Şimdi Ara

FIFA 12'den Fiyasko Anları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
7.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•      FIFA 12'nin çıkışı ile birlikte EA Sports gerek haftanın golleri gerekse de diğer videolar ile oyuna desteğini sürdürmeye devam ediyor. Tabi ki tek video yapan EA Sports değil. Her zaman olduğu gibi oyuncular da boş durmuyor ve oyunla ilgili videoları ile karşımıza çıkıyorlar.

Bu seferki oyun sever de FIFA 12'deki ilginç anları derlemiş. Bu videoda kaçan pozisyonlardan oyundaki Impact Engine'in yarattığı komik sahnelere kadar birçok detaya yer verilmiş. Özellikle hakemin kart göstermek için peşinden koştuğu futbolcu ve kafesine aldığı darbe ile kendini filelerin içerisinde bulan kaleciye oldukça güldüğümü söylemeliyim.

Bu videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

• Haberin açıklamasın da ufak bir hata mevcut !
  • Hakemden kaçan süperdi
  • Yeni geliştirilen bir fizik motoru sonuçta. Yeni bir motorda hata görmek gayet normal birşey (bknz BF3). Ayrıca bu hatalar öyle zırt pırt karşıma çıkmıyor. Firmalara şans vermek ve yeni patchler çıkmasını beklemek en doğrusudur. Ama video komikti :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Legend -- 12 Kasım 2011; 16:55:21 >
  • pes12 ile karşılaştırıldığın da hatasız denicek kadar küçük fiyaskolar
  • Bunlar hata değil gerçekçilik...
  • ne güldüm ya oyuncu koşuyor hakem peşinden süperdi orası :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 0.31sn öldüm lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: cocacola10

Hakemden kaçan süperdi

Adam sonunu biliyor çünkü.
  • fifa 12 yi pese karşı överek almıştım lakin almaz olaydım... oyun mantıksızlıga doğru gitmiş. nedeni ise tactical defending... online oyunlarda adamlar hep ezbere oynuyor nasılmı sağsol yukarı aşağı çapraz geri çapraz derken tactiicalın gerçeklik dışı zaafını kullanıp örneğin ronaldoyla topu 20 sn ordan oraya yürütmesi... ha kapamıyormuyum kapıyorum fakat mantık dışı bi özellik ... birdiğer ezbersel özellik ise q+s q+w ve plase şut. gollerin %70 i bu tip... tacticalın zafını da biliyorsak mantık dışı... birdiğer hata ise hakemin pozisyon yokken faul vermesi veya bi önceki yoktan yere pozisyonu hatırlatıp oyuncunun yanına gidip sarıkart göstermesi.. ve saçma penaltı oluşumları... vede tabiki bu tip videolar ... bu saatten sonra fifayıda övmeyeceğim... ne pes ne fifa.. yazık oldu parama
  • Cidden komik:) Ancak ben yine de Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin oyuna dahil edilmemesinden dolayı almayı, oynamayı düşünmüyorum.
  • hakemden kaçan ve son pozisyon süper ya :D
  • Gülmekten yerlerdeyim. Hele o uçan tekme aslkdhaslkdha :D
  • o kaleci neydi öyle yaa öldüm kafasına top çarpınca kendinden geçmesine :D
  • Video bozuk açılmıyor ..
  • hakemden kaçan muhteşem ve direkten dönüpte girmeyeni.Ama şu gerçek WWE 12 daha ii oyun bugsuz ve acayip şekilde gerçekçi
  • Penaltıda direkten dönüp kafasına top çarpan kaleci süperdi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: koray911

pes12 ile karşılaştırıldığın da hatasız denicek kadar küçük fiyaskolar

pes2012'de ne hata gördün?
  • 1 kere surdaki fanboy bebeleri birbirine bok atmasa çok daha güzel olucak
  • Mükemmel kelimesi bu oyuna bir hakarettir.Bir oyun hiç mi sıkmaz arkadaş.Çıktığı andan beri aralıksız oynuyorum.1 kere bile sıkılıp bırakmadım oyunu.İlk günki gibi heyecanla oynuyorum hergün..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.