Şimdi Ara

LG Cinema 3D TV / LG FPR - 2012 Modelleri (LM960V, LM860V, LM760S, LM670S, LM660S) [ANA KONU] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.592
Cevap
138
Favori
998.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lazkopat08

    Muğla'dan slm herkese.Hararetli ama seviyeli tartışmalarınızdan ötürü,LG platformundaki arkadaşları kutluyorum,diğer forumlarda neler var neler biliyosunuz..
    Gelelim konumuza , foruma yeni katıldım,uzun zamandır,1 kerede alıp uzun süre arkama bakmadan sorunsuz kullanabileceğim led tv almak istiyorum.Ama herkesi memnun edecek(bende dahil ) 1 model bulamadım yemin ederim.Yok çünkü,Sporun her türlüsünün fanatik derecede hastasıyım,digitürkün tüm spor ve hd kanallarına aboneyim,maç hastasıyım anlıyacağınız..Max 3500 tl ve 47 inç'e kadar olabilecek modellerde boğuldum kaldım.İMDAT!!!
    Elimde yüklü derecede teknosa hediye çeki olduğundan dolayı, mecburen teknosa'dan alışveriş yapıcam.Uzun süre D7000ve D8000 modellerinin abartılı fiyatları düşsün diye bekledim, bu modeller varken açıkcası LG'yi hiç düşünmemiştim(LM modeli çıkana kadar).Derken samsung'un ES serisi ortaya çıkınca benim modeller fiyatı cart diye düştü,sevinerek gidip alıyorum dediğimde teşhir ürünlerini çakmaya çalıştılar günlerce..(((abi senin istediğin ürünün , başka markada karşılığı ve eşdeğeri yok,en iyisini istiyosun dendi)))Çok ilginçtir ki 7000 ve 8000 modeli koca TÜRKİYEM'de kapalı kutu olarak yok, bir anda tükendi !!!..Anlayan varsa bana anlatsın bu durumu, Bu arada samsung sitelerindede fırtınalar kopuyor,ışık sızıyor,bulutlanıyor diye..Soğumadım dersem yalan olur..
    LG 'nin LM modellerinin bu piyasada çok iş yapacağının düşünüyorum,Özellik ve dış görünüş olarak şık duruyorlar,Bu konuda yardımınıza ihtiyacım var, maçkolik oldumdan dolayı 400-800 Hz ancak kurtarır beni,yanlışım varsa düzeltin..3D olmazsa olmaz değil ama almışken eksik olmasın isterim,oyun alışkanlığım çok yoktur,FORMULA 1 dışında,LM serisi görüntü ve özellikleri samsung 7000 ve 8000 savaşabilir mi ??Karşılaştırma yapanlar oldumu ?Bekle bekle derken süper ligi kaçırdım, bari hazirandaki avrupa şampiyonasını led tv ile izlemek istiyorum.Çok karasız arkadaş var bende onlara katıldım,Allah yardımcımız olsun,
    Fikirlerinizi merakla bekliyorum,Herkese iyi hafta sonları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azmanyak -- 6 Mayıs 2012; 1:35:44 >




  • cvp için teşekkür ederim.teknosada lm760s modelini çok övdüler,gördüm çok şık,samsung'a eşdeğer bu ürün diye hemen satmaya kalktılar ama yeni bir hemen almam. sen almakla çok cesur davranmışsın.7000ve 8000 serileri alınmaz demişsin biraz daha açarmısın,piyasadaki en iyi ledler olarak biliniyor,dusty'nin yazdığına göre 860 ve 960 modelleri 760'a göre özellik olarak daha üstün gibi. çok farka yoksa 760 alınabilir..fiyat olarak ne civardadır bu ürünler,özellik olarak tatmin edici olurlar mı.
  • Panel tv lerin hayatımıza girmesiyle görsellik ve aldıgımız haz önemli bir boyut kazansada bu tarz tv ler beraberinde görsel olarak ve teknik bazlı bazı hatalarıda hayatımıza sokmuştur.Çoğu kişi bu hataların önemli bir kısmını göz ile goremez fakat bazı test teknikleri ya da paneller ile içli dışlı olanlar bu hataları görebilmektedir.Şimdi bazı hataları ve anlamlarını derlemeye çalışacağım.Sizlerinde katkılarını bekliyorum.Buraya yazıldıkça ekleyeceğim.

    GHOSTING : Hareketli sahne sorunlarında en cok karşılaşılan bu hata hızlı sahne geçişlerinde akıcı bir izlemenin oluşmamasından kaynaklanır.Birçok kişi ghosting sorununu panelde 100hz in olup olmamasıyla bağdaştırsa da günümüzde bircok 100hz panellerdede bu sorun görülmektedir.Hatta tam tersi olarak bazı modellerde 100hz olmamasına ragmen ya da off konumda da olsa hareketli sahnelerde akıcı olabilen panel örnekleri çoktur.Daha cok işlemcisi başarılı ,paneli ile stabiliteyi sağlamış tv lerde ghost sorunu az görülür.100hz 200 vs. tabiki önem taşır fakat tek başına bu hatanın oluşmasına ilaç olamaz.

    CLOUDING : Bulutlanma olarak adlandırılan sorun panelin arka planında belli bolgelerde beyazımsı bulutlar şeklinde gözükmektedir.Panelin arka fonunu siyah yaparak tesbiti mümkündür.Siyah seviyesini negatif etkiler.

    SMEARING : Herhangi bir nesne etrafında iz bırakma sorunudur.

    BACKLIGHT BLEEDING : Panel tv lerde en cok karşılaşılan sorundur.Daha çok LCD panellerde ortaya çıkar.CCFL(florasan aydınlatmalı panel) panellerin hepsinde az veya çok mutlaka olur.Edge Led lerde de günümüzde karşılaşılıyor.Sorunun var olup olmadığını anlamak için panel arka fonu tam siyah olunca ve ortam ışığı tam karanlık yapılınca panelin köşelerine bakılır.Tedavisi arka ışık şiddetinin azaltılması şeklinde olabilir.Özellikle CCFL panellerde ilk 6 ay - 1 sene sonunda ışık şiddeti kendiliğinden azaldıgı için panelin siyah seviyesi istenilen seviyeye gelir dolayısı ile arka ışık sızması sorunuda azalacaktır.

    SHIMMER : Obje etrafında titrek ışık sorunu (daha cok philips'lerde gorulur)

    STRIP LINE : Panelde çizgilerin belirip kaybolması şeklindedir.Panel soguk iken daha cok ortaya cıkar.

    BUZZING : Panel ısındıkça içindeki tüplerden ya da fan gibi ekipmanlardan cıkan sestir.

    BANDING : Panelde dikine gölgelenme sorunu olarak ortaya çıkar.

    JUDDER : Görüntülerde titreme olarak bilinir. Filmler aslında saniyede 24 kare olarak çekilir. Ancak, Avrupa PAL sistem özellikleri saniyede 25 kare olduğu için, Avrupa'daki TV yenileme hızı 50Hz veya 25'in katlarıdır. Bu nedenle, 50Hz yenileme hızına sahip bir TV setine saniyede 24 kare hızında bir sinyal gönderildiğinde, titreme adı verilen bu efekt ortaya çıkabilir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Teufel

    quote:

    Orijinalden alıntı: 2eu5

    quote:

    Orijinalden alıntı: Teufel

    Cihazi bu gün kurdular.Sormak istedigim bir sey olustu kurulumdan sonra.LG bayisi olan arkadas Uydu reciever i ayri olarak kullandigim icin hdmi kablonun kalitesiz oldugunu ( ki zamaninda yine yüksek bir mebla vererek almistim ) kendilerinde LM serisi icin hdmi kablo oldugunu ve 105 TL oldugunu iletti.Bana pek inandirici gelmedigi söyledigi.Fakat sonradan telefonundan hdmi ana girisi yanmis bir cihazin resmini gösterdi ve bu cok olan bir sey bence riske atma dedi.Nedir bunun olabilitesi acaba ? Bilgili arkadaslar yardimci olabilirmi ? Sonucta milyarlik cihazlar 100 liradan kacilmaz tabiykide ama enayi yerinede konulmak istemem.Bir de onun söyledigi sey uydu frekanslarinin yüksek gelip gelmemesine bagli olduguydu bu yanmalar.Peki öyle bir durum varsa direk olarak Tv nin kendi icindeki uyduya uydu kablosunu takinca da böyle bir sorun karsimiza cikmazmi ? Tv ye de gelince ben ilk izlenimlerime göre paranin hakkini sonuna kadar verdigine inaniyorum.Benim icin önemli olan HD,3D ve Bluray filmlerdi hepsinde de mükemmel sonuc 7/24 SD izlemiycegim icin cok onemsemedim ama yinede performansi kotu falan degil.Suanda gidipte keske sunu alsaydim demem asla.Tavsiye ederim.Guzel cihazlar.

    Büyük saçmalık. HDMI kablosunun kalitesiyle alakası olamaz o sorunun. Bir HDMI kablo ne kadar kalitesiz olabilir ki? Kısa bir süre önce geniş bir HDMI kablo araştırması yapmıştım mağaza mağaza dolaşarak, alınabilecek en berbat kablolar Eye-Q, S-Link falan gibi kablolardı. Yani isteseniz de, çok kalitesiz bir kablo alamazsınız. Siz zaten yüksek bir mebla ödemişsiniz kabloya, içiniz rahat olsun. Servislerin böyle oyunları vardır. Bitmedi tükenmedi maalesef. Kablo olayını ilk defa duydum ama asıl popüler olan, 10 liralık voltaj korumalı prizi 50 liraya satmak istemeleri. Eğer onların sattığı 50 liralık prizi alırsanız, garanti formuna bunu da ekliyorlar ve ileride elektrikle alakalı bir sorun olduğunda, garanti kapsamı dışında olmuyor(muş) TV.

    Söyledigi banada sacma geldi o yüzden paylasmak istedim.Garantiyle ilgili olarak bizim sattigimiz o kabloyla herkangi bir sekilde ana kart girisinde yanma falan sorunu olmaz senin bu kullandiginla olmasi durumunda garantiye girmez kullanici hatasi olur falan tarzinda birsey söyledi.Ama kafama takilan asil sey su oldu LW serisi bir tv'im daha var onuda sölemistim kendisine kurulum sirasinda muhabbette.LW serisi icinde kablo var o turuncu renk digeri mavi renk dedi LG nin acaba degisik modeller icin böyle bir uygulamasi varmi kendi modelleri icin cikardigi hdmi kablo.Hic duymadim öyle birsey ama.

    Rica etsem her iki seride sende varsa modellerini ve yeni serinin eskiden farkli oldugu yonleri karsilastirabilirmisin ( 3d sd ve oyun )

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: engin_cakir

    Zorla yorum yapmak zorunda kalıyorum. Hani bı tabir vardır "gericilik" diye. Bu ifade neden çıkmış diye düşününce bu SD yayın konusunun burada dile gelmesi ile bağlantı kuruyorum. Yeni teknolojinin vereceklerini, performans kriteri olarak eski teknolojiyi baz almak ancak yurdum ınsanına mahsus bir durum olsa gerek. DVD arşivinden eski bir klasik - nostaljik film izlemek istenirse vs. Ya da iste belli kanallar vs. Flash, samanyolu, TV8 vs izliyorsan zaten ne diyeyim..
    Takılıp kaldığınız " sd yayın = tv yayını " noktası, bu denklem kadar basit değil.
    Sonuçta 1080p kaynak hariç (ki buna 720p kaynaklarda dahil) tv nin upscale performansı çok önemli bir kriter, nedeni ise diğer tüm bu çözünürlükler için, tv görüntüyü doğal panel çözünürlüğüne yükseltmek zorunda yani görüntüyü işlemek zorunda.
    Kaldı ki kolaylıkla erişebileceğiniz tüm inceleme kaynaklarında, bu performansın değerlendirmelerin can kaynağını oluşturduğunu görmek çok zor değil ve evet bu performans çok çok önemli...
    İşte bu noktada performans bekleyen kullanıcıyı " gerici " olarak nitelemek biraz ütopik olmuş...Adını örnek verdiğiniz kanallar için tek söyleyebileceğim ise " gericilik " gibi iddaalı tabirler kullanılmadan önce " dar bakış açısı " ile orantılı mukayese yapılmasıdır.
    Ne yazık ki bu işler yurtdışı sitesinde 4K dan 8K ya geçişi tartışmayı okumak kadar kolay olmuyor çünkü belirttiğiniz gibi döndüğümüz yer " burası " ve kaliteli kaynak/görüntüyü hayal ederek alamıyoruz, elimizde var olana göre performans arıyoruz...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 6 Mayıs 2012; 0:01:10 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: burakdemirci80


    quote:

    Orijinalden alıntı: Teufel

    quote:

    Orijinalden alıntı: 2eu5

    quote:

    Orijinalden alıntı: Teufel

    Cihazi bu gün kurdular.Sormak istedigim bir sey olustu kurulumdan sonra.LG bayisi olan arkadas Uydu reciever i ayri olarak kullandigim icin hdmi kablonun kalitesiz oldugunu ( ki zamaninda yine yüksek bir mebla vererek almistim ) kendilerinde LM serisi icin hdmi kablo oldugunu ve 105 TL oldugunu iletti.Bana pek inandirici gelmedigi söyledigi.Fakat sonradan telefonundan hdmi ana girisi yanmis bir cihazin resmini gösterdi ve bu cok olan bir sey bence riske atma dedi.Nedir bunun olabilitesi acaba ? Bilgili arkadaslar yardimci olabilirmi ? Sonucta milyarlik cihazlar 100 liradan kacilmaz tabiykide ama enayi yerinede konulmak istemem.Bir de onun söyledigi sey uydu frekanslarinin yüksek gelip gelmemesine bagli olduguydu bu yanmalar.Peki öyle bir durum varsa direk olarak Tv nin kendi icindeki uyduya uydu kablosunu takinca da böyle bir sorun karsimiza cikmazmi ? Tv ye de gelince ben ilk izlenimlerime göre paranin hakkini sonuna kadar verdigine inaniyorum.Benim icin önemli olan HD,3D ve Bluray filmlerdi hepsinde de mükemmel sonuc 7/24 SD izlemiycegim icin cok onemsemedim ama yinede performansi kotu falan degil.Suanda gidipte keske sunu alsaydim demem asla.Tavsiye ederim.Guzel cihazlar.

    Büyük saçmalık. HDMI kablosunun kalitesiyle alakası olamaz o sorunun. Bir HDMI kablo ne kadar kalitesiz olabilir ki? Kısa bir süre önce geniş bir HDMI kablo araştırması yapmıştım mağaza mağaza dolaşarak, alınabilecek en berbat kablolar Eye-Q, S-Link falan gibi kablolardı. Yani isteseniz de, çok kalitesiz bir kablo alamazsınız. Siz zaten yüksek bir mebla ödemişsiniz kabloya, içiniz rahat olsun. Servislerin böyle oyunları vardır. Bitmedi tükenmedi maalesef. Kablo olayını ilk defa duydum ama asıl popüler olan, 10 liralık voltaj korumalı prizi 50 liraya satmak istemeleri. Eğer onların sattığı 50 liralık prizi alırsanız, garanti formuna bunu da ekliyorlar ve ileride elektrikle alakalı bir sorun olduğunda, garanti kapsamı dışında olmuyor(muş) TV.

    Söyledigi banada sacma geldi o yüzden paylasmak istedim.Garantiyle ilgili olarak bizim sattigimiz o kabloyla herkangi bir sekilde ana kart girisinde yanma falan sorunu olmaz senin bu kullandiginla olmasi durumunda garantiye girmez kullanici hatasi olur falan tarzinda birsey söyledi.Ama kafama takilan asil sey su oldu LW serisi bir tv'im daha var onuda sölemistim kendisine kurulum sirasinda muhabbette.LW serisi icinde kablo var o turuncu renk digeri mavi renk dedi LG nin acaba degisik modeller icin böyle bir uygulamasi varmi kendi modelleri icin cikardigi hdmi kablo.Hic duymadim öyle birsey ama.

    Rica etsem her iki seride sende varsa modellerini ve yeni serinin eskiden farkli oldugu yonleri karsilastirabilirmisin ( 3d sd ve oyun )

    55LW5500 VE 47LM760S var.LW 400 hz LM 800 hz öncelikle modelden kaynakli olarak.Dual play,3d derinlik ve ses kontrolü,dahili uydu,cinema screen tasarim,sihirli kumanda (yazilimlarin güncellenmesiyle sesli kontolün gelicegi soyleniyor ) dahili wifi.simdilik aklima gelenler bunlar Lw teknosada 3700 12 taksit bonus a LM 4300 vatanda 10 taksit bonus a yine.Bence iki cihazda kaliteli ben memnunum.Sd yayinlardan cok bir beklentim olmadigi icin cok ona bakarak almadim iki tv yide o konuda cok yorum yapmak istemiyorum kafa karistirmak istemem ama HD 3D Oyun her ikisinde de 1 adim önde kesinlikle.




  • Dun lm669 serisini inceledim, dış cerceve kemik beyazi ve gercekten cok hos durmus. Ozellikleri 660 ile ayni ama tasarim icin tercih edilebilir
  • Arkaslar kliksa 2050 tl ye 47lw5400 lg garantili 47lm615s ise en az 3000 tl sizce deger mi bu farka bilgisayara baglayip kullanacagim bu sene lg cok pahali girmedimi piyasaya teknosada 2700 tl ye 200 tl de hediye ceki ile 47et5 veriliyor sizce ne tercih etmeliyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burakdemirci80

    Arkaslar kliksa 2050 tl ye 47lw5400 lg garantili 47lm615s ise en az 3000 tl sizce deger mi bu farka bilgisayara baglayip kullanacagim bu sene lg cok pahali girmedimi piyasaya teknosada 2700 tl ye 200 tl de hediye ceki ile 47et5 veriliyor sizce ne tercih etmeliyim

    47LM615S bimekste indirimde, fiyat olarak 2785 TL.

    http://www.bimeks.com.tr/urun/123085/lg-47lm615s--120-ekran-3d-led-tv-.aspx
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2eu5

    quote:

    Orijinalden alıntı: Teufel

    Cihazi bu gün kurdular.Sormak istedigim bir sey olustu kurulumdan sonra.LG bayisi olan arkadas Uydu reciever i ayri olarak kullandigim icin hdmi kablonun kalitesiz oldugunu ( ki zamaninda yine yüksek bir mebla vererek almistim ) kendilerinde LM serisi icin hdmi kablo oldugunu ve 105 TL oldugunu iletti.Bana pek inandirici gelmedigi söyledigi.Fakat sonradan telefonundan hdmi ana girisi yanmis bir cihazin resmini gösterdi ve bu cok olan bir sey bence riske atma dedi.Nedir bunun olabilitesi acaba ? Bilgili arkadaslar yardimci olabilirmi ? Sonucta milyarlik cihazlar 100 liradan kacilmaz tabiykide ama enayi yerinede konulmak istemem.Bir de onun söyledigi sey uydu frekanslarinin yüksek gelip gelmemesine bagli olduguydu bu yanmalar.Peki öyle bir durum varsa direk olarak Tv nin kendi icindeki uyduya uydu kablosunu takinca da böyle bir sorun karsimiza cikmazmi ? Tv ye de gelince ben ilk izlenimlerime göre paranin hakkini sonuna kadar verdigine inaniyorum.Benim icin önemli olan HD,3D ve Bluray filmlerdi hepsinde de mükemmel sonuc 7/24 SD izlemiycegim icin cok onemsemedim ama yinede performansi kotu falan degil.Suanda gidipte keske sunu alsaydim demem asla.Tavsiye ederim.Guzel cihazlar.

    Büyük saçmalık. HDMI kablosunun kalitesiyle alakası olamaz o sorunun. Bir HDMI kablo ne kadar kalitesiz olabilir ki? Kısa bir süre önce geniş bir HDMI kablo araştırması yapmıştım mağaza mağaza dolaşarak, alınabilecek en berbat kablolar Eye-Q, S-Link falan gibi kablolardı. Yani isteseniz de, çok kalitesiz bir kablo alamazsınız. Siz zaten yüksek bir mebla ödemişsiniz kabloya, içiniz rahat olsun. Servislerin böyle oyunları vardır. Bitmedi tükenmedi maalesef. Kablo olayını ilk defa duydum ama asıl popüler olan, 10 liralık voltaj korumalı prizi 50 liraya satmak istemeleri. Eğer onların sattığı 50 liralık prizi alırsanız, garanti formuna bunu da ekliyorlar ve ileride elektrikle alakalı bir sorun olduğunda, garanti kapsamı dışında olmuyor(muş) TV.

    Bir de bu şekilde inanıp da gerçekten bu kabloları satın alan insanlar var. İyi etmişsin satın almayarak, rahat ol. HDMI kablonun öyle çok çok çok kötüsü yok zaten, 15-20 liralık kablolar da iş görüyor. Sadece data taşımak yahu bu kablonun işi, hiç gerek yok.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Teufel

    Cihazi bu gün kurdular.Sormak istedigim bir sey olustu kurulumdan sonra.LG bayisi olan arkadas Uydu reciever i ayri olarak kullandigim icin hdmi kablonun kalitesiz oldugunu ( ki zamaninda yine yüksek bir mebla vererek almistim ) kendilerinde LM serisi icin hdmi kablo oldugunu ve 105 TL oldugunu iletti.Bana pek inandirici gelmedigi söyledigi.Fakat sonradan telefonundan hdmi ana girisi yanmis bir cihazin resmini gösterdi ve bu cok olan bir sey bence riske atma dedi.Nedir bunun olabilitesi acaba ? Bilgili arkadaslar yardimci olabilirmi ? Sonucta milyarlik cihazlar 100 liradan kacilmaz tabiykide ama enayi yerinede konulmak istemem.Bir de onun söyledigi sey uydu frekanslarinin yüksek gelip gelmemesine bagli olduguydu bu yanmalar.Peki öyle bir durum varsa direk olarak Tv nin kendi icindeki uyduya uydu kablosunu takinca da böyle bir sorun karsimiza cikmazmi ? Tv ye de gelince ben ilk izlenimlerime göre paranin hakkini sonuna kadar verdigine inaniyorum.Benim icin önemli olan HD,3D ve Bluray filmlerdi hepsinde de mükemmel sonuc 7/24 SD izlemiycegim icin cok onemsemedim ama yinede performansi kotu falan degil.Suanda gidipte keske sunu alsaydim demem asla.Tavsiye ederim.Guzel cihazlar.

    HDMI portunun kablo nedeniyle yanma ihtimali yok. Topraklama sorunu olan bir sistemde öyle bir sorun oluşur ancak. HDMI +5 V güç taşır, seni çarpsa hissetmezsin bile doğru dürüst.




  • LG servisi para kazanmak icin kurnazlik yapıyolar o zaman.LM760S te dsmart modülü kullanilabilirmi acaba bilgisi olan varmı.Dahili uydu alicisi mevcut sonucta.Gerci Atlanta Hd cihazim var en kötü ihtimalle onda kullanicam ama cihazin uydu alicisi daha kaliteli geldi gözüme benim gecislerde biraz yavas kalsada Atv HD de mesela Atlanta amblemde titreme yapiyo ama dahili uydu alicida herhangi bir titreme yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dusty

    quote:

    Orijinalden alıntı: 2eu5

    quote:

    Orijinalden alıntı: Teufel

    Cihazi bu gün kurdular.Sormak istedigim bir sey olustu kurulumdan sonra.LG bayisi olan arkadas Uydu reciever i ayri olarak kullandigim icin hdmi kablonun kalitesiz oldugunu ( ki zamaninda yine yüksek bir mebla vererek almistim ) kendilerinde LM serisi icin hdmi kablo oldugunu ve 105 TL oldugunu iletti.Bana pek inandirici gelmedigi söyledigi.Fakat sonradan telefonundan hdmi ana girisi yanmis bir cihazin resmini gösterdi ve bu cok olan bir sey bence riske atma dedi.Nedir bunun olabilitesi acaba ? Bilgili arkadaslar yardimci olabilirmi ? Sonucta milyarlik cihazlar 100 liradan kacilmaz tabiykide ama enayi yerinede konulmak istemem.Bir de onun söyledigi sey uydu frekanslarinin yüksek gelip gelmemesine bagli olduguydu bu yanmalar.Peki öyle bir durum varsa direk olarak Tv nin kendi icindeki uyduya uydu kablosunu takinca da böyle bir sorun karsimiza cikmazmi ? Tv ye de gelince ben ilk izlenimlerime göre paranin hakkini sonuna kadar verdigine inaniyorum.Benim icin önemli olan HD,3D ve Bluray filmlerdi hepsinde de mükemmel sonuc 7/24 SD izlemiycegim icin cok onemsemedim ama yinede performansi kotu falan degil.Suanda gidipte keske sunu alsaydim demem asla.Tavsiye ederim.Guzel cihazlar.

    Büyük saçmalık. HDMI kablosunun kalitesiyle alakası olamaz o sorunun. Bir HDMI kablo ne kadar kalitesiz olabilir ki? Kısa bir süre önce geniş bir HDMI kablo araştırması yapmıştım mağaza mağaza dolaşarak, alınabilecek en berbat kablolar Eye-Q, S-Link falan gibi kablolardı. Yani isteseniz de, çok kalitesiz bir kablo alamazsınız. Siz zaten yüksek bir mebla ödemişsiniz kabloya, içiniz rahat olsun. Servislerin böyle oyunları vardır. Bitmedi tükenmedi maalesef. Kablo olayını ilk defa duydum ama asıl popüler olan, 10 liralık voltaj korumalı prizi 50 liraya satmak istemeleri. Eğer onların sattığı 50 liralık prizi alırsanız, garanti formuna bunu da ekliyorlar ve ileride elektrikle alakalı bir sorun olduğunda, garanti kapsamı dışında olmuyor(muş) TV.

    Bir de bu şekilde inanıp da gerçekten bu kabloları satın alan insanlar var. İyi etmişsin satın almayarak, rahat ol. HDMI kablonun öyle çok çok çok kötüsü yok zaten, 15-20 liralık kablolar da iş görüyor. Sadece data taşımak yahu bu kablonun işi, hiç gerek yok.

    sana gösterdiği resim kablodan değil hocam o olay bağladığı cihazın kısa devre yapmasından kaynaklanır ( dvd- recever ) gibi cihazlar. eğer evinde topraklama ile alaklaı bir kaçak söz onusu olur ise evdeki tüm elektronik cihazlarda yaşanır . ama sana göstedikleri hdmı grişinin yanma olayı kabloyla yakından uzaktan bir alakası yok. İnsanları bu şeklide kandırmaya çalışan kişileri kınıyorum . elinde ki kablonun maliyeti max. 20 tl




  • Gerçekten bende kınıyorum kablo konusundaki spekülatif,bilimsel gerçeklere ters,fahiş fiyatla kablo satanları ve araştırmadan satın alarak piyasa oluşmasını sağlayan cahilleri...3 adet HDMI 1.4 ve 1 adet optik kabloya BİMEL'den 36 tl ye aldım en ufak bir sıkıntı yaşamıyorum.Yahu verdiğiniz fazladan her lira dışarı giden milli servettir yapmayın kablo kablodur!!!Satıcı diyorki TV'ye bu kadar parayı verdin kabloya niye 80 lira 100 lira vermiyorsun da cihazı riske atıyorsun diye bilinçsiz vatandaşı şüpheye düşürüyor yok öyle birşey yahu inanmayın!!!Altın kaplama diye satıyorlar altının gramı kaç lira sen o kabloya kaç gram altın kullandın adama tersinden gülerler yahu yok öyle birşey ha kaplaması biraz kalın olur şaşalı olur o kadar!!!
  • neyse bilader kapatalım şu kablo konusu herkes anladı böyle saçma sapan birşeyin olmadığını. şu 2012 lg tv'lerde ghosting clouding yok değil mi ?
  • 47lm660s modelinde Dual Play ozelligi var mi? Dual Play gozlugun mu yoksa TVnin mi ozelligi?

    Vatan Computer 47lm660s Dual Play yazmis.

    3D LED CINEMA 119 cm FULL HD, 400 HZ,DLNA,4xHDMI,USB,Dual Play, 47LM660S yaziyor
  • bu dualplay denen şey lw serisindede yapılabiliyormuş değil mi ? gözlük camlarını değiştirince
  • merhaba arkadaşlar

    LW 4500 VE 5500 ARASINDA KALMIŞTIM SONRA BAYAĞI ARAŞTIRMA YAPTIKTAN SONRA VATANDA LM SERİLERİNİ GÖRDÜM LM 615 VE LM 620 SERİLERİ ARASINDA KALDIM ÇÜNKÜ KİMSENİN BİLGİSİ YOK DLNA 615 YAZIYOR 620 DE YAZMIYORDU BİLGİLERİNDE SONRA İYİ BİR ARAŞTIRMA SONUCUNDA LM 660 SERİSİNİ ALDIM VE YOK YOK ÖTESİ Bİ ÜRÜN LM 670 VE DİĞER YÜKSEK MODELLERE HİÇ KAFA YORUP UÇMAYIN DERİM KASANIN İLK MODELİ LM 660 TA İHTİYACINIZ OLAN HERŞEY MEVCUT KENDİ İÇİNDE UYDUSU VAR HD MEDİA PLAYERİ İÇİNDE DTS MKV DTS VE 3 D FİLMLERDE ASLA SORUN YAŞATMIYOR İÇİNDE KENDİ ADAPTÖRÜ VAR 400 MHZ 4 GÖZLÜK VE 2 ADET KUMANDA ÇIKIYOR İÇİNDEN.

    FİŞE TAKIP HİÇ Bİ GEREKSİNİM DUYMADAN TV KEYFİNE VARABİLİRSİNİZ.. 3D ZOOM VE DTS 3D ZOOM ÖZELLİĞİ MEVCUTTUR.. LM 670 SERİSİNİN TEK FARKI ÇERÇEVESİNİN METAL RENKTE OLMASIDIR.. SD YAYINLARDA BİLE 3D BAŞARISINI KANITLAYAN BİR ÜRÜNDÜR..
    SMART SHARE ÖZELLİĞİYLE DLNA BAĞLANTISI KURUP TELEFONUNUZDAKİ VE PCNİZDEKİ TÜM DOSYALARI GÖREBİLİRSİNİZ..

    HİÇ KAFA YORMAYIN ALIN DERİM İSTEDİĞİNİZ HER ÖZELLİK MEVCUT..ALDIĞINIZ HER TV DE HARİCİ UYDU VE MEDİA PLAYER ALMANIZ GEREKİYOR VE İYİ BİR KABLO + WİRELESS ADAPTÖRÜ...
    FİŞE TAKIN VE KEYFİNİZE BAKIN...




  • Dual play TV'nin fonksiyonu hocam. Gözlükler sadece kutudan çıkmıyor. Ya modifiye edeceksin ya da 29 lira mıymış neymiş çiftinin fiyatı satın alacaksın işte.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dusty

    Dual play TV'nin fonksiyonu hocam. Gözlükler sadece kutudan çıkmıyor. Ya modifiye edeceksin ya da 29 lira mıymış neymiş çiftinin fiyatı satın alacaksın işte.

    hocam lw serisindeki üstüste 2 görüntüyü 3 boyutta üst üste bindirme yöntemiylede olmuyo mu dual play ? kendin anlatmışsınhttp://forum.donanimhaber.com/m_51282246/mpage_1/f_/key_//tm.htm#51282246 burda
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.