'ın sağladığı altyapısı sayesinde, şu anda sitede bulunan 39405 kişiye ve her ay 13 milyon kişiye, ürün videolarını, haberleri ve forumları 7/24, ışık hızında ve kesintisiz olarak sunuyoruz.
Bende 23-24" hdmi girişi olan bir led monitör almayı düşünüyorum. Açıkçası kampanya kovalıyorum şöyle 400 civarına düşen bir model olsa alacaktım ama bu monitörü gördüm. Değişik yerlerde 550 civarı satılıyor. Monitörü görebileceğim bir yer var mı(Mesela vatanda)? Bir arkadaş görüntüyü dışa vermez demiş öyle mi? Derinlik içe doğru mu? 2 kişi yan yana otursa 3d bir film izleyebilir mi yada oyun oynayabilir mi?
yardımı olur mu bilmem ama burada 12 taksitle 534'e aldım ben bugün.+ goldmaster cab-21 model 24 ayar HDMI 1.4c versiyonu (son versiyon) altın uçlu kablo da sipariş ettim teknolojixten.yarın elimde olacak.
:) hocam zaten akşam sipariş veremeyeceğine göre yarını bekle. haber veririm güvenilir ya da değil diye ben de ilk defa alışveriş yapıyorum bu siteden.ama fiyatı uygun şu an. vatan uçtu monitör satmaya başlayınca çekti fiyatı hemen.
Görüntünün içe ya da dışa olması monitörle ya da TV'yle alakalı değildir! O izlediğiniz videonun,, filmin, oyun sinematiğinin artık her neyse çekilmesi ile ilgilidir. Eğer ki o izlediğiniz görüntü çekilirken pop-up efektlere ve açılara yoğunlaşılmışsa dışa çıkar, yoğunlaşılmamışsa içe derinleşir.
Şunu izleyin bakın bakalım monitörünüz dışa çıkan görüntü veriyor mu vermiyor mu? Vermiyorsa ayarlarınızla oynayın, bir şeyler yapın. Mutlaka bu videodaki pop-up efektleri almanız gerekli. Benim evdeki 3D TV'imde burnumun dibine kadar geliyor görüntüler. Neticede FPR teknolojili panelde izleyeceksiniz siz de.
Hocam bu klibi izledikten sonra 3D neymiş öğrenmeiş oldum. Bu kadar dışa yansıyan 3D içerik izlememiştim. Bu klibin HD kalitede olanını indirebileceğim bir link varsa çok işime yarar. Not: iz3D açıkken yani enable iken PowerDVD de içerik oynatmaya çalıştığınzda program haklı olarak çöküyor. Ancak iz3D yi disable edince video vs. izleyebiliyorsunuz bilginize.
Ya hocam tam olarak nasıl izledin bi tarif etsene dün o kadar baktım bişey anlamadım, bilgisayarımda sadece iz3 yüklü bu görüntüyü 3d olarak izlemek için ne yapmalıyım tam olarak tarif edebilirmisin saygılarımla....
Dostum cyberlink power dvd kurulu değilmi bilgisayarında? Monitörle gelen cd de var. Ama ben yeni versiyonunu indirmiştim. bu tür videoları onunla izliyorum. oyunlar içinde iz3D yi kullanıyorum. ama iz3D enable iken power dvd programını açıp bir video izlemeye kalkarsan powerdvd çöküyor. onun için buna dikkat etmelisin. Ama bu power dvd progamının sanırım al yazı desteği yok. Ben GOM player kullanıyordum normal film izlerken. Şimdi alt yazılı bir DVD film izlemek gerekirse ne yapacağım onu bende bilmiyorum. Bu konuda da bilgisi olan arkadaş bi el atarlarsa çok makbule geçer.
Bak bu bilgiyi verdiğin iyi oldu, dün iz3d açıkken pover dvd yi kullanamıyordum bende diyom neden, çok teşekkürler tekrar bu arada 1 haftada cod 5 i bitirdim fakat 3 d olarak pek verimli olmuyor bilmiyorum belki ben yanlış yapıyorum iz 3 le oyun 3d geliyor fakat klavyeden + / - ile ayarladığımız şey 5000 e kadar giden derinlik sanırım onu 0 veya max 40 yapabiliyorum yoksa görüntüler birbirine giriyor acaba oyundanmıdır ?
Bende 23-24" hdmi girişi olan bir led monitör almayı düşünüyorum. Açıkçası kampanya kovalıyorum şöyle 400 civarına düşen bir model olsa alacaktım ama bu monitörü gördüm. Değişik yerlerde 550 civarı satılıyor. Monitörü görebileceğim bir yer var mı(Mesela vatanda)? Bir arkadaş görüntüyü dışa vermez demiş öyle mi? Derinlik içe doğru mu? 2 kişi yan yana otursa 3d bir film izleyebilir mi yada oyun oynayabilir mi?
yardımı olur mu bilmem ama burada 12 taksitle 534'e aldım ben bugün.+ goldmaster cab-21 model 24 ayar HDMI 1.4c versiyonu (son versiyon) altın uçlu kablo da sipariş ettim teknolojixten.yarın elimde olacak.
HOCAM AZ ÖNCE MONİTÖR ELİME GEÇTİ. AYNEN 3D 2311GT.ARKADAŞIN BİRİNİN DEDİĞİ GİBİ FARKLI ÜRÜN FALAN DEĞİL. DIMEDYA.COM'A GÜVENEBİLİRSİNİZ.DÜN SİPARİŞ VERDİM BUGÜN ELİME GEÇTİ.
ARKADAŞLAR ŞANSIMA HİÇ ÖLÜ PİKSEL ÇIKMADI. MERAK EDENLER İÇİN 19" TEN BUNA GEÇTİM RESMEN 2 KATI GÖRÜŞ ALANI VAR GİBİ GELİYOR İNSANA.
BEN BU KADAR BÜYÜK BİR FARK BEKLEMİYORDUM AÇIKÇASI. DİZAYNI FALAN ÇOK HOŞ. BU PARAYA ZATEN NORMAL 23 LEDLER SATILIYOR. HİÇ OLMAZSA 3D MONİTÖRÜNÜZ OLSUN.TAVSİYE EDERİM.
Görüntünün içe ya da dışa olması monitörle ya da TV'yle alakalı değildir! O izlediğiniz videonun,, filmin, oyun sinematiğinin artık her neyse çekilmesi ile ilgilidir. Eğer ki o izlediğiniz görüntü çekilirken pop-up efektlere ve açılara yoğunlaşılmışsa dışa çıkar, yoğunlaşılmamışsa içe derinleşir.
Şunu izleyin bakın bakalım monitörünüz dışa çıkan görüntü veriyor mu vermiyor mu? Vermiyorsa ayarlarınızla oynayın, bir şeyler yapın. Mutlaka bu videodaki pop-up efektleri almanız gerekli. Benim evdeki 3D TV'imde burnumun dibine kadar geliyor görüntüler. Neticede FPR teknolojili panelde izleyeceksiniz siz de.
Hocam bu klibi izledikten sonra 3D neymiş öğrenmeiş oldum. Bu kadar dışa yansıyan 3D içerik izlememiştim. Bu klibin HD kalitede olanını indirebileceğim bir link varsa çok işime yarar. Not: iz3D açıkken yani enable iken PowerDVD de içerik oynatmaya çalıştığınzda program haklı olarak çöküyor. Ancak iz3D yi disable edince video vs. izleyebiliyorsunuz bilginize.
indirmek için link vermek bölüm kurallarına aykırıdır ancak G.NA - TOP GIRL SBS yazarsanız bulabileceğinizi düşünüyorum. Beğenmiş olduğunuza sevindim. Gerçekten fazlasıyla tatmin edici bir 3D video klibi bu.
rockthat1 hocam ilk başta benim de gözüme ölü piksel denk gelmedi ama 2 gü sonra farkettim kenarda bi yerde arada görüyom ama çok dikkatli bakmak lazım senin adına sevindim, güle güle kullanın.
hocam buradan basit bir testle ve bir büyüteç yarımıyla (fikir bana aittir ) tüm ekranı farklı arkaplan renklerde taradım herhangi bir ölü pixel yok. ayrıca 3D performansından memnun olmayan arkadaşlar evine bi sinema perdesi astırsın bence. Heşöyle birşey var durağan resimlerde seçicilik azalıyor.örneğin fotoğrafa bakarken gerçekten aşağı yukarı oynaması başın performansı etkiliyor ancak arkadşın gönderdiği videoda elimi uzatıp elması alasım geldi:) bence bu fiyata gerçekten çok şık bir ürün. nadiren sıfır alışveriş yaparım ama bu sefer gerçekten değdi.
Arkadaşlar herkeze merhaba.ben bu ürünü alalı 4 gün oluyor,ama ne yaptımsa öle çok güzel 3d görüntü falan alamadım.Monütörle gelen programları kurdum.şu kedi demosunu açtım ama herhangi bir 3d görüntü alamadım nedense.Sizce neyi yanlış yapıyor olabilirim.Power dvd (cd den çıkan ) yüklü bunun dışında forumda geçen diğer programlarıda kurdum ama 3d moduna aldığımda ortaya anlaşılmaz bi görüntü çıkıyo.yani gözlüğü takıyosunuz heryer bi garip görünüyo.yardım ederseniz sevinirim.
S.a İyi Geceler Beyler Bende Bu Mönitorden Alacağım Ama Sizce Tavsiye Edermisiniz Herhangi Bir Sıkıntısı Varmı Görünümde Felan Eğer Güzel Bir Şekilde Tavsiye Ederseniz Yarın Alacağım Biraz Bilgi Sahibi Edinmek İstedim 1 Sayfadan 4 üncü Sayfaya Kadar Okudum Güzele Benziyor Kısaca Yardımcı Olacak Biri Varmı Beyler ...
Arkadaşlar herkeze merhaba.ben bu ürünü alalı 4 gün oluyor,ama ne yaptımsa öle çok güzel 3d görüntü falan alamadım.Monütörle gelen programları kurdum.şu kedi demosunu açtım ama herhangi bir 3d görüntü alamadım nedense.Sizce neyi yanlış yapıyor olabilirim.Power dvd (cd den çıkan ) yüklü bunun dışında forumda geçen diğer programlarıda kurdum ama 3d moduna aldığımda ortaya anlaşılmaz bi görüntü çıkıyo.yani gözlüğü takıyosunuz heryer bi garip görünüyo.yardım ederseniz sevinirim.
hocam cd'den driverları yükledikten sonra öncelikle yukarıda paylaşılan videoyu dene ben öyle yaptım (ki bunu göremezsen zaten bir problem vardır).bu video da pop out çok fazla o yüzden mutlaka bunu kusursuz görüyor olman lazım. bununiçin de şu ayarlar gerekli ; youtube'a girdikten sonra 3d simgesine tıkla.en üstteki seçenekten (sanırım red/cyan yazıyor) buna tıklayıp INTERLEAVED yap ve yine 3d simgesine tıklayıp row/column/checkerboard seçeneklerinden ROW'u seç.video çözünürlüğünü 1080p yap ve izlemeye başla.burada dipnot monitöre tepeden değil kendini koltuğunda haif aşağı kaykıt.. tam göz seviyen monitörün ortasında ve/veya aşağıdan yukarıya yönünde gör monitröü.tepeden bakma. bir de önemli bir husus monitörden 55cm falan uzakta ol. çok içindeyken de anlaşılmıyor bişey.kounu uzattığında elinin ucuyla monitöre arasında bi 25-30 cm kalacak şekilde. - bunu kusursuz izlediysen diğer filmleri izlerken de power dvd 10 yüklüyorsun. play/pasue tuslarının olduğu yerin yanında 3d yazıyor yanında küçük bi ok var. ona tıklıyorsun. derinlik ayarını sona getiriyorsun.sol göz önceliklide kalsın. başka hiç birşey elleme.ok de. ondan sonra 3d yazan şekil küp halindeki 3d olacak ona dikkat et. 3boyutlu filmi powerdvd kullanarak çalıştır de zaten çalıştıracak. ve izleyeceksin.
ses problemi yaşarsan pm at sana ilaçlı power dvd 11 ultra linki vereyim.ses problemini çözüyor hem daha yeni versiyon. umarım problemini çözmede yardımcı olmuştur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockthat1 -- 7 Aralık 2011; 0:51:35 >
S.a İyi Geceler Beyler Bende Bu Mönitorden Alacağım Ama Sizce Tavsiye Edermisiniz Herhangi Bir Sıkıntısı Varmı Görünümde Felan Eğer Güzel Bir Şekilde Tavsiye Ederseniz Yarın Alacağım Biraz Bilgi Sahibi Edinmek İstedim 1 Sayfadan 4 üncü Sayfaya Kadar Okudum Güzele Benziyor Kısaca Yardımcı Olacak Biri Varmı Beyler ...
mutlaka tavsiye ederim. normal 23" full hd alacaksan bile görüntüsü çok iyi ki yanında 3d ayrıcalığın da olacak.
Hocam alanların %90 memnun. %10 luk kısımda her zaman çıkacaktır. Sonuçta zevk meselesi ve beklentilerin karşılanmasıyla ilgili bir durum. Bence parasını hak ediyor mu? Evet ediyor. Ben zaten eski monitörü 250 sattım. bu monitörde bana 272 ye geldi :) Şu yukardaki video bir çok sözde 3D olarak çekilmiş filme 10 basar. Ben avatarda bile böyle bariz bir 3D görmedim. Resmen bazı görüntüler dışarda gibi görünüyor. Bilim kurgu filmi gibi hala kendime gelemedim :) Bu arada o klibi 1080p olarak youtube dan ayarlayıp indirdim. 10 numara oldu. Sende keşke monitörü canlı ortamda bizzat test etmiş olsaydın. Sanırım içinde hiç bir tereddüt kalmadan alırdın.
Evet Haklısın Ustam Yarın Alacağım Ama 2D'Den 3D Dönüştürücü Felan Olabiliyormuş Görüntü Kalitesi Uzaklığı Felan 2D Mükemmel Ama 3D Dönüştürebilir Nedir Anlıyamadım Orada Biraz Ya Birde 3D İcerik Dahil Değildir Kafama Takılan Bunlar Şuanlık .. Birde Ekran Kartım Ati Radeon HD 4800 Series Bi Sıkıntı Felan Yaşarmıyım
Satın almadan evvel monitörü bir TV gibi deneyebilme şansımız olmuyor. En büyük teknomarketlerde bile monitörler çoklayıcı ile birbirine bağlanıyor ve kaynaktan uzakta olan monitörlere neredeyse görüntü bile gelmiyor. Kaldı ki 3D bir monitörü deneyeceğiz. Maalesef bu bir ütopya. Ancak çok çok ısrar edip, özel olarak rica eder ve teşhir ürününü bir başka PC'ye bağlatabilirsek belki o zaman mümkün olur.
Dün nette sıkıntı vardı, biraz bakabildim ama o da yetti, bugün 1080 de indirdim videoyu akşam bakacam bakalım, ayarlarını öğrenince daha iyi olacak inşallah bu akşam nasip olursa BF3 te deneyecem bakalım oyun performansı nasıl olacak.
İz3 te hangi ayarlarda kullanıyorsun acaba?
Arkadaşlar merhaba. Bende bugün vatan bilgisayarda monitörü incelemek için gittim, test etmek istediğim tüm oyunları laptop'a yükledim, yanıma hdmi kablosuna kadar aldım, monitör hp standında tek olarak durmasına rağmen test etme isteğime sorun çıkardılar Üstüne birde Hp standında ki görevli monitörün nvidia 3d vision uyumlu ekran kartı olmazsa çalışmayacağını iddia edince, almaya gittiğim monitörü almadan vatanbilgisayarı terk ettim
Monitörü kullananlara bir sorum olucak; 3d film izlemek gibi bi amacım yok, hatta monitörü genellikle webde gezinmek, altium - solid gibi programlarda çizim yapmak için alacağım, ama en büyük zevkimde call of duty, battlefield, nfs oynamak Aslında 25-27" lik bir monitör alacaktım ama 2311gt fiyatı ile gözüme çarptı. Söylediğim oyunları oynayan arkadaşlar varsa bu oyunlarda performans nasıl? çünkü sadece ve sadece bu oyunlar için 3d monitör alacağım, sizce değer mi? oyunları tamamen farklı bi atmosfere sokuyor mu 3d? oynanabilirlik nasıl? yoksa alma arkadaş boşver sen kendine 27" monitör al mı dersiniz :)
arkadaşlar bi önceki sayfada 3d klip var onun indirme linkini pm atabilir misiniz. bide ben en iyi görüntü için parlaklık kontrast ayarlarını ne yaptınz ben nvidia kontrol panelden çok uğraştım ama bazı renklerde sorun yaşadım. o yüzden ayarlarınızı yazabilirseniz çok memnun olurum...
hocam cd'den driverları yükledikten sonra öncelikle yukarıda paylaşılan videoyu dene ben öyle yaptım (ki bunu göremezsen zaten bir problem vardır).bu video da pop out çok fazla o yüzden mutlaka bunu kusursuz görüyor olman lazım. bununiçin de şu ayarlar gerekli ; youtube'a girdikten sonra 3d simgesine tıkla.en üstteki seçenekten (sanırım red/cyan yazıyor) buna tıklayıp INTERLEAVED yap ve yine 3d simgesine tıklayıp row/column/checkerboard seçeneklerinden ROW'u seç.video çözünürlüğünü 1080p yap ve izlemeye başla.burada dipnot monitöre tepeden değil kendini koltuğunda haif aşağı kaykıt.. tam göz seviyen monitörün ortasında ve/veya aşağıdan yukarıya yönünde gör monitröü.tepeden bakma. bir de önemli bir husus monitörden 55cm falan uzakta ol. çok içindeyken de anlaşılmıyor bişey.kounu uzattığında elinin ucuyla monitöre arasında bi 25-30 cm kalacak şekilde. - bunu kusursuz izlediysen diğer filmleri izlerken de power dvd 10 yüklüyorsun. play/pasue tuslarının olduğu yerin yanında 3d yazıyor yanında küçük bi ok var. ona tıklıyorsun. derinlik ayarını sona getiriyorsun.sol göz önceliklide kalsın. başka hiç birşey elleme.ok de. ondan sonra 3d yazan şekil küp halindeki 3d olacak ona dikkat et. 3boyutlu filmi powerdvd kullanarak çalıştır de zaten çalıştıracak. ve izleyeceksin.
ses problemi yaşarsan pm at sana ilaçlı power dvd 11 ultra linki vereyim.ses problemini çözüyor hem daha yeni versiyon. umarım problemini çözmede yardımcı olmuştur.
rockthat1, arkadaşım ilgin için teşekkür ederim.ama ya ben bişeyleri yanlış yapıyorum,ya monütörde bişey var,yada gözlükler bozuk.sizin bahsettiğiniz videoyu izliyorum ama ekrandaki görüntüler içerisinde kareler oluşuyo,dolayısıyla bunların arasından 3d görmek oldukça zorlaşıyor.Stereoscopic player ile normal gözlüklerle herhangi bir sorun olmadan izliyorum.ama bu gözlüklerle dediğiniz ayarları yaptığımda anlattığım gibi sonuç çıkıyo ortaya.anlamış değilim biraz daha uğraşıcam ama heralde bu gidişle pes edicem.yinede çok teşekkür ederim ilginiz için.
Arkadaşlar merhaba. Bende bugün vatan bilgisayarda monitörü incelemek için gittim, test etmek istediğim tüm oyunları laptop'a yükledim, yanıma hdmi kablosuna kadar aldım, monitör hp standında tek olarak durmasına rağmen test etme isteğime sorun çıkardılar Üstüne birde Hp standında ki görevli monitörün nvidia 3d vision uyumlu ekran kartı olmazsa çalışmayacağını iddia edince, almaya gittiğim monitörü almadan vatanbilgisayarı terk ettim
Monitörü kullananlara bir sorum olucak; 3d film izlemek gibi bi amacım yok, hatta monitörü genellikle webde gezinmek, altium - solid gibi programlarda çizim yapmak için alacağım, ama en büyük zevkimde call of duty, battlefield, nfs oynamak Aslında 25-27" lik bir monitör alacaktım ama 2311gt fiyatı ile gözüme çarptı. Söylediğim oyunları oynayan arkadaşlar varsa bu oyunlarda performans nasıl? çünkü sadece ve sadece bu oyunlar için 3d monitör alacağım, sizce değer mi? oyunları tamamen farklı bi atmosfere sokuyor mu 3d? oynanabilirlik nasıl? yoksa alma arkadaş boşver sen kendine 27" monitör al mı dersiniz :)
Bilgisiz promotörlerler işte, ne demek sadece NVidia 3D vision desteği ister demek? Hayır anlam veremiyorum bu kadar ürününü satmak istemeyen adamlara ben. Neyse, konu bu değil.
Teknosa'da bu ürün varsa oraya gidin, Teknosa'lar deneme konusunda çok daha eskenler sanırım diğerlerine göre. Gerçi madem çizimcisiniz neden IPS panel bakmıyorsunuz da 3D dahi olsa TN panel istiyorsunuz diyeceğim ama NFS belki o kadar değil de COD 3D'de hakikaten güzel oluyor. Oyun konusunda size hak veriyorum yani
Tabii ki problem olmaz. Sonuçta NVidia da, ATI/AMD de 3D yazılımları üzerinde çalışan garif kartı üreticileri. Hiçbir firma tek bir üretici üzerinden çalışan bir donanım üretmez.
Belki promotör SG teknolojili stereoskopik 3D'si ile karıştırmıştır ama bu monitör ekran kartının stereoskopik 3D özelliğine bakmıyor. Bunu bilmesi gerekiyordu. Rahat tutun içinizi.
Arkadaşlar sorunu hallettiim.Ekran kartı driver 'ı yeniden yükledim.Ekranı almayı düşünüp kararsız olan arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim.Emeği geçen herkeze teşekkür ederim. Kolay gelsin
@dusty cevabın için teşekkür ederim :) IPS panele ihtiyaç duyulcak çizimler yapmıyorum, TN panellerde ki renk ve görüş açısı benim için fazlasıyla yeterli, gerçi bugüne kadar hep parlak ekran kullandım ve onlarda keskinlik biraz daha iyi ama 2311gt de sorun olcağını sanıyorum. ayrıca bütçeyide düşünmek lazım Maalesef burdaki teknosada bu monitör yok, ah işte bi COD denesem aklım ferahlayacak
Genelde 3D monitörler 120Hz ama 2311gt 60Hz bunun bize negatif bir etkisi var mı? Veya madem FPR için 60Hz yeterli neden LG ler hep 120HZ? 3D modunda çözünürlüğün 1920X540 olması bununla mı alakalı?
120Hz@3D hadisesi FPR teknolojisi ile ilgili. Gözlüğün çalışma prensibinde 60 Hz'den her iki göze de aynı anda 540p görüntü geldiği için 120Hz@3D 1080p full hd oluyor görüntüler. Yani siz HP'de de aynı 120 Hz. görüntüyü alacaksınız. Merak etmeyin. Bu LG için de geçerli, HP için de, Viewsonic için de.
Bence hala içerik sıkıntısı var. Top Girl kalitesinde film yok. top girl zaten klipten çok teknoloji demosu gibi birşey. 3d yi insanın gözüne sokmak için yapılmış. En son transformers izlemiştim. 3d etkin olarak filmin çok az bir yerinde kullanılıyordu.
rockthat1 gibi ben de dimedya'dan 534e aldım. Ankara'da bir firma. Aldığım gün kargoya verdiler, ertesi gün elimdeydi. Hiçbir ölü piksel de çıkmadı. Arkadaşlar sizi bilmem ama ben monitöre bayıldım. renkler çok güzel, kontrast gayet üst seviyede. 3d'sinde henüz bir kusur bulamadım. Sinemada izlediğimiz 3dlerden pek farkı yok ancak bunda derinlik daha çok içe doğru. Sadece 3d izlerken ekrana tam ortalı bakmak gerekiyor. Hafif sağ veya soldan baktığınız zaman bozulmalar başlıyor. Tahminen sağa 15,sola 15derecelik bir 3d bakış açısı var. 200-300 liraya satılan sıradan ledlerden değil. Ben çok beğendim. 23inç ekran yeterince büyük zaten, masaüstü simgelerine çift kale maç yaptırıyorum :) vga,dvi,hdmi bağlantı girişleri var bu üç bağlantı tipinin hepsinin kablosu da paketin içinde geldi.
Sonuç olarak bu fiyata bu kalite, hem de 3d, bedavaya aldığını hissediyor insan bence
rockthat1 gibi ben de dimedya'dan 534e aldım. Ankara'da bir firma. Aldığım gün kargoya verdiler, ertesi gün elimdeydi. Hiçbir ölü piksel de çıkmadı. Arkadaşlar sizi bilmem ama ben monitöre bayıldım. renkler çok güzel, kontrast gayet üst seviyede. 3d'sinde henüz bir kusur bulamadım. Sinemada izlediğimiz 3dlerden pek farkı yok ancak bunda derinlik daha çok içe doğru. Sadece 3d izlerken ekrana tam ortalı bakmak gerekiyor. Hafif sağ veya soldan baktığınız zaman bozulmalar başlıyor. Tahminen sağa 15,sola 15derecelik bir 3d bakış açısı var. 200-300 liraya satılan sıradan ledlerden değil. Ben çok beğendim. 23inç ekran yeterince büyük zaten, masaüstü simgelerine çift kale maç yaptırıyorum :) vga,dvi,hdmi bağlantı girişleri var bu üç bağlantı tipinin hepsinin kablosu da paketin içinde geldi.
Sonuç olarak bu fiyata bu kalite, hem de 3d, bedavaya aldığını hissediyor insan bence
Hocam o zaman bize bayırın gülleri yapmışlar. Benimkinin kutusundan DVI kablosu çıkmadı. Artık Vatan dan kaynaklı bir durumda günahı boyunlarına diyorum.. Bu arada dün 8800GT kartımda 3D olarak crysis 2 oynayayım dedim. Ama imkansız olduğunu anladım. Normalde rahatlıkla oynayabildiğim bu oyunu 3D modunda oynamamın imkansız olduğunu gördüm. Crysis2 yi 3D modunda oynatabilecek 2. el bir kart düşünüyorum ne tavsiye edersiniz.
Valla Nova'dan alıcam bu monitörü.Acaba Ölü pixel çıksa değişim yaparlar mı?
Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir. Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur !!!
fatality-one kardeş demek ki vatanda birine dvi-lazım olmuş...:( şaka bir yana gerçekten ilginç. Benim kutudan hepsi çıktı Dün colin mcrae dirt demo indirdim. 3def programı ile çalıştırdım. offff! oyunun tadına doyamadım. sonrasında ekran ayarlarını movie'ye getirip fast and furious son filmini izledim.
fatality-one kardeş demek ki vatanda birine dvi-lazım olmuş...:( şaka bir yana gerçekten ilginç. Benim kutudan hepsi çıktı Dün colin mcrae dirt demo indirdim. 3def programı ile çalıştırdım. offff! oyunun tadına doyamadım. sonrasında ekran ayarlarını movie'ye getirip fast and furious son filmini izledim.
Bu monitörü gerçekten çok sevdim ben ya...
Valla kardeş ne diyeyim öyle bir şey olduysa alsınlar .......... :) neyse bu colin mcrea NFS hot pursuit'ten daha mı iyi 3D efeklerine sahip? Öyleyse eğer bende hemen indireyim.
Bugün Ankara vatandan aldım, HDMI ve VGA kablosu çıktı, DVI çıkışım olmadığı için açıkcası çok umursamadım :)
CD de gelen programları kurarken Google earth için bir eklenti kurdu. Gözlüğü takınca paramın hakkını verdiğini daha o an anladım. :) Top girl videosunu da izledim, o tam bir demo olmuş ama muhteşem. Daha başka şeyler de denedikçe yorumumu yazarım.
PC' ye değil, laptop'a bağladım ve 4 senelik bir laptop benimkisi. ekran karı nvidia 8600gt muhtemelen oyunlarda kasacak,
Bugün Ankara vatandan aldım, HDMI ve VGA kablosu çıktı, DVI çıkışım olmadığı için açıkcası çok umursamadım :)
CD de gelen programları kurarken Google earth için bir eklenti kurdu. Gözlüğü takınca paramın hakkını verdiğini daha o an anladım. :) Top girl videosunu da izledim, o tam bir demo olmuş ama muhteşem. Daha başka şeyler de denedikçe yorumumu yazarım.
PC' ye değil, laptop'a bağladım ve 4 senelik bir laptop benimkisi. ekran karı nvidia 8600gt muhtemelen oyunlarda kasacak,
Ne kadara aldınız? Ben vatanı aradım sordum hp monitör satışımız yoktur dediler.
Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir. Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur !!!
Ne kadara aldınız? Ben vatanı aradım sordum hp monitör satışımız yoktur dediler.
Hocam internette monitörün olduğu şubeler arasında sizin sorduğunuz yerde varsa eğer. O zaman vatan yine iş güzarlık yapmış olabilir. Banada vatanda gittiğimde tek olarak bu monitörü satmıyor diye ayak yapmışlardı. Çıngar çıkarınca satmaya karar verdiler. Demek istediğim belkide yerinde incelemeniz gerekiyor olayı. Eğer mağazada varsa eğer bastırırsınız satmak zorunda kalabilirler. Ama internette sizin şubenin adı belirtilmemişse o zaman siparişi internet üzerinde vererek belki temin edebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatality-one -- 11 Aralık 2011; 14:25:56 >
Hocam internette monitörün olduğu şubeler arasında sizin sorduğunuz yerde varsa eğer. O zaman vatan yine iş güzarlık yapmış olabilir. Banada vatanda gittiğimde tek olarak bu monitörü satmıyor diye ayak yapmışlardı. Çıngar çıkarınca satmaya karar verdiler. Demek istediğim belkide yerinde incelemeniz gerekiyor olayı. Eğer mağazada varsa eğer bastırırsınız satmak zorunda kalabilirler. Ama internette sizin şu benin adı belirtilmemişse o zaman siparişi internet üzerinde vererek belki temin edebilirsiniz.
şimdi şöyle bir durum var. eğer kategorilerden giderseniz monitörlerde hp seçeneği yok. ancak arama yaparsanız monitör var gözüküyor. ben elmadağ şubesinden almak istiyordum ama gitmedim satmazlar boşuna gitmiş olurum diye. peki almak istersem ölü pixel kontrolü yapıyorlar mı?
Hocam ölü pixel olayına izin vereceklerini sanmıyorum. Çünkü bende monitörü aldığımda herhangi bir kırık çıkık yada içinde eksik varmı kontrol edebilir miyiz dediğimde önce satın alma işlemini yapın sonra bakarsınız demişlerdi. Bede mecburen önce kasaya parayı ödedim sonra kasadaki arkadaşa rica ettim beraber açtık monitörü fiziki anlamda inceledik kablo vs. eksik mi diye baktık sorun olmadığını görünce paketleyip evin yolunu tuttum. Ama dediğim gibi önce para sonra kontrol mantığı ile çalışıyorlar.
Bu monitörü kullanan arkadaşlar. Monitörü almayı düşünüyorum, ama bir kaç saat önce Vatan da gördüm masaüstündeki simgelerin altındaki beyaz olması gereken yazılarda yer yer kırmızılıklar görünüyordu. Renk ayarlarıyla oynadım ama bir şey değişmedi. Bu durum monitördeki FPR filtreden mi kaynaklanıyor yoksa Vatandaki monitör mü sorunluydu.
yakından baktım ben böyle bir şey fark etmedim. bilmiyorum belki de siz çok hassas incelemişsinizdir.
quote:
Bu monitörü kullanan arkadaşlar. Monitörü almayı düşünüyorum, ama bir kaç saat önce Vatan da gördüm masaüstündeki simgelerin altındaki beyaz olması gereken yazılarda yer yer kırmızılıklar görünüyordu. Renk ayarlarıyla oynadım ama bir şey değişmedi. Bu durum monitördeki FPR filtreden mi kaynaklanıyor yoksa Vatandaki monitör mü sorunluydu.
Valla kardeş bende senin dediğin gibi bir şey fark edemedim. Bildiğin standart görüntü görüyoruz..
Orda teşhirde gördüğünüze pek inanmayın, malum çoklayıcı mantığı kullanıyor teknomarketler monitörler için. Ana kaynağa ne kadar uzaksa ekrandaki görüntü kalitesi o kadar değişiyor. Keşke ayrı bir PC'ye bağlamak istediğinizi söyleseydiniz.
monitör tek başına bir sisteme bağlıydı. ben fpr filtreden olabilir diye düşündüm. ama mafem sizinkilerde yok o zaman o monitörde sorun vardı demek. neyse %25 indirimi kaçırdık zaten. Artık bir daha ki indirim yaptıklarında bskacağız.
Benim emektar 22BW samsung bu gün son görüntüsü verdikten sonra tamamen fişini çekmiş oldum:d Şu anda 14" ctr monitörden yazıyorum ve orionnetten bu monitörün siparişini vermiş bulunuyorum. Umarım tez zamanda elime ulaşır. Elime geçince birşeyler yazarım. Gerçi 3d performansı hakkında pek birşey söyleyemeyeceğim ekran kartım yüzünden. Gelecek ay bir ekran kartı alıp anca o zaman deneyebilirim herhalde 3d olayını.
Bu arada ben gözlük kullanıyorum LG nin bir modelinde vardı gözlüğü takılan camlardan acaba bunda varmıdır ? yok ise nerden temin edebilirim.
Yarın gidip vatan'dan alacağım bende. Son 1 tane kalmış, telefonda aradım ve ayırttırdım. İçinde HDMI kablosu çıkıyor mu? Ati 4650 kullanıyorum, çok 3D ile işim olmaz ama filmlerde sorun çıkarır mı?
ve iz 3d programı göçtü sonunda... 1 ay trial süresi varmış sanırsam. bu monitör için en uygun program buydu ve aktivation code nasıl yapılıyor çözememiş durumdayım... bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
monitörle alakasız gibi görünsede yinede alakalı bir sorunum var millet...
ve iz 3d programı göçtü sonunda... 1 ay trial süresi varmış sanırsam. bu monitör için en uygun program buydu ve aktivation code nasıl yapılıyor çözememiş durumdayım... bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
İnternet üzerinden ya da telefonla satın alabiliyorsunuz. Kırığını aramayın boşuna, bulamazsınız.