Şimdi Ara

Deliricem,FullHD Pcye Bağlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımın ekran kartı 9800gt ve arkasındaki hdmı çıkısınıda full hd televizyonuma bağladım..televizyonu açtım basta tam ekrandı çözünürlüğü çok düşüktü onu ne zaman 1980x1080 yaptım işte alttan üstten falan baya bi eksik göstermeye baslşadı tvden boyutları değiştirdim banamısın demedi sonrada internetten okudum işte nvida nın profilinden birseyler yapılıyor ama ben birtürlü tam ekran yapılıcak bir seçenek bulamadım ne yapıcam arkadaslar yardımm sinirden kasayhıda tvyide yerden yere vurucam bu arada benim iknci bir tvm vardı ondada aynısı vardı ama onda tvden boyutunu değiştirdiğimde olmustu bunda olmadı anlamıs değilim bu arada belkide sundan olabiliyordur..bu masaüstünde kişileştirme varya oradan bu fullü seçtiğimde 1980x1080i yanında önerilir falanda yazmıyor acaba ondanmıdır? önceki tvmde ne yaptığımıda hatırlamıyorum ondan soruyorum

• upppppppppppppppppppppppppppppppppp
    upppppppppppppppppppppppppppppppppp
  • banada yardım lazım arkadaşlar bende aynı sroun monitör ve ekran kartım arasında var ...
  • Hd görüntü almaya çalışıyorum yazılar sürekli bulanık haydi arkadaşlar ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: koyu_timsah

Hd görüntü almaya çalışıyorum yazılar sürekli bulanık haydi arkadaşlar ....

bulabildinmi kardesim??
  • Tvnin markası modeli nedir?
  • arçelik 32ekran fullhd adını bilemiycem simdi bakmak zor geldi ama özelliği bu..
  • Normalde böyle bi hata vermemesi lazım, ekran kartınızın driverı güncel değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan062

quote:

Orijinalden alıntı: koyu_timsah

Hd görüntü almaya çalışıyorum yazılar sürekli bulanık haydi arkadaşlar ....

bulabildinmi kardesim??

ya dostum sorunu çözemedim ama biraz idrak etmeye başladım ekran kartı ayarlarını bilmek çok önemli ordaki fonksiyonların ne işe yaradığını bilmek lazım. Benim tv-monitör senin tv sanırım. Ben 1920x1080 çözünürlükte ekranın yanında kalan boşlukları gidermeyi başardım ama benim sorunum windows yazılarının hala bulanık olması. Araştırmalarım sonucu şöyle bir kanıya vardım ekran kartı çözünürlükleri, MHZ hızları 720-1080 vb ayarlar pcde neyse ekran kartı ayarlarında da aynı olmalı ve bunun tvyi desteklemesi lazım diye düşünüyorum. Bende ekran boyutunda sıkıntı yok çözünürlükte iyi film izlerken iyi kalite alıyorum ama gel gelelim windows yazıları acayip sinir bozucu derecede bulanık hala bir çözümünü bulamadım maalesef....

düzen: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koyu_timsah -- 6 Aralık 2011; 16:14:15 >

• Koyduğum resimde yazılardaki bozulmanın en belirgin halini koydum. çizgilerdeki bozulmalar gibi izler yeryer google da da oluyor donanım haber sitesindede oluyor Windowsla ilgili bir durum olmasından süpeleniyorum ...
  • resim ekte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koyu_timsah -- 7 Aralık 2011; 0:05:53 >
  • bununla ilgili çözüm yazacak arkadaşları bekliyorum .... yanlışlıkla iki kez resim ekledim :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koyu_timsah -- 7 Aralık 2011; 0:06:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S

Normalde böyle bi hata vermemesi lazım, ekran kartınızın driverı güncel değil mi?

Dostum birde benim durumumu yorumlayabilirmisin ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.