Şimdi Ara

usb girişi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar notebook bilgisayarımın bir usb girişi darbe nedeniyle bozulmuştur. makinede çalışan 2 tane daha usb girişi var. fakat bi servis elemanına usb girişi tamir edilebilir mi diye sorduğumda; ''çalışan usb lerinle idare et, olmazsa ihtiyaç halinde usb çoğaltıcı işini halledersin. usb girişi anakarta bağlı. uğraşılırsa anakart yanabilir'' dedi. Bu parça değişilmesi olmayan bi parça mı, sizce ne yapmalıyım.



  • eleman sana masraf yapma idare et demiş.şahsen bende de bu durumda laptop olsa bir tane usb için uğraşmazdım.arızalı usb tabii ki tamir edilir.lakin vereceğin paraya değer mi değmez mi orasına sen karar ver.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uzmanbiyolog

    eleman sana masraf yapma idare et demiş.şahsen bende de bu durumda laptop olsa bir tane usb için uğraşmazdım.arızalı usb tabii ki tamir edilir.lakin vereceğin paraya değer mi değmez mi orasına sen karar ver.

    masrafı ne kadar olur. acaba bi fikriniz var mı. pahalıya mâl olur mu
  • malum laptop işi güzel para kazadırıyor teknik servislere.yakinen bilirim.en az 50-100 arası masraf çıkarırlar eminim.aşağısına yaparlarsa da o teknik servisin adresini foruma yazarsan süper olur :)
  • Arkadasim usb girisi anakart uzerinden bozulduysa veya kirildiysa tamiri yapilir eger diger girisler calisiyorsa hic ugrasma
  • Tşk ler arkadaşlar. o zaman hiç uğraşmaya gerek yok. boşuna masraf... daha çalışan 2 usb ğirişi daha var. onlarla idare ederiz.
  • arkadaşlar leptop uma format attırmıştım fareyi takıyorum ışığı yanıyor ama hem yerinden oynamıyor hemde tuşlara basılmıyor ama sorun farede değil 3 tane USB girişi var aygıt yöneticisi ne giriyorum üç ünün yanında ünlem işareti var kod 39 hatası yazıyor ve hepsinin altında %hs aygıt yöneticisi yüklenmedi diyor lütfen yardım edin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mami341

    arkadaşlar leptop uma format attırmıştım fareyi takıyorum ışığı yanıyor ama hem yerinden oynamıyor hemde tuşlara basılmıyor ama sorun farede değil 3 tane USB girişi var aygıt yöneticisi ne giriyorum üç ünün yanında ünlem işareti var kod 39 hatası yazıyor ve hepsinin altında %hs aygıt yöneticisi yüklenmedi diyor lütfen yardım edin

    chipset sürücülerini yükleyin.
    Laptopun marka modeline göre sitesine girerseniz bulabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.