Şimdi Ara

Sony'den Dört Ekran Stratejisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  •  
         Tüm teknoloji dünyası nefesini tutarak Apple'ın Siri ile donatılmış TV spekülasyonları üzerinde konuşurken Sony de boşta durmayarak yeni şeylerin peşinde olduğunun haberini veriyor.
     
         Sony, TV sektöründe bu mali yılda yaklaşık bir milyar dolar kaybedecek ve bu nedenle tekrar güvenli yüzdeye çıkabilmesi için sektöre yeni bir şeyler getirmesi gerek. Şirketin CEO'su Sir Howard Stringer, The Wall Street Journal'a verdiği röportajda firmanın muazzam miktarda araştırma ve geliştirme yaptığını ve farklı bir TV konfigürasyonu üzerinde çalıştıklarını söyledi.
     
         Stringer, Apple'ın ikon haline gelen cep telefonu hakkında tasarımı ve iyi organize edilmesi açısından başarısı hakkında konuşurken kendilerinin de dört ekran stratejisini geliştireceklerini belirtti.
     
         Bildiğiniz üzere Sony'nin pek çok farklı alanda ürünleri bulunuyor ve bu ürünlerin arasındaki iletişim ağını birleştirmek üzere çalışmalarda bulunuluyor. Tablet bilgisayarlar, kişisel bilgisayarlar, cep telefonları ve TV'ler kendi aralarında daha iyi anlaşacak gibi duruyor. Sony PlayStation 3'ün Qriocity hizmetleri ile konsolları için de çoktan bu tip çalışmalara başlamıştı. Şimdi ise Vita, PS3 ve TV'lerin daha iç içe olacakları bir gelecek bizi bekliyor. Şimdilik bu konu hakkında fazla ayrıntı bulunmuyor ve daha fazlası için Las Vegas'taki CES fuarını beklememiz gerekiyor fakat firmanın tüm bu ekranları birleştirerek farklı bir konsept yaratmak için önümüze değişik bir şeyler sunacağı belli.
     









  • yaw sony sen devsin zaten,apple yok tv de cart&curt gelıstırecekmıs de fındık&fıstık...apple ne satmış ne....bı dunya walkmen mi satmış,onlarca kamyon ps serisimi satmış,mılyonlarca katlı&plaklı muzık setınımı satmış,peynır ekmek gibi tv mi satmış daha neler neleeeeeeer!!! yemişim elmayı :)
  • Sony iyidir, pahalıdır ama iyidir.
  • Oyun Konsolum, TV'im, Cep Telefonum ve Laptop'um hep Sony.. Sony seni seviyorum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.