Bildirim
Skyrim'de Ejderhaya Binen At Var !
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ata binen ejdarha da görsem soğumam bu oyundan :D -
Aslında bug sayılmaz bu çünkü ejderha atın altında oluşuyor ve haliyle at bir süre ejderhanın üzerinde kalıyor. Hatta bu, fizik motorunun başarısını gösterir bence... -
Eğlenceli bir bug olmuş, rahatsız etmiyor bence. -
olur böle hatalar bölüm sonu canavarı yakalar -
en azından ejderha ata binmiyo :D -
Sen bana binersen bende ona binerim hesabı :) -
Oyun harika, buglar bile çürütemez !
Şaka bir yana komik gerçekten ama atın habersiz tavrı bütünleyici etken :D -
en sonunda bende binecem ejderhaya başım dertte şu hayvanlarla sözde görevler dışında rastgele nadir rastlarsınız falan diyolardı daha 7 lvl olacam 6 ejderha öldürdüm :D -
Bu kadar geniş çaplı bir oyunda böyle ufak tefek buglar olacak doğal olarak. -
Bundan daha komik olan birşey var buna bug denir mi bilmiyorum ama bakın evde insanların kafasına kazanı geçirip nasıl eşya çalınıyor :D
http://www.youtube.com/watch?v=rt5aUdijAN8&list=FLbGbk9zITQUBH0t-S5nfXtw&index=1&feature=plpp_video -
hayatın kuralı bu biri birine binecek illaki :D -
Binen binene -
atını ......koyboyda var :):) -
bende bi bug oldu devin eteği açıldı oyunu ışık hızıyla sildim ve kendimi dolaba kapattım...dolaptan yazıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: PpqPointer
bende bi bug oldu devin eteği açıldı oyunu ışık hızıyla sildim ve kendimi dolaba kapattım...dolaptan yazıyorum
Eteğin altındaki detayları da yapmamışlardır umarım -
quote:
Orijinalden alıntı: PpqPointer
bende bi bug oldu devin eteği açıldı oyunu ışık hızıyla sildim ve kendimi dolaba kapattım...dolaptan yazıyorum
ahahahahaha -
Çok güzel bi bug xD 2 kez bindi bide :D -
Bravo Bethesda! -
atın intikamı haftaya
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X