Şimdi Ara

Tadilat yaptıracaklar mutlaka okumalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar biraz uzun oldu ama çoğumuz böyle işlere kalkışıyoruz lütfen okuyun ve karşılaştığım sorunlara önceden tedbirli olun. Lütfen size güven veren Gülsoy Emlak Dekorasyon sahibi Erkan Gülsoy gibi şahıslar karşısında sizi garantiye alacak sözleşmeler yapın, sonradan çıkacak arıza, iş sırasında meydana gelen arızalar ve garanti kapsamını her ihtimali göz önünde bulundurarak hazırlayın. Biz söz senettir dedik güvendik, ve işte Gülsoy Dekorasyonla anlaştıktan sonra başımıza gelenler.

    Geçen yıl Nisan ayında 20 000 TL civarı bir tutarda ev dekorasyonu için Gülsoy Emlak Dekorasyon sahibi Erkan Gülsoy la maalesef anlaştık, keşke anlaşmaz olaydık. Yaklaşık tüm evde yenileme işlemi yapılacak, bu işlerin hepsi de garanti altında olacaktı. Anlaşmadan önce işlerde bir yanlışlık olduğunda ustalarla sorun yaşamamak için kendisini seçtiğimizi, karşımızda eğitimli bir muhatap bulmak istediğimizi defalarca anlattık. Bize güven veren bir yapısı vardı. Derken bize yapacağı ürünleri gösterdi. Mutfak tezgahı için evine gidip baktık, iç kapılar için daha önce yaptığı bir işyerine baktık. Diğer ürün renk ve dokularını işyerindeki kataloglardan tavsiye yoluyla seçtik.

    İş başladığında 30 gün gibi bir süre planlanıyordu. İş güzel olsun da isterse 45 gün sürsün gibi bir düşüncemiz vardı zaten.
    Önce iç kapıları sökerken değişmesi düşünülmeyen fayanslarımızı kıvılcımla yaktı ustalar.(sonra yalvar yakar yenilendi)

    Mobilya ustası dolapların içini gereksiz vida delikleri, çekiç darbeleri ve ayarlanamayan kapaklarla bıraktı. (hala alçıyla kapalı halde duruyor)

    Dekorasyoncu Erkan Gülsoy’un öve öve bitiremediği “sizin için özel yaptırdım, bana aldığım paradan fazlaya mal oldu” dediği kapılar üstten şişme yaptı ve güzel kapanmıyor.

    Mutfak tezgahı evinde gösterdiği gibi tek parça değildi ve bunun kaynakla o hale getirileceğini derzlerde hiç sararma olmayacağını söyledi ama şimdi her gün eşim derzleri üzülerek temizliyor.

    Banyo zemininde yeni yapılan parkeleri çizdiler. Sözde gözümüz alışmazsa yapılacaktı.

    Bir su tesisatı yaptılar, ilk denemede bulaşık makinesinin suyu taştı, hadi bakalım bir uğraş daha.

    En son olarak kalorifer tesisatında kaçak tespit edildi. 2 aydır forumda da tesisattan anlayan arkadaşların yardımıyla çözmeye çalışıyoruz. (burada Livingston nickli arkadaşa tekrar teşekkürler) Dekorasyoncu kaçağı bulun ustaları göndereyim dedi ama nasıl oluyorsa garanti kapsamında değilmiş, dönekliğin diğer adı. Nihayet iki ay sonunda alt komşu tavan damlıyor dedi ve bugün usta geldi. Usta 200 TL istedi, arkasından da fayans ustası gelecek dedi. Ben de Gülsoy Emlak Dekorasyon sahibi Erkan Gülsoy u(hala adını andıkça sinirleniyorum) aradım. Konunun kendisini ilgilendirmediğini, onu istediğim yere şikayet edebileceğimi söyledi ve telefonu yüzüme kapadı.
    Yaptığı onca eksik-yanlış işe karşılık kendi isteğiyle yaptığı balkon zemini fayansını, kendi arızası olduğu için yapmak zorunda kaldığı bulaşık makinesi giderini bahane ederek bana bi teşekkür bile etmedin dedi Gülsoy Emlak Dekorasyon sahibi Erkan Gülsoy yaptığı dönekliğin farkında bile olmayarak. Şu an evde dolapların içi yamalı bohça gibi, yerler çizik, kapılar üstten şişme yaptı, tesisatta kaçak var, bulaşık makinesi giderinden gelen sesi yan komşum rahatlıkla duyuyor. Bunların üzerine rahatlıkla telefonu yüzüme kapatabilen bir ... (takdiri size bırakıyorum, bu adam hakkında ne düşünürseniz) Erkan Gülsoy.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.