Şimdi Ara

SATILIK Ipod Shuffle 3G 2 GB + Ozaki Icoat Kontrol Aparatı(Bedava Kargo)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
6
Favori
14.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Ipod Shuffle 3G 2 GB

Fazlalık olduğu için kullanmadığım ipod shuffle'ı satmak istiyorum.

Siyah renk, 2 gb çok çok az kullanıldı. Üzerinde kılcal çizik dahi yok.

Yanında kutusu, kablosu, kitapçıkları ve ozaki icoat denen bir aparat veriyorum. Ek olarak 1 adet de kulaklığı var eski ipod shuffle 3G'den kalma. Ama sorunlu, sesi az çıkıyor.

Normalde 3. nesil shuffleda sadece control tuşlu kulaklıklar çalışır.

Bu aparat sayesinde normal kullandığınız kulaklık da bu özelliğe kavuşuyor.

Üzerinde 3 tuş var ve orjinal kulaklığının özelliklerine sahip(ses açıp kapama, şarkı değiştirme, ileri sarma, şarkının ve sanatçının ismini dinleme, listeler arası geçiş yani kısaca voiceoverın desteklediği tüm özellikler kullanılabiliyor).

Bahsettiğim ürünler için SATILDI istiyorum kargo benden.

SATILIK 	Ipod Shuffle 3G 2 GB + Ozaki Icoat Kontrol Aparatı(Bedava Kargo) SATILIK 	Ipod Shuffle 3G 2 GB + Ozaki Icoat Kontrol Aparatı(Bedava Kargo) SATILIK 	Ipod Shuffle 3G 2 GB + Ozaki Icoat Kontrol Aparatı(Bedava Kargo)

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-tasinabilir-muzik-ipod-shuffle-3g-2-gb-ozaki-icoat-kontrol-aparati-82689099/detay/

Not: Fotoğraflar kendi çekimimdir. Ödeme iş bankası hesabıma havale ya da paypal ile olabilir. Önce para sonra kargo şeklinde Türkiye'nin her yerine ptt kargo ile güzelce paketlenerek gönderilir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitmachine16 -- 24 Mayıs 2012; 16:56:40 >

• Merhaba ;
    İlk olarak Beats Solo'nun ses kalitesi hakkında bilgi alabilir miyim ?
    İkinci olarak ise kırmızı rengi var mı ?
  • Pm ile cevaplandı.
  • Tour veya solo HD 'nin mikrofonlu modellerinden de getirebilirmisiniz? Fiyatı ne olur? PM ile cevaplarsanız sevinirim...
  • pm yolladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Callum -- 22 Kasım 2011; 0:11:08 >
  • Pm'ler cevaplandı.
  • Birer adet Studio, Solo HD ve Tour tarafımdan satın alınmıştır kargo bekleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Callum -- 29 Kasım 2011; 19:19:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba. Monster Dr. Dre Tour kulaklığın controltalklı modelini getirirseniz alabilirim.
  • takip.
  • Pm atıldı
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: qibrahamx

up

Up yemiyor bu forum

Bu arada bu arkadaş benim kuzenim olur. İzmir içi elden teslim isteyenlere teslim edebilir ürünü.
  • hmm öğrendiğim ii oldu.
  • Sleek Audio SA6 eklendi.
  • Alan arkdaşlar birde sesini test edip paylaşma durumu olursa sevinirim.
    Bendede kutulu modeli vardı bire 1 kopya, gayet güzeldi :)
  • pm.
  • takipteyim yeni ürünler eklenirse muhakkak haberim olsun :)
  • peki arkadaşım bu monster solo kulaklıkların kablosu tek taraftan çıkanların hepsi orjinal mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: infrared

peki arkadaşım bu monster solo kulaklıkların kablosu tek taraftan çıkanların hepsi orjinal mi?

Değil.
  • son durum nedir hitman kardeş sabırsızlıkla bekliyorum :D
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.