Şimdi Ara

Kutusuz - Renegade Ops

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
12.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araç savaşlarıyla üstten görünümlü shooter'ın birleştiği Renegade Ops'u inceliyoruz.

• Güzel inceleme
  • 10 üzerinden kaç vericeksini< diye beklerken
    "Bu Oyun Kaçmaz" 'ı görünce baya bi şaşırdım :)
  • Oyunu PC'de oynuyorum. Acayip zevkli olmuş. Herkese tavsiye ederim. İnceleme için de teşekkürler...
  • Oyun ücretsizmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carry Zekalı -- 15 Kasım 2011; 12:40:31 >
  • Benzer bir oyun olan Gatling gears ı da incelemenizi öneririm.
  • oyun çok iyi k-rally benzeri fakat 5 kere ölünce oyun en baştan başlıyor bu olayı sevmedim hep alt f4 yapıyorum bunla karşılaşınca
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    COD BLACK OPS 4 DIGITAL DELUXE
    7 yıl önce açıldı
    [SATILDI] COD Black Ops 6
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tebrikler Gökhan sesin gün geçtikce incelemelere oturmaya başladı .
    İzlerken zevk aldım
  • Harika oyun harika inceleme :)
  • eskiden internet kafelerde deli gibi oynardım :D
  • steam kampanyaları konusundan 4 kişi aldık biz 7.5 dolara geldi adam başı. siz de o konuya girip, anlaşıp ucuza alabilirsiniz oyunu. normalde 15 dolar 7.5 dolara düşüyor böylece.

oyuna gelirsek mükemmel değil ama eğlenceli. öğrenci evinde filan kalıyorsanız arkadaşlarınız ile split screen den veya orijinal alıp co op olarak(4 kişiye kadar) steam üzerinden oynayabilirsiniz. tam o ortamda oynanacak oyun bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 15 Kasım 2011; 13:38:21 >
  • Oyunu hem single hem coop olarak şiddetle tavsiye ederik. Amiga zamanında Swiw oynadıysanız hele hemen gidip alacaksınız. Çok hoş bir grafik yapısı var. Oynanabilirlik te aşırı rahat. Gamepad'le oynamaınız tavsiye ediyorlar zaten oyunun girişinde. Bölüm mantığında ilerlediği için bir bölüme başladınız mı bırakmak istemiyorsunuz. Görev çeşitleri de monoton değil. Farklı farklı görevlerle karşılaşıyoruz. Bu tarz kafa dağıtmalık ama aynı zamanda casual olmayan oyunlarla pek karşılaşmıyoruz. Kaçmaz ibaresini sonuna kadar hakediyor. Steam'den alacaklara Gordon Freeman bonusu da cabası:)
  • güzel oyun benziyo almak lazım. hşuma gitti.
  • abi 2003 yılındamıyız bu ne ya 2 boyutlu oyun sevdası
  • Rise and shine Mr Freeman :)
  • Güzelmiş oyun hareketli bir oyunmuş.
  • oyunda split screen olmasına rağmen oynanmıyor üstelik elimdeki kollar xbox 360 kolu , diğer tüm oyunları çalıştırıyorum ama bu oyun kolu görmüyor nedense herkez bundan şikayetçi updateyi de yükledim yine aynı yani bu oyunu alacak arkadaşlar bu hatayı göz önünde bulundursun .
  • Güzel bir oyun olmuş, inceleme için teşekkürler.
  • video incelemesi için tesekkürler....
  • Oyunu bilgisayarımda oynuyorum ve kesinlikle oynanması gereken bir oyun olduğunu düşünüyorum. Tarzı havası değişik bir ortam. Çok hoşuma gitti, sizlerinde beğeneceğine eminim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.