Şimdi Ara

LG Cinema 3D TV / LG FPR - 2012 Modelleri (LM960V, LM860V, LM760S, LM670S, LM660S) [ANA KONU] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.591
Cevap
137
Favori
1.001.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dusty

The Avengers filminin özel gösterimine bilet kazanmak isteyen varsa LG yeni yarışma düzenlemiş LG Türkiye Facebook sayfasında. Doğru cevap joss whedon olacak arkadaşlar. LG geçen senelerin acısını çıkarıyor bu sene facebook'ta

@dusty'cim, yarışmaya katıldım ama o kadar şanslı değilim kazanamam... ben alayim 2 kişilik bilet vip'ten izleyelim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: a_n0507

quote:

The Avengers filminin özel gösterimine bilet kazanmak isteyen varsa LG yeni yarışma düzenlemiş LG Türkiye Facebook sayfasında. Doğru cevap joss whedon olacak arkadaşlar. LG geçen senelerin acısını çıkarıyor bu sene facebook'ta

@dusty'cim, yarışmaya katıldım ama o kadar şanslı değilim kazanamam... ben alayim 2 kişilik bilet vip'ten izleyelim :)

a_n0507 hanımcım, dur bakalım bu yarışmadan bir şey çıkmazsa değerlendiririz senin teklifini. Sana TV tavsiyesi borcum da var zaten, sinemaya gitmişken onu da öderim.

• Arkadaşlar,haftasonu LG 47LM760S i aldım,hemen R6S de bağladım,3D performansı gerçekten şahane.LG nin kendi medya playeri ile aynı filmleri denedim,hepsini açtı,altyazı rengi boyutu ve yeri ile hiçbir sıkıntı yok.Ama sanki R6S sanki daha parlak ve canlı geldi bana.Ses sistsmi kullandığım için DTS zaten sorun değil,ama tv DTS sesleride çalıyor.Şu an 3D BLUE RAY ISO indirip denemedim eğer onuda oynatırsa yani aldığım R6S e yol görünür.Denememi istediğiniz birşeyler olursa elimden geleni yaparım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ftd

Bugün vatana gittim lm660s-5350TL lm670s-5750TL ve lm760s-5900TL modelleri gördüm, ben 660s düşünüyordum ama sizce lm760s almak için 550tl fazladan vermek değer mi?

Benimde bu soru kafami kurcaliyo malesef 800 hz olmasindan dolayi aradaki farka katlanmak gerekirmi acaba ? yoksa 670 le 660 arasinda sanirim sadece gümüs olma özelligi var kasanin onun haricinde birsey göremedim ben eger 800 hz degmiycekse 670 yerine 660 almak daha mantikli geldi f/p acisindan bilmiyorum daha bilgili arkadaslar ne öneride bulunurlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonerozen2000

Arkadaşlar,haftasonu LG 47LM760S i aldım,hemen R6S de bağladım,3D performansı gerçekten şahane.LG nin kendi medya playeri ile aynı filmleri denedim,hepsini açtı,altyazı rengi boyutu ve yeri ile hiçbir sıkıntı yok.Ama sanki R6S sanki daha parlak ve canlı geldi bana.Ses sistsmi kullandığım için DTS zaten sorun değil,ama tv DTS sesleride çalıyor.Şu an 3D BLUE RAY ISO indirip denemedim eğer onuda oynatırsa yani aldığım R6S e yol görünür.Denememi istediğiniz birşeyler olursa elimden geleni yaparım.

Hayirli olsun.iyi günlerle kullanirsin insallah.Resimlerini koyma imkanin varmi acaba Hd ve Sd görüntüde öncelikli olarak.
  • quote:

Arkadaşlar,haftasonu LG 47LM760S i aldım,hemen R6S de bağladım,3D performansı gerçekten şahane.LG nin kendi medya playeri ile aynı filmleri denedim,hepsini açtı,altyazı rengi boyutu ve yeri ile hiçbir sıkıntı yok.Ama sanki R6S sanki daha parlak ve canlı geldi bana.Ses sistsmi kullandığım için DTS zaten sorun değil,ama tv DTS sesleride çalıyor.Şu an 3D BLUE RAY ISO indirip denemedim eğer onuda oynatırsa yani aldığım R6S e yol görünür.Denememi istediğiniz birşeyler olursa elimden geleni yaparım.

Güle güle kullan ,sd yayın nasıl?
  • quote:

güzel model bende 760s düşünüyorum hayırlı olsun resimlerini bekliyoruz güle güle kullanın...
  • quote:

malesef blu ray iso oynatmıyor ben denedim :(
  • quote:

Hayırlı olsun oyunkarda lag durumu nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teufel

quote:

Bugün vatana gittim lm660s-5350TL lm670s-5750TL ve lm760s-5900TL modelleri gördüm, ben 660s düşünüyordum ama sizce lm760s almak için 550tl fazladan vermek değer mi?

Benimde bu soru kafami kurcaliyo malesef 800 hz olmasindan dolayi aradaki farka katlanmak gerekirmi acaba ? yoksa 670 le 660 arasinda sanirim sadece gümüs olma özelligi var kasanin onun haricinde birsey göremedim ben eger 800 hz degmiycekse 670 yerine 660 almak daha mantikli geldi f/p acisindan bilmiyorum daha bilgili arkadaslar ne öneride bulunurlar ?

MCI 400 ile 800 arasında gözle görülür bir fark olduğunu sanmıyorum. fark varsada bilen birisi bizi bilgilendirsin lütfen. bende sizin gibi 660 ile 760 arasında kalıyorum. 670 değerlendirmeye almaya değmez bence çünkü 660'ın farklı kasası sizinde yazdığınız gibi. benim kafamı kurcalayan sadece 660 da 3D Sound Zooming varmı yokmu? LG kendi sitesinde bu iki modeli karşılaştırdığınızda aralarındaki farkın sadece MCI olduğunu görüyoruz ama önceki sayfalarda dusty nin lansmanda edindiği izlenimine göre (yanlış hatırlıyorsam özür dilerim) 660'da 3D Sound Zooming olmadığını yazmıştı. olmazsa olmazlardanmı bunuda tartışmak lazım. bize ne katar yada keşke olsaydı dedirtirmi bilemiyorum. aralarındaki farkı bariz bir şekilde ortaya koyacak kimsede yok sanırım. bu farkı bulur bulmaz kararımı vericem.

• quote:

Orijinalden alıntı: invitation

quote:

quote:

MCI 400 ile 800 arasında gözle görülür bir fark olduğunu sanmıyorum. fark varsada bilen birisi bizi bilgilendirsin lütfen. bende sizin gibi 660 ile 760 arasında kalıyorum. 670 değerlendirmeye almaya değmez bence çünkü 660'ın farklı kasası sizinde yazdığınız gibi. benim kafamı kurcalayan sadece 660 da 3D Sound Zooming varmı yokmu? LG kendi sitesinde bu iki modeli karşılaştırdığınızda aralarındaki farkın sadece MCI olduğunu görüyoruz ama önceki sayfalarda dusty nin lansmanda edindiği izlenimine göre (yanlış hatırlıyorsam özür dilerim) 660'da 3D Sound Zooming olmadığını yazmıştı. olmazsa olmazlardanmı bunuda tartışmak lazım. bize ne katar yada keşke olsaydı dedirtirmi bilemiyorum. aralarındaki farkı bariz bir şekilde ortaya koyacak kimsede yok sanırım. bu farkı bulur bulmaz kararımı vericem.

Bilgi aldiginizda bizlede paylasirsaniz cihazlar arasindaki tam farklari iyi olur.Sadece kasa farki olucaginida sanmiyorum ama özellik olarakta fark olmasi gerekir diye düsünüyorum.Sitede neden farki ibareler var hangisine güvenicez gidip görmeden o da suan belli degil gibi.Cihazlari alan arkadaslar yardimci olurlarsa bu konularda cok guzel olucak.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetferhat

Bu facebook sayfasındaki yarışmanın sonuçları ne zaman açıklanacak. Bilen var mı? Katıldım da
    Öncelikle yazmadan önce epey araştırdım ancak Herz konusunda TV’lerin sadece MCI değerlerini veriyorum. Gerçek Hz. Değerlerini öğrenince güncelleriz yazıyı.

Model kodu uzantısı V ile bitenlerde Magic Motion kumandanın sesli komut özelliğiyle çalıştığı belirtiliyor. S ile bitenler de yine dahili uydu alıcısına sahip modeller sanırım.

LM615S Cinema 3D TV MCI 200Hz. Local dimming yok, Cinema Screen tasarım yok. FPR 3D. İzle-Kaydet yok. DTS ve Flash desteği yok. Codec desteği sınırlı. Serinin en temel giriş seviyesi modeli. 55”, 47”, 42”, 32” boyutları var.

LM620S Cinema 3D Smart TV MCI 400Hz. Cinema Screen tasarımında değil. Çerçevesi mevcut. Ayrıca local dimming özelliği yok. Magic Motion kumanda kutu içeriğine dahil değil, ayrıca satılıyor. 60”, 55”, 47”, 42”, 32” boyutları var. İzle kaydet var, DTS ve Flash 10 var.

LM660S Cinema 3D Smart TV MCI 400Hz olarak geçiyor. Cinema screen tasarımlı, Smart TV fonksiyonlu giriş seviyesindeki model bu oluyor. DTS ve Flash 10 desteğine sahip. 55”, 47”, 42”, 32” boyutlarında satılacak. FPR 3D. Sitesinde 3D sound zooming özelliği var yazıyor ama lansmanda dağıtılan kitapçıkta bu ibare yok. Dahili uydu alıcısı var ve izle-kaydet seçeneği mevcut.

Tasarım olarak diğer LM serisi çeşitlerinden daha farklı bir görünümü var. Kasa rengi daha koyu.

LM669S Cinema 3D Smart TV’nin LM660S’ten tek farkı kasasının ve kumandasının beyaz oluşu. Tasarım olarak gerçekten şık olmuş.

LM670S Cinema 3D Smart TV de MCI 400Hz olarak geçiyor. DTS ve Flash 10 desteği bunda da mevcut. FPR 3D. 55”, 47”, 42” boyutlarında satılacak. 32” yok. 3D sound zooming özelliği var. Yine dahili uydu alıcısı üzerinden izle-kaydet özelliği mevcut.

Ayak tasarımı çok şık, hem çerçeve rengi, hem de ayak tasarımıyla en sevdiğim çerçeve bu oldu. Bana kalırsa serinin alınabilecek fiyat/performans ürünü bu model.

LM671S Cinema 3D Smart TV web sitesinde yer alan bir model ama 670S’le arasında verilen spesifikasyonlara göre en ufak bir fark mevcut değil.

LM760S Cinema 3D Smart TV MCI 800Hz. Orta seviye modellerden. DTS ve Flash 10 desteği var. Diğer tüm özellikler LM670S ile aynı. 55”, 47”, 42” satışı var Türkiye’de.

Tasarımı 660S’e çok benziyor. 4 standart gözlük promosyonunun yanında 2 adet de dual play gözlüğü çıkıyor bu modelde.

LM860V Cinema 3D Smart TV MCI 800 Hz. 55”, 47” boyutları var. Dual core işlemciye sahip serinin üst sınıf ürünlerinden. MHL 2nd Display özelliği mevcut. Kendinden alt seri olan panellerdeki özelliklern her biri mevcut. Ayrıca magic motion kumanda üzerinde sesli komut verme özelliği de var.

Tasarım olarak muazzam bence. Köşeli tasaramını bazı kişiler beğenmiyor ama estetik aldım gereği sert ve köşeli hatllardan hoşlandığım için bana cezbedici geldi.

LM960V Cinema 3D Smart TV ise MCI 1000 Hz. Bu serinin en üst modeli, full nano LED. 60”, 55”, 47” boyutları var. Dual Core işlemciye sahip ancak ona göre de fiyatı oldukça yüksek bence. Tasarımı yine oldukça iyi ama fiyatı gerçekten yüksek.

Eksik, yanlış ya da merak ettiğiniz yer varsa söyleyin, düzelteyim, ekleyeyim. Bir de tablo şeklinde ilk mesajda olsa fena olmaz. Onu da yapmaya çalışırım vaktim olunca.

Kardeş wifi ile seçenekleri eklermisin hangisinde DAHİLİ var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghaneli -- 3 Mayıs 2012; 22:52:12 >

• quote:

Bilgi aldiginizda bizlede paylasirsaniz cihazlar arasindaki tam farklari iyi olur.Sadece kasa farki olucaginida sanmiyorum ama özellik olarakta fark olmasi gerekir diye düsünüyorum.Sitede neden farki ibareler var hangisine güvenicez gidip görmeden o da suan belli degil gibi.Cihazlari alan arkadaslar yardimci olurlarsa bu konularda cok guzel olucak.

arkadaşım herhangi bir satış temsilcisine gittiğinizde aralarındaki farkı sorduğunuzda inanınki sizin bilginizden fazla bilgileri yok şu an için. Teknosa Viaport, Teknosa Cevahir, Elektroword Viaport ta sorgulama şansım oldu, çok fazla tatmin edici bilgi alamadım ne yazıkki. 3D sound 660 da varmı dediğimde ne olduğunu dahi anlayamadılar inanınki. elimizde çok fazla kaynakta yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invitation -- 3 Mayıs 2012; 23:13:21 >
  • Orijinalden alıntı: invitation

arkadaşım herhangi bir satış temsilcisine gittiğinizde aralarındaki farkı sorduğunuzda inanınki sizin bilginizden fazla bilgileri yok şu an için. Teknosa Viaport, Teknosa Cevahir, Elektroword Viaport ta sorgulama şansım oldu, çok fazla tatmin edici bilgi alamadım ne yazıkki. 3D sound 660 da varmı dediğimde ne olduğunu dahi anlayamadılar inanınki. elimizde çok fazla kaynakta yok.

Cok kotu bir durum iste bu o zaman tek sansimiz alip deneyen arkadaslarin incelemelerini bekleyip dogru cihazi secmekte kaliyor.Tesekkurler bilgilendirme icin.

• lg nin facebook sayfasındaki yenilmezler filmine bilet kazananlar belli oldu aramızda kazanan varmı ? bana çıkmamış zaten tv yarışmasına bile katılamamıştım sitelerinde sürekli hata veriyordu uğraşamadım f5 f5 yenile yapmaktan sıkılıp bıırakmıştım böle şeylerde şansım 0 altıdır...
  • Avforums sitesi 47LM860 modelini incelemiş ve lag durumunu merak edenler için durum pekte iç açıcı değil.Game mode da 101 ms ölçmüşler!!! İsmini Pc olarak editlemekte bir işe yaramamış.Yuh diyorum başka da birşey demiyorum,geçen seneki ürünlere oranla beğendiğim ve oldukça farklı olan(2D için) bu seneki ürün gamında 2. sırada olan modelde nasıl böyle bir lag olur anlamak mümkün değil.

Bu değer son zamanlarda hiçbir tv de görmediğim kadar çok yüksek,bırakın hassas oyuncuları ve online oynayanları orta seviye oyuncular için bile çok yüksek bu değer.Bir ihtimal firmware ile düzeltebilirler bu sorunu,yada bir alt-üst modellere yönelicek gamer lar.Geçen sene çok eleştirilen lag sorunundan sonra bu senede nasıl böyle bir şey yaparlar,tuhaf doğrusu hemde daha da kötüleştirerek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: azmanyak

quote:

malesef blu ray iso oynatmıyor ben denedim :(

3D Bluray.iso filmi oynatmaz tabii hocam USB üzerinden. Nasıl çözecek TV .iso dosyasını. Neyle açacak?

• quote:

ne lg ne de herhangi bir tv blu ray iso acamaz.
  • quote:

quote:

quote:

MCI 400Hz ile 800Hz arasındaki farkı en en en fazla çok futbol maçı izliyorsanız algılarsınız. Saha içindeki görüntü çok daha akıcı olur. Bu basketbol, tenis, voleybol vs tüm spor karşılaşmalarından yayınlanan görüntüler için geçerlidir.

3D sound zooming denen şey ekrandaki görüntüyle senkronize ses almak. Ev ortamında ve sadece TV'nin hoparlöründen ne derece verimli olur bilemiyorum ama kağıtta süper bir özellik gibi duruyor. Lansmanda film odasında da denemiştim ve hoşuma gitmişti açıkçası.

Şu an aralarındaki farkı kağıt üzerinde bile doğru düzgün veremiyoruz baksanıza. Ya birileri alıp, bize inceleyecek ya da teşhire daha yaygın düşmesini bekleyeceğiz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

MCI 400Hz ile 800Hz arasındaki farkı en en en fazla çok futbol maçı izliyorsanız algılarsınız. Saha içindeki görüntü çok daha akıcı olur. Bu basketbol, tenis, voleybol vs tüm spor karşılaşmalarından yayınlanan görüntüler için geçerlidir.

3D sound zooming denen şey ekrandaki görüntüyle senkronize ses almak. Ev ortamında ve sadece TV'nin hoparlöründen ne derece verimli olur bilemiyorum ama kağıtta süper bir özellik gibi duruyor. Lansmanda film odasında da denemiştim ve hoşuma gitmişti açıkçası.

Şu an aralarındaki farkı kağıt üzerinde bile doğru düzgün veremiyoruz baksanıza. Ya birileri alıp, bize inceleyecek ya da teşhire daha yaygın düşmesini bekleyeceğiz.

bu tarz 400 hz 800 hz gibi yuksek yenileme oranlarında soap opera effect denen goruntuyu basitlestirme el kamerası ile cekilmis hale getirme oluyor yanılmıyorsam

hatta insanlar bu tvleri alınca bu ozelliği kapatıyorlar, gereksiz gibi gozukuyor.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.