EA Black Box'un, ilk olarak Battlefield 3 üzerinde kullanılan ve DICE tarafından inşa edilen oyun motoru Frostbite Engine 2 ile yapılmış Need for Speed: The Run'ın çıkış vakti geldi çattı.
Seriden farklı olarak ana bir senaryoya sahip olan oyunun bu kısmı her ne kadar şimdiye kadar eleştirilere maruz kalsa da, Need for Speed serisine farklılık getirecek gibi görünüyor. Need for Speed: The Run'ın çıkış videosunun baş kısmında da, bahsettiğimiz bu senaryo modunun üstünde duruluyor.
Yayınlanan çıkış videosunda, büyük ödül için mücadele içinde olacağımız pistler de bizleri karşılıyor. Bu noktada Frostbite 2'nin hakkını kesinlikle vermemiz gerek. Özellikle pistlerdeki manzaralar olağanüstü gözüküyor.
Bu arada oyunun Amerika çıkışıyla birlikte diğer inceleme notları da yayınlanmaya başladı. İlk olarak IGN'den 6.5 puan alan Need for Speed: The Run'ın diğer notları şöyle(karşılığı belirtilmeyen puanlar 10 üzerinden);
18 Kasım'da Avrupa'ya çıkacak olan The Run'ın çıkış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz;
Chelllllllllllllll :D
Umarım bu saatden sonra NFS adını kirletmez Ea.
Frosbite Motoru yarış oyununa gitmemiş. HP 2010 daha iyiydi.
Umarım bu oyun FB2 ve NFS farktörlerini iyi yönde kullanmıştır. ki öyle değile ''Undercover'' gibi fiyasko ile sonuçlanır.
Senaryo modu hakkında ki kendi görüşüm ise; Farklılık katacağı kesin ama NFS serisine nasıl uydurulduğu önemli olan. Bekleyip görücez. Önce korsan olarak temin edicem. Beğenirsem orj. almayı düşünüyorum.
arkadaşlar oyunu bitirdim ps3 te oldukça kısa bir oyun modu serbest dolaşım yok modifiye yok malasef heyecan var ama başka bir şey yok most wanted ı değil mumla el feneri hatta florasan ile aratıyor keşke most wanted ı hd yapıp yine önümüze koysalar yine onu oynasak deirtiyor üzldüm acıkcası saygılarımla
quote:
Orijinalden alıntı: -Deadmau5-
Frosbite Motoru yarış oyununa gitmemiş. HP 2010 daha iyiydi.
dostum zaten HP2010 da dice yapmışdı yani HP 2010 da FROSBİTE motorunu kullanıyordu tek fark HP2010 Frosbite1 motoru RUN'da si Frosbite2 motoru var
most wanted gibi bir seri yakalaymayacak gibi EA.
Her sene NFS çıkartmak derdinden oluyor bütün bunlar :))
Yahu, şu NFS: Most Wanted'ın nesini beğeniyorsunnuz ben anlamadım...Bende de var bu oyundan ama biryerden sonra sıkıyor benim için!
hp 2010'u burnoutun yapımcıları criterion games yapmıştır.
Neden illa bi araba yarışı oyununa senaryo yapacaz diye kasarlar ki anlamam.
Arkadaşlar farkındaysanız Büyük seriler Mesala BF 3 gibi oyun 9 ve 8 puan aldı nfs the runda 6 puan vasat bir puan yani bu serılerın sonları gelmeye başlıyor baksanıza adını duymadıqım bi oyun zeldamı ne 10 puan almış şaşırtıcı o oyunu yapanlarda helal olsun :)
@BSC Misafiri Zelda'yı duymadın mı?! O.O
omg.. gerçi zeldayı duymayan o kadar çok kişi varki adını bilmediği oyuna dandik diyen.. zelda skyward sworde çağın gerisinde diyen birini tanıyorum..
Underground 3'ı yaptılar yaptılar yoksa need for speed öldü gitti.
quote:
Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
Arkadaşlar farkındaysanız Büyük seriler Mesala BF 3 gibi oyun 9 ve 8 puan aldı nfs the runda 6 puan vasat bir puan yani bu serılerın sonları gelmeye başlıyor baksanıza adını duymadıqım bi oyun zeldamı ne 10 puan almış şaşırtıcı o oyunu yapanlarda helal olsun :)
Allahını seven üstüme toprak atsın.
quote:
Orijinalden alıntı: saaat
quote:
Orijinalden alıntı: BSC Misafiri