Bildirim
İnt. Explorer tarayicisi iphone icin olanı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Maalesef ben de notlari girmek istiyorum ama sadece internet explorer giriyor eokula. Keske bir yolunu bulabilsek.. -
quote:
Orijinalden alıntı: sirkumsali
Maalesef ben de notlari girmek istiyorum ama sadece internet explorer giriyor eokula. Keske bir yolunu bulabilsek..
Bnim safaride operada catir catir griyor e okula
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam notları bari biraz yüksek verin vari
iphone için opera var ama internet explorer yok. hatta ipad için de internet explorer yok ki. -
quote:
Orijinalden alıntı: Bodom After Midnight
quote:
Maalesef ben de notlari girmek istiyorum ama sadece internet explorer giriyor eokula. Keske bir yolunu bulabilsek..
Bnim safaride operada catir catir griyor e okula
Bende de giriyor -
Ne e okulu ya. Firat edu otomasyona giremiyorum.
İpadde bazi browserlar vardi int. Explorer tarayicisi kullanmak icin. İpgone dada var mi browser icinde cesitli tarayicilar. -
Ya normalde eokula giris yapiyoruz zaten ama islem yapamiyorum yani mesela not giris ekrani gelmiyor
Buna en güzel cozum MEBin tum tarayicilarla uyumlu acik standartlara gore web sayfasını hazırlaması gerekiyor. Bu arada e okula girebilenler bunu dogrulayabilir mi? (ss cekip pm olarak atabilirseniz cok memnun olacağım) -
Telefonda oldugum icin gonderemem.Fakat yalan soyleme ihtiyaci duymuyorum :)
Telden cekip mail atabilirsin :)
Puffin yada photon işini görür. Okulumun not sistemine ancak bunlarla ulaşabiliyorum. -
Int. Explorer gibi girmek istiyosanız Dolphin Browser (bedavadır kendisi :D) işinizi görür belki.. --Flash Player yok tabii.. :S-- -
quote:
Telden cekip mail atabilirsin :)
Mail adresini pm dem gönderirsen yardımcı olmaya çalışırım -
Arkadaslar buldum kendi soruma cevap vereyim :)
All in one browser var. İnt explorer secenegi var. İlk basta girmedi. Kapattim actim firat edu otomasyona giris yaptim
Buyrun:http://itunes.apple.com/us/app/id424209283?mt=8 -
quote:
Orijinalden alıntı: Chuckly
Yalan söylediğinizi düşündüğüm için değil. Telefon modeli, tarayıcı ismi ve sürümü verseniz de sanırım yeterli olur. Analiz için :) -
quote:
Orijinalden alıntı: ßæ
quote:
Orijinalden alıntı: Chuckly
Yalan söylediğinizi düşündüğüm için değil. Telefon modeli, tarayıcı ismi ve sürümü verseniz de sanırım yeterli olur. Analiz için :)
Tabi
İPhone 4 ios5 safari -
Cydia'da User-Agent'i degistirmek icin programlar var, onlarla IE User-Agent'i tanimlayarak girebilirsiniz -
Nasil yani? Biraz daha acar misin user-agenti? -
Bir suru browser denedim, giris yapiyor eokula fakat not giris paneli gelmiyor. Onemli olan bunu acmadi zaten, yoksa giriste problem yok -
Bu konuda hiçbi gelişme yok mu 3 sene gecmis bi tweak falan cydia dan?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- yurt dışı telefon 2 yıl sonra satılabilir mi
- iphone titriyor ama bildirim yok
- iphone garantiden değiştirme taktikleri
- itunes satın alınan müziği zil sesi yapma
- safari çok fazla yönlendirme yapıldığı için sayfayı açamıyor
- ios 18 gizlenen uygulamaları geri getirme
- iphone 16 batarya kaç mah
- ıphone 17 pro
- iphone x çıkış tarihi
- engellenen numaralar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X