Şimdi Ara

[ARŞİV] Çek Satış & Takas Bölümü (6544. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
340.365
Cevap
1.220
Favori
10.366.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 65426543654465456546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: edsamu

yok abi estagfurullah kefillik fala ndeğil sadece insanları kandırmanın yanlış odluğunu dile getiriyorum o olaydan 1 hafta geçti ve yen iban yediniz neden olduğunu düşünün bi takip ediliyorsunuz insnalar o anda şikayet ettiyse neden bugün ceza alıyorsunuz çünk ütakip ediliyorsunuz rica ediyorum daha uzatmıyorum sadece insanlar görsün diye yapıyorum ha eğer aynı kişisende ver tüm kodlarını ben satayım para ihtiyaçtır kimseye burda çamur atmıyorum , ver ilanaında ki tüm sattıklarını ben satayım parayı hep sana çıkartayım , mailini ve sana yönlendireyim

bu kadar açık ve net konuşuyorum hocma

şikayetını et hocam. ben hakkımı helal etmıyorum sana... bundan sonrada cevap vermeyecegım sıze...
  • Ramazan kasası kodu 90 kuruş

MC Menu 2 TL
  • veremssin çünkü fake olmadığını iddaa ediyorsun halen , ben buna kızıyorum her forumun kuralı vardır zaten ilk ilanını görür görmez şikayet ettim ne şanstır ki hemen dk lar sonra 4 gündür ilan açmayan kişi aynı anda ilan açıyor niye aloha44 ban yediği için ,

seninde burda insanların hakkına girerek kazandığın her lokma helal olmasın insanları kandırmanın ne olduğu o zman görecekseniz,

bir de ben arkadaşın dolandırıcı olduğunu falan yazmadım yanlış anlayanlar olmuş heralde , arkdaşa aynı anda ik iilan vererk kaznaç sağladığı için ben şikayet ettim. Ki bunu zaten geçen hafta kendi elinle yaptın daha önce problemim olamyan bir kişiye hiç bir zaman böyle bir şey yapmam o zmna gördüm şikayet ettim benden önce eden olmuştu , ama şimdi görünce tekrar şikayet ettim.

burda fake yaznalara tekrar söylüyorum hepiniz bellisniz arkadaşlar burda hakkı1983 hariç herkeste doğru tahminde bulundum , ki ondan da sonradan özür diledim, şikayetleri ona göre yaptım ha tabi yok mu şu an var fake biy... ism... bunlarında kim olduğunu gördüğüm an şikayet edeceğim.

TEKRAR SÖYLÜYORUM KABUL EDERSEN, SENİN İLANLARINI 1 HAFTA YAYINLAMASSAM FORUMDA BİR DAHA ALISVERİŞ YAPMIYACAĞIM .

• Migros çeki olan arkadaş iletişime geçsin lütfen

• MARKAFONİ
    20 TL ALTLİMİTSİZ HEDİYE ÇEKİ 7 TL ( SKT : 31 Aralık 2013 )

TRENDYOL
    50 TL ALTLİMİTLİ 20 TL İNDİRİM ÇEKİ 2 TL( SKT : 2 Ağustos 2013 )

MCDONALD'S
    1 Adet Tavuklu Burger Menü 3 TL( SKT : 30 Kasım 2013 )

CİNEMAXİMUM
    1 Adet Sinema Bileti 3,5 TL( SKT : 30 Eylül 2013 )
    3 Adet Sinema Bileti 10 TL( SKT : 30 Eylül 2013 )

MARKAFONİ
    Markafoni 100 TL Altlimitli 40 TL İndirim 4 TL( SKT : 31 Temmuz 2013 )

COCA COLA
    1 Adet Kapak Kodu : 50 Kuruş
    3 Adet Kapak Kodu : 1 TL
    50 Adet Kapak Kodu : 12 TL
    100 Adet Kapak Kodu : 23 TL

Ödeme : Bilyoner - Nesine - Paypal - İş Bankası - Enpara - Kuveyttürk
    (Paypal Ödemelerinde +1 TL Komisyon Dahil Edilir )

Buradan Pm Atabilirsiniz :http://forum.donanimhaber.com/inbox_post.asp?popup=yes&toMemID=571854

• Hepsiburada çekler 13 lira
  • MARKAFONİ ALTLİMİTSİZ 20 TL'LİK HEDİYE ÇEKİ ADET 5 TL STOK : 6

MARKAFONİ ALTLİMİTSİZ 20 TL'LİK HEDİYE ÇEKİ ADET 5 TL STOK : 6

[ARŞİV] Çek Satış & Takas Bölümü

CİNEMAXİMUM SİNEMA BİLETİ HAFTANIN HERGÜNÜ TÜM CİNEMAXİMUMLARDA GEÇERLİ ADET 2,5 TL

STOK: 25

CİNEMAXİMUM SİNEMA BİLETİ HAFTANIN HERGÜNÜ TÜM CİNEMAXİMUMLARDA GEÇERLİ ADET 2,5 TL

STOK: 25

[ARŞİV] Çek Satış & Takas Bölümü

ÖDEME : İŞBANKASI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man of Steel -- 30 Temmuz 2013; 20:06:54 >

• 10 kırmızı kola kodu 9 tl den alınır
  • Merhaba arkadaşlar,
    Coca Cola Ramazan Kampanyası için olan puanlardan satıyorum. Tanesi 1.25tl'dir, toplu alımlarda indirim yapılır. Taleplere göre kapakları okuyup gireceğim. Güzel referansları olan arkadaşlara önce kodları verebilirim fakat referansı olmayanlara veya referanslarını beğenmediklerimden önce ücreti talep ederim. Kodları hb çekleriyle de takas edebilirim. Tekliflerinizle mesaj atarsanız sevinirim. Teşekkürler

Ayrıca satılık altlimitsiz, 20tl'lik Hb ve Mf çekleri. İkisi 17tl'dir. Tek tek satmıyorum, ikisini birlikte satıyorum.

Ödeme yöntemleri: sanalpazar, Misli, Garanti Havale, Eft

Ayrıca arkadaşlar, annem alttaki makineyi istiyor. İşime yarayacak bir şeyler satabilecek olan var mı? Büyük oranlı hediye çeki vs...

http://www.hepsiburada.com/liste/hotpoint-ariston-aqd1070f-49-tk-10-kg-yikama-1400-devir-7-kg-kurutmali-camasir-makinesi/productDetails.aspx?productId=mthaaqd1070f49tk&categoryId=155121

• quote:

Orijinalden alıntı: Mrt312

artık sanalpazar 10 tl yuklemıyor o fırsat gıddı

sanalpazar 10 tl yüklü hesap 9.99 tl.
  • Markafoni 20 tl // 5TL

sanalpazar full onaylı // 3.5 TL

Markafoni 20 tl // 5TL

sanalpazar full onaylı // 3.5 TL
  • %5 gg Çek lazım. İrtibat için pm lütfen.
  • 75 kuruştan 100 Adet Ramazan Kodu Alınacaktır.

markafoni alt limitsiz 5 tl
    ödeme: iş ve ziraat

Edit: Ramazan Kodlar @karatasb tan alınmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi htepeli -- 30 Temmuz 2013; 22:42:57 >
  • 9 tl den alınık 10 ramazan kasa kodu
  • Markafoni 20 tl altlimitsiz hediye çeki 5 Lira - Stok:10.

1 Hepsiburada alınır - 2 Markafoni + 1 Cinemaximum verilir.
  • 30 ADET CİNEMAXİMUM 70 TL

30 ADET MC DONALDS TAVUK BURGER MENÜ 75 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: karatasb

quote:

quote:

quote:

quote:

Ramazan kasası kodu 90 kuruş

MC Menu 2 TL

fake hesap olarak şikayet edildi taradımdan .

fake degil hocam kuzen .. satış yaptıklarım bilir benide alohayı da vebali senin boynuna

aldım vabalini boynuma hemen birinden uzaklaştırma yiyince diğerinden ilan açmak kuzenlik mi oluyor arkadaşlar çocuk mu kandırıyorsunuz siz. kuzenin olabilir ama ilan açıyorsan bu forumu kullanmaktır şikayet ettim . yine çıkın başka hesapla yine edeceğim .

hocam siz neyin hesabındasınız. aloha44 ün sattıgı kodları ben verıyorum. hem onun ekmegıne hem benım ekmegıme kan dogruyorsun satabılıyosan sende sat. satamıyosan camur atma bugune kadar benden bısey alıpta yamugumu goren olduysa bırak onlar yazsın bu adam düzgün değil diye...Seni Allaha havale ediyorum...

ARKADAŞTAN 6 TANE KOD SATIN ALDIM. SIKINTI YOK.....
    EN UCUZ BU ARKADAŞ VERİYOR. UCUZ VERDİGİ İÇİN VE ÜYELİGİ YENİ OLDUGU ICIN KUSKUDA OLABİLİRSİNİZ. AMA SAGLAM BİR ARKADAŞ OLMASA KODLARDA VS DE SIKINTI CIKARDI

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 10 TL'den alınık HB çeki, ilgilenenler pm atabilir.
  • CINEMAXIUM BİLET 3TL
    30 EYLÜLE KADAR GEÇERLİDİR

DAYBUYDAY 25 TL ALTLİMİTli(100tl)-2 TL

COCOCOLA 4 KAPAK 1 TL
    COCOCOLA 1 KAPAK 50 KRS

20TL HEPSI BURADA CEKINE,COCACOLA NORMAL KOD VERILIR.
    20TL MARKAFONIYE COCACOLA NORMAL KOD VERILIR
    RAMAZAN KODLARINADA COCA COLA NORMAL KOD TAKASI OLUR

KAMPANYAM
    100 ADET CC KOD 15 TL

ODEME MISLI PAYPAL DENIZBANK

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PM sistemi bozuksa bu linke tıklayıp ulaşınız veya email ile:PM gönder

CİNEMAXİUM:
    -1 adet sinema bileti kodu___ 3 TL (skt:30.09.2013, 3D IMAX hariç tüm cinemaximumlarda geçerlidir)

MC-DONALDS:
    -1 adet tavuk burger menü kodu___ 3 TL (skt:30.11.2013)

SANALPAZAR:
    -10 TL indirim yüklü full onaylı hesap__ 4 TL (20 TL de geçerlidir)
    -10 TL indirim yüklü onaysız hesap__ 2,5 TL (20 TL de geçerlidir)

MORHİPO:
    -%15 indirim yüklü hesap__ 6 TL (tüm ürünlerde (tekno fırsatlar dahil) geçerlidir)

OPET KOD:
    -103,5 TL değerinde 29x5+4,5+4 TL şeklinde kodlar___80 TL (skt:30.10.2013)

TRENDYOL:
    -20 TL indirim yüklü hesap__ 3 TL (alt limit 50 TL, SKT:02.08.2013)

MARKAFONİ:
    -40 TL indirim ürün+kargo 100 TL olacak___3 TL (100 TL sepete 60 TL ödersiniz, 2 adet 5 TL, skt:31.07.2013)
    -20 TL indirim yüklü kod eklenebilir hesap___2 TL (100 TL alt limitli, 10 adet 15 TL)
    -20 TL indirim kodu___1 TL (80 TL alt limitli, skt:31.07.2013)
    -20 TL indirim kodu___7 TL (ürün+kargo 20 tl sepete ücret ödemezsiniz, skt:31.12.2013)

2 markafoni 20 TL alt limitsiz kod verilir 1 Hepsiburada 20 TL kod alınır
    100/40 indirim avantajix hesabımdan yapılırsa veya ben yaparsam ücretsizdir.

MİGROS-TANSAŞ:
    -10 TL indirim kodu___ 1 TL (alt limit 75 TL, (Sigara-alkol-TL yükleme hariç),SKT:30.09.2013, sanal markette geçmez)

LİMANGO:
    -20 TL indirim yüklü hesap__ 4 TL (alt limit 75 TL, SKT:31.07.2013)

avantajix hesabımdan yapılırsa veya ben yaparsam ücretsizdir.

PEPSİ KOD:
    -1 adet___ 0,5 TL
    -3 adet___ 1 TL
    -10 adet___ 3 TL

ödeme:misli, nesine, paypal
    önce ödeme sonra kod verilir.

• 
Sayfa: önceki 65426543654465456546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.