Selamlar dostlar.Seti bugün aldım ama bass sesi bana biraz fazla geldi.Bunu tamamen kapatmanın(zaman zaman tamamen kapatmam gerekli de) bir yolu var mı software ile falan.Saygılar
çok basit bir yolu var. eq. ayarlarından 30-60hz arasını tamamen kıs. bass seside çok azalmış olucak ses iğrenç çıkar ama istediğin olmuş olur. artık iğrenç olmayacak şekilde kendin ayarlarsın
Ben daha yeniyim o yüzden anlayamadım.Nerede bu 30-60hz ayarları acaba?Saygılar
Forumda yarattığım mesaj kirliliği için çok özür.Bu bass nasıl kısılıyor bir türlü anlayamadım arkadaşlar bana yardımcı olabilir misiniz? Çok moralimi bozdu bu iş.Saygılar
Bi de yine burda sorayım acaba creative 5200 inspire daha mı az bass vurur?Bu iki sorumu cevaplarsanız çok mutlu olacağım.Saygılar
Ben iki setide kullanmadım ama yapılan yorumlardan x-530 un bası daha kuvvetli diyolar.Ama x-530 daha kaliteli yine yapılan yorumlardan. Ses kartının konsoluna girmen gerekecek tibinin dediği şey için orda ekolayzır ayarlarında 30-60hz çubuğunu kullanarak bası kısabilirsin yada açabilirsin
Teşekkür ederim.Ancak benim kullandığım ses kartı Asus p4p800 ile entegre olan soundmax isimli bi kart.Bunda equalizer yok sanırsam yada ben bulamadım.Ne yapmak lazım buna equalizer ayarlayabilir miyim?Arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü çok sinir oldum bu işe.Teşekkürler
Woofer'ın arkasında bass butonu var onu çevirerek azaltabilirsin..
O zaten tamamen kısık ama yeterli değil ben çok çok az bir bass istiyorum.Acaba bu mümkün mü?
Ses kartının ayarlarını biraz kurcalayarak da bulabilirsin..
arkadaş madem kısık ses bass istiyodun inspire 4.1 5.1 falan alsaydın parana yazık ya adam x530 alıyo subwoofer ı kapatıyo
Yaptık bi kere bi hata.Şimdi adam götürsem kabul etse geri vericem ama geri alıcağından da şüpheliyim.Saygılar
Bassı tamamen kısmak veya çok azaltmak mümkün mü.Ben bunu merak ediyorum arkadaşlar.Acaba olur mu yoksa eninde sonunda biraz da bass kalır mı?Kendim yapamıyorum çünkü ses kartım onboard ve kalitesiz.
Şimdi dikkatimi çektiği için söylüyorum ses ayarları kısmında hani görev çubuğunda gözüken orada subwoofer seçeneği varmı ben şimdi denedim en aşağı alınca kısılıyor istersen bir dene...
Teşekkür ederim OzZyLLa kardeş.Ancak denedim pek farketmedi.San andreasta yine yıkılıyor ortalık.Karizmayı aradım iade de almıyorlarmış.Sanırım elimde patladı bu alet Yakında x-fi alıcam umarım onda kısabilirim.Hala yardıma açığım arkadaşlar.Kendinize iyi bakın
illa bas sesini kısmak istiyorsan x-fi almak zorunda değilsin 50 milyon civarında creative 24bitlive! al bass sesini kısabilirsin
Bass sesi için değil ya ben zaten o kartı istiyordum baya güzel birşeye benziyor.Ya onu alıcam yada audigy zs artık biraz daha arştırma yapıyım.Merak ettiğim bir diğer konu da acaba bu seti alıp hata mı ettim,creative inspire 5200 mü alsaydım acaba,bu setin ses kalitesi daha iyi diye bunu tercih ettim ama bunda da bass maşallah :)
Audigy 2 zs al.Bende audigy 1 var bass'ı istersem sıfırlayabiliyorum.
Peki brave112 kardeş sana bir sorum var o zaman.Sıfırladın diyelim bassı,ama bassız da olmaz bu iş birazcık açsan yine çok fazla geliyor mu ses yoksa açmana mı bağlı.Biraz mal gibi yazdım ama umarım anlarsın.
Arkadaşlar bir sorum daha var.Acaba bu seti satım creative inspire 5200 mü alsam yoksa ses kartı aldıktan sonra buna değmez mi.Creative 5200ü bassları daha az diye düşünmüştüm.