • Ne e okulu ya. Firat edu otomasyona giremiyorum.

İpadde bazi browserlar vardi int. Explorer tarayicisi kullanmak icin. İpgone dada var mi browser icinde cesitli tarayicilar.
  • Ya normalde eokula giris yapiyoruz zaten ama islem yapamiyorum yani mesela not giris ekrani gelmiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Buna en güzel cozum MEBin tum tarayicilarla uyumlu acik standartlara gore web sayfasını hazırlaması gerekiyor. Bu arada e okula girebilenler bunu dogrulayabilir mi? (ss cekip pm olarak atabilirseniz cok memnun olacağım)
  • Telefonda oldugum icin gonderemem.Fakat yalan soyleme ihtiyaci duymuyorum :)

• Telden cekip mail atabilirsin :)

• Puffin yada photon işini görür. Okulumun not sistemine ancak bunlarla ulaşabiliyorum.
  • Int. Explorer gibi girmek istiyosanız Dolphin Browser (bedavadır kendisi :D) işinizi görür belki.. --Flash Player yok tabii.. :S--
  • quote:

Telden cekip mail atabilirsin :)

Mail adresini pm dem gönderirsen yardımcı olmaya çalışırım
  • Arkadaslar buldum kendi soruma cevap vereyim :)

All in one browser var. İnt explorer secenegi var. İlk basta girmedi. Kapattim actim firat edu otomasyona giris yaptim

Buyrun:http://itunes.apple.com/us/app/id424209283?mt=8
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

Telefonda oldugum icin gonderemem.Fakat yalan soyleme ihtiyaci duymuyorum :)

Yalan söylediğinizi düşündüğüm için değil. Telefon modeli, tarayıcı ismi ve sürümü verseniz de sanırım yeterli olur. Analiz için :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßæ

quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

Telefonda oldugum icin gonderemem.Fakat yalan soyleme ihtiyaci duymuyorum :)

Yalan söylediğinizi düşündüğüm için değil. Telefon modeli, tarayıcı ismi ve sürümü verseniz de sanırım yeterli olur. Analiz için :)

Tabi

İPhone 4 ios5 safari
  • Cydia'da User-Agent'i degistirmek icin programlar var, onlarla IE User-Agent'i tanimlayarak girebilirsiniz
  • Nasil yani? Biraz daha acar misin user-agenti?
  • Bir suru browser denedim, giris yapiyor eokula fakat not giris paneli gelmiyor. Onemli olan bunu acmadi zaten, yoksa giriste problem yok
  • Bu konuda hiçbi gelişme yok mu 3 sene gecmis bi tweak falan cydia dan?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.