Ezio'nun son macerası olan Assassin's Creed: Revelations'un ilk 10 dakikası karşınızda
ooo biz istanbul çatılarında hoplayıp zıplıyoruz daha yenimi yayınlandı ilk 10 dk
brotherhood çok güzeldi inş buda öyledir videolarda daha güzelmiş gibi duruyor hele birde istanbulda geçmesi:) ama türkçe altyazılı olsaydı en azından süper olurdu inş en azından türkçe altyazısı olur bnm gibi ingilizce bilmeyenler için
Kazak kayak şemsiye, oyun film hediye..
Sevinckan_216
oyna gardas oyna doya doya ubizorta az bıle... ne guzel cıksıından 15 gun once warezlere torrenttlere dustu ohhh pc dusmanı olurmusun konsolda korsanın allahı var be :D
Editör e bir soru sormak istiyorum . Bir yarışma yapmıştınız İstanbul un 3 ismini ilk mail atana AC : Revelation un PS3 sürümü hediyeydi . Noldu o yarışma belki ben kazanmışımdır
quote:
Orijinalden alıntı: CHARISMATIC
Sevinckan_216
oyna gardas oyna doya doya ubizorta az bıle... ne guzel cıksıından 15 gun once warezlere torrenttlere dustu ohhh pc dusmanı olurmusun konsolda korsanın allahı var be :D
ben korsan oynamıyorum ps3 te aldım bugün spotçulardan
sen aldın ama almayan mılyonlarca ps3 xbox sahıbı var download rakamları ucuyor havalarda içini rahat tut kardes sana korsancı demedık
oyun oynayanlardan yorumlarını bekliyoruz.
youtube da 20.partdayım daha yeni burda ilk 10 dk çıkıyo
gördüğüm kadarıyla aksiyon bol ancak yapay zekada biraz eksiklikler var bundan başka bi eksisinide bulamadım
birader şu oyunu yükleyim Sultanahmet de iki rekat namaz kıldıracam enzoya
Bi biz oynayamadık
@pisipisine
acayip post kasmışsın bugün aynı mesajı iki habere de yazmalar falan
Oyunu begendimde dovus sistemi yine tirt, tek ilgimi ceken istanbulda gecmesi yoksa eski oyunlardan pek bi artisi yok ayni motor ayni stil hersey ayni 3 oyunu oynadikta 4. Oyun baydi biraz en azindan dovus mekanikleri degisseydi hep dovuyosun dayak yeme ithmalin yok bari zorluk ayari olsaydi daha ac serisinde combatta 1kere olmedim olende oldugunu sanmiyorum
gerçekten hikaye atmosfer çok guzelde... çok basit bir oynanışı... var isterse brotherhoodda 1000 kişi gelsin ölmeyeceğiniz bir oynanışı var...ezio ' yu insanlıktan çıkarır gibi ''
CHARISMATIC 14.11.2011 19:33:56
orjinal oynamayan milyon konsolcu varsa .... orjinal alan bunun 10 15 katıdır... korsan her platformda var ama PC de daha çok TERCIH ediliyor korsan...
SKIDROW baba sağolsun oynicaz oyunu :D
2.16 ya kadar butun oyunları özetleyen ve neler olabılecegınden bahseden yere kadar izledım gerisini izlemeye kalbim el vermıyor :D
Önceki oyunlarına göre bana biraz daha iyi geldi dövüş olayı..
Bakalım buna alışabilecek miyim? Bir türlü ısınamadım şu oyuna :D