Şimdi Ara

Sparkle, Calibre serisi ekran kartlarıyla 3D gözlük hediye ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  •  

    Yüksek performans segmenti için hazırladığı Calibre serisi ekran kartlarıyla adından sık sık söz ettiren Sparkle, bazı ekran kartları için yeni bir kampanyaya başladığını duyurdu.

     

    Nvidia'nın GeForce GTX 550 Ti ve GeForce GTX 560 çözümlerini temel alan Calibre X550 ve X560 serisi ekran kartlartıyla birlikte Sparkle, kullanıcılara 60$ değerindeki AP 3D gözlük hediye ettiğini duyurdu. Üç boyutlu televizyonlarla kullanılabilen gözlük ile Sparkle, kullanıcılara sağladığı katma değeri ve grafik deneyimini arttırmak istiyor.

     

    Sparkle'ın çift fanlı yeni nesil soğutucu tasarımını temel alan ekran kartlarından Calibre X560 serisi  336x paralel işlem birimi, 256-bit bellek veri yolu desteği ve 1GB GDDR5 bellek kapasitesi ile gelirken, Calibre X550 Ti serisine ise 192x paralel işlem birimi, 192-bit bellek veri yolu desteği ve 1GB GDDR5 bellek eşlik ediyor.

     

    Calibre X550 ve X560 serisi ekran kartlarının özel soğutucu tasarımları sayesinde, Nvidia'nın referans modellerine karşı daha yüksek hız başarımı sunduğunu da not düşelim. 

     







  • iyi düşünülmüş bir kampanya olarak görüyorum...
  • Pek bizi ilgilendirdiğini düşünmüyorum asus, palit, zotac, MSI ürünleri daha çok satılıyor Türkiyede ayrıca okadar para veriyorsun gözlük vermesi normal hem gözlük olunca dur benim sisteme birde 3D monitör yada TV alayım diyenlerde çıkar. Acaba x590'dada veriyorlar mı =)
  • Sparkle nin öncelikle Türkiye ortağını değiştirmesi lazım ki burda ürünlerini alalım. Şu durumda işi zor, en azından bizim gibi olayları bilenler için Türkiye pazarında durum iç açıcı değil sparkle için.
  • Türkiye fiyatının abartılacağını düşünüyorum.Türkiye'de satışa sunulduğunda o hediye edilen 60$'lık gözlüğünde ücretini vergiler vs. ile öderiz zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.