Şimdi Ara

[ARŞİV] Çek Satış & Takas Bölümü (4891. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
340.365
Cevap
1.219
Favori
10.368.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 48894890489148924893
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaş kim çıkardı şu 25/15 morhipoları ya ocağıma incir ağacı diktiniz yemin ederim :/
    [ARŞİV] Çek Satış & Takas Bölümü

daha 7 paket daha yolda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digital90 -- 30 Mart 2013; 17:06:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: antireis

quote:

Orijinalden alıntı: hacikemal

quote:

Bakiyorum ağız birliği yapilmiscasina morhipo 25/15 hesaplarin fiyatları 35-40-50 kuruslardan 1 tlye cikarilmis, tabiki herkesin hakkı istediği fiyattan satar, yalniz şahsi görüşüm bu davranisin hoş olmadigidir, madem satıcılar istediği pazarı olusturabiliyor alicilarda oluşturabilir ben bu saat itibariyle bir adet dahi morhipo hesap almıyorum, alış fiyatim tanesi 50 kuruş 5 tanesi 2 tldir vermek isteyen pm ile ulassin..

Hocam ağız birliğinden ziyade fazla çek kalmamasından dolayıdır 1 tl olması :) emin olun burdaki fiyat dengesi piyasada çoğu sektörde yok, çeki fazla olan biri fiyati düşürürse diğerleri de düşürmek zorundadır.

Hoş çekin değeri bence 50 kuruş değldir ama elde kalmaması için satılır yeri gelirse, ama 1 lira olması çok da abartılacak durum değildir.

Abarrtigim bişey yok hocam, bastada belirttim isteyen istedigi fiyatdan satışa cikarabilir en doğal hakkı, ayrıca hesaplar azaldı mantiginizada katilmiyorun elinde hesap olmayan biri 1 tlye çekince fiyatı elinde hesap olan neden çekmek zorunda onu anlamadim, şunu netlestirelim sürekli aldığım arkadaş pm gondermis artık 1 tl yaptım diye nazikçe teşekkür ettim, kimseye saygisizlik yapmadim yapnamda, ama madem serbest piyasa var bir kişinin fiyat artırması olayı bitiriyor, bende burdan alicilara seslenmek istiyorum 1 adedi 50 kuruş 5 tanesi 2 tldir, bakalım bende fiyatı degistirebiliyornuyum, saygılarımla...

Dostum 3-4 hafta eveline kadar 1.5 ila 2.5 tl arası satılıyordu bu hesaplar biliyorsun değilmi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Tamam hocam saygımız sonsuz, ben tanesi 50 kurustan yada 5 tanesi 2 tlye morhipo almak istiyorum satmak isteyen pm gönderebilir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Morhipo 60a 20 var mı hala elinde olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: digital90

arkadaş kim çıkardı şu 25/15 morhipoları ya ocağıma incir ağacı diktiniz yemin ederim :/
    [ARŞİV] Çek Satış & Takas Bölümü

daha 7 paket daha yolda

Aynen Max Paynen

• Orijinalden alıntı: antireis

Tamam hocam saygımız sonsuz, ben tanesi 50 kurustan yada 5 tanesi 2 tlye morhipo almak istiyorum satmak isteyen pm gönderebilir..

Aynen herkese saygılar. Ben de tanesi 50 kurustan yada 5 tanesi 2 tlye morhipo almak istiyorum satmak isteyen pm gönderebilir..
  • 1 tl den markafoni 75 e 20 kola kodu alınacaktır.
    markafoni 20 tl indirimli hesaplar geri alınmak koşuluyla 1 tl

• MARKAFONİ: 40 TL (75 TL ALTLİMİTLİ ) İNDİRİM TANIMLI HESAP(KOD EKLENEMEZ): 4 TL SKT:31 MART

MARKAFONİ: 40 TL (100 TL ALTLİMİTLİ ) İNDİRİM TANIMLI HESAP(KOD EKLENEMEZ): 3 TL SKT:31 MART (avantajix hesabımdan giderek alışveriş yapana ücretsiz)

MARKAFONİ: 20 TL (60 TL ALTLİMİTLİ ) İNDİRİM TANIMLI HESAP(KOD EKLENEBİLİR): 2,5 TL SKT:31 MART-20LİK KOLA KODUYLA TAKASLIK

Hesaplar isterseniz sizde kalabilir şifresini değiştirip gönül rahatlığı ve güvenle kullanabilirsiniz..

MARKAFONİ: 20 TL (75 TL ALTLİMİTLİ ) İNDİRİM KODU (KENDİ HESABINIZDA KULLANABİLİRSİNİZ): 2.5 TL SKT:20 NİSAN

MARKAFONİ: 20 TL (100 TL ALTLİMİTLİ ) İNDİRİM KODU (KENDİ HESABINIZDA KULLANABİLİRSİNİZ): 1 TL SKT:31 MART

MARKAFONİ: 6,90 TL (ALTLİMİTSİZ) İNDİRİM KODU (KENDİ HESABINIZDA KULLANABİLİRSİNİZ): 0,5 TL SKT:1 NİSAN

TRENDYOL: 20 TL (100 TL ALTLİMİTLİ) İNDİRİM KODU (KENDİ HESABINIZDA KULLANABİLİRSİNİZ): 1 TL SKT:15 TEMMUZ

MİGROS: 10 TL (75 TL ALTLİMİTLİ-MONEY KARTLA YAPILAN ALIŞVERİŞTE ) İNDİRİM KODU: 1 TL SKT:31 MART (SİGARA ALKOL KONTÖR HARİÇ)( Migros, 5M Migros, Tansaş, Mjet ve Macrocenter Marketlerinde geçerli)

littlecaesars: BÜYÜK BOY PİZZAYI 12,90 TLYE GETİREN KOD: 1,5 TL (YEMEK SEPETİ VE 4445244 DEN VERİLEN SİPARİŞLERDE Parti, Piknik, Pepperoni, Sebze, Akdeniz , Karışık, Sucuk, Caesars, Acımasız Tavuklu, Caesars Italiano seçeneklerinde geçerli) SKT:1 HAFTA GEÇERLİ

littlecaesars: ORTA BOY ÇİFTLİK PİZZA + 1LT PEPSİYİ 12,90 TLYE GETİREN KOD: 1 TL SKT:11 NİSAN (YEMEK SEPETİ VE 4445244 DEN VERİLEN SİPARİŞLERDE)

• hepsiburada 200 e 20 indirim kodu 1 TL
    teknosa 300 e 30 indirim kodu 2 TL

misli, paypal
  • 50 krs tan 3 adet morhipo alinik.cuma fahil son kullanim olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: hacikemal

quote:

Bakiyorum ağız birliği yapilmiscasina morhipo 25/15 hesaplarin fiyatları 35-40-50 kuruslardan 1 tlye cikarilmis, tabiki herkesin hakkı istediği fiyattan satar, yalniz şahsi görüşüm bu davranisin hoş olmadigidir, madem satıcılar istediği pazarı olusturabiliyor alicilarda oluşturabilir ben bu saat itibariyle bir adet dahi morhipo hesap almıyorum, alış fiyatim tanesi 50 kuruş 5 tanesi 2 tldir vermek isteyen pm ile ulassin..

Hocam ağız birliğinden ziyade fazla çek kalmamasından dolayıdır 1 tl olması :) emin olun burdaki fiyat dengesi piyasada çoğu sektörde yok, çeki fazla olan biri fiyati düşürürse diğerleri de düşürmek zorundadır.

Hoş çekin değeri bence 50 kuruş değldir ama elde kalmaması için satılır yeri gelirse, ama 1 lira olması çok da abartılacak durum değildir.

bende morhipoyla uğraşmama rağmen hacikemal arkadaşa katılıyorum :)

• Orta Boy Dominos Pizza Sadece >>>> 10 TL

not ; Pizza siparişinizi dominos.com.tr'den verdiğinizde eğer eve teslim yapariseniz 7.90 'lık birşeyler daha almanız gerekmekte ama almak istemezseniz "gel-al" ile ücretsiz alabilirsiniz .

Cinemaximum 30 nisana kadar geçerli sinema bileti sadece >> 6 TL 2 Tane alımda >> 12 TL yerine sadece "10 TL"

Ödeme : misli.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retkitosman -- 30 Mart 2013; 18:02:19 >
  • trendyol 50 altlimitli 37 tl 12 tl

sadece hemen kullanacak arkadaşlara verilir.

trendyol kargo bedava hesap 2 tl
  • MARKAFONI////40 TL\\\\indirimli hesap+kod ( 75 altlimitli )----> 3 tl---->(başka kod eklenmez)

MARKAFONI////35 TL\\\\indirimli hesap+kod ( 75 altlimitli )----> 2,5 tl---->(başka kod eklenmez)

MARKAFONI////20 TL\\\\indirimli kod ( 75 altlimitli )----> 2,5 tl---->
    MARKAFONI////10 TL\\\\indirimli kod ( 50 altlimitli )----> 1,75 tl---->
    HİÇ BİR YERDE KULANILMAMIŞ PEPSİ KODU 0,40 TL TOPLU ALIMLARDA PM ATIN LÜTFEN…

• MARKAFONİ 75 tl.Alışveriş te 40 tl indirim 2.5 tl. ( lütfen pazarlık etmeyiniz son fiyat)
    MARKAFONİ 60 tl.Alışveriş te 30 tl indirim 2.5 tl. ( lütfen pazarlık etmeyiniz son fiyat)
    MARKAFONİ 60 tl.Alışveriste 20 tl.indirim saglayan hesap 1 tl. ( tüm kodlarla birlesir )
    Trendyol 50 tl. Alışverişte 30 tl indirim sağlayan hesap 6 tl. ( başka kod eklenmez )
    Trendyol 100 tl. Alışverişte 40 tl indirim sağlayan hesap 6 tl.( başka kod eklenmez )
    Morhipo 25 e 15 tl. hesap 1 tl.
    Hepsiburada 200 tl de 20 tl. indirim kodu 2 tl.
    Evin.net 50 tl. Alışverişte 15 tl indirim sağlayan hesap 2 tl.
    Pepsi kod 3 ad. 1 tl.
    Hızlıal.com 500 tl.Alt limlitli 50 tl. indirim çeki 3 tl.
    Teknosa 300 tl. alt limlitli 30 tl.indirim 4 tl.

Ödeme: paypal misli halkbank

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehdrive -- 30 Mart 2013; 17:54:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tanesi 50 kurustan 2 adet veya 5 tanesi 2 tlye morhipo 25/15 alınacaktır 5-6 gün süresi olması lazım..ilgilenenler pm gönderebilir..

• Hic kullanilmamis pepsi kodu

3 adet 1 tl.
    11 adet 3 tl.

• HİÇ KULLANILMAMIŞ PEPSİ KODU

3 AD 1 TL

TOPLU ALIMDA PM ATIN LÜTFEN
  • MARKAFONI////40 TL\\\\indirimli hesap+kod ( 75 altlimitli )----> 3 tl---->(başka kod eklenmez)

MARKAFONI////20 TL\\\\indirimli kod ( 75 altlimitli )----> 2,5 tl---->

MARKAFONI////10 TL\\\\indirimli kod ( 50 altlimitli )----> 1,75 tl---->
  • Morhipo çeki 25-15 ................................................ 0,75

Metro %30 indirim ................................................. 2,5 tl

Hepsiburada 20 tl indirim.........................................
    5 tl
  • 
Sayfa: önceki 48894890489148924893
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.