Şimdi Ara

HD 6870 Ekran Kartı Sonunda Elime Ulaştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar, Ekran kartını sonunda aldım PowerColor aldım, Sapphire,XFX,İceQ Markaları stoklarda olmadıgı ıcın alamadım. Power Color sipariş ettim

Ayriyetten PSU Olarak 500 W SAGA II Bulamadım , EPSİLON FSP Group 80 Plus 600 W 36.0A Bir psu aldım

HD 6870 Ekran Kartı Sonunda Elime Ulaştı

Göremiyenler :http://b1111.hizliresim.com/r/d/h2r1.jpg

Arkadaşlar ekran kartını test etmek ıcın onerıcegınız bir program varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BR9 -- 12 Kasım 2011; 14:42:21 >

• Ayriyetten hayatımda ilk defa bukadar ağır bir psu kaldırdım
  • hayırlı olsun. son çıkan oyunların testlerini yapıp koyarsan senin gibi kararsız kalanlara da yardımcı olursun ;)
  • HAYIRLI OLSUN İYİ BİR KART VE İYİ BİR PSU İKİSİ KAÇA MALOLDU
  • quote:

Orijinalden alıntı: rodri

hayırlı olsun. son çıkan oyunların testlerini yapıp koyarsan senin gibi kararsız kalanlara da yardımcı olursun ;)

Şimdi sırayla hepsini test edip yeni bir konu altında paylaşıcam hocam. Ayriyetten Psu 230 TL'den indirimli fiyatıyla 160'a geldi fakat kablolarını kasaya yerleştirene kadarda canım çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bedevi1903

HAYIRLI OLSUN İYİ BİR KART VE İYİ BİR PSU İKİSİ KAÇA MALOLDU

Ekran Kartı 450 Psu 240 İndirimli fiyatı ile 160 Toplam : 610 Tuttu hocam
  • HAYIRLI OLSUN HOCAM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bedevi1903

HAYIRLI OLSUN HOCAM

Teşekkürler hocam
  • Ekran kartı biraz pahalıymış 10 gün önce falan 300 dü ama sapphire di stoklarda olmayınca böyle olmuştur hayırlı olsun
  • bende bugün sıfır hd5850yi 240 tl ye alacağım hayırlı olsun hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sajuuk

Ekran kartı biraz pahalıymış 10 gün önce falan 300 dü ama sapphire di stoklarda olmayınca böyle olmuştur hayırlı olsun

Hocam %20+5 İndirimle o fiyatlarda fakat stoklarda hiç biri yok gold'da çok zor bulabıldım ki zaten 1 adet kalmıştı hemen kaptım bende ama şuanlık sonuçlara göre değmiş gibi gözüküyor
  • yalnız 11.2 sürücüsünü kurmuşsun. 11.10 var şuan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gastly06

bende bugün sıfır hd5850yi 240 tl ye alacağım hayırlı olsun hocam

NERDEN ALIYON USTA YA
  • valla hocam güzel olmuş, hayırlı-uğurlu-verimli olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6.cadde

yalnız 11.2 sürücüsünü kurmuşsun. 11.10 var şuan.

Hocam CD'de olan driveri kurdum şuanda en son güncel sürümü indirip kurdum resetledimmi pcyi tamamdır
  • Öncelikle hayırlı olsun.Sistemde güzel,ekran kartıda :)Ekran Kartını test edebileceğin programlar.

Ungine Heaven,3d Mark 2011,Prime95,Furmark bunlarla sistemini yor sorun olup olmadığını anla.Sonrada Gta IV,Crysis 2 gibi oyunlarda kendin inceleyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xRay97

Öncelikle hayırlı olsun.Sistemde güzel,ekran kartıda :)Ekran Kartını test edebileceğin programlar.

Ungine Heaven,3d Mark 2011,Prime95,Furmark bunlarla sistemini yor sorun olup olmadığını anla.Sonrada Gta IV,Crysis 2 gibi oyunlarda kendin inceleyebilirsin.

Vallahi kısacası hocam öyle her oyunu high aa açık son ayarda oynarım gibi bir beklentim yok sonra sonuç hayal kırıklıgı oluyo 9800 gt alırkende böyle düşünmüştüm ben aa kapalıda oynarım ultra olması sorun degıl high'de olur birazdan tüm testleri en ice ayrıntısına kadar yapıcam oyunları hazırlıyorum, BF 3, GTA IV, MW3,SKYRİM,L.A Noire
  • quote:

Orijinalden alıntı: MSSE

quote:

Hocam CD'de olan driveri kurdum şuanda en son güncel sürümü indirip kurdum resetledimmi pcyi tamamdır

Hayırlı olsun. 3d mark 2011 testi yap. 3900-4200 arasında puan alırsın P modunda
  • quote:

quote:

quote:

Hayırlı olsun. 3d mark 2011 testi yap. 3900-4200 arasında puan alırsın P modunda

Hocam tüm testleri yapıcam birazdan. Fakat ben gene pek ümitli degilim oyun konusunda

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam tüm testleri yapıcam birazdan. Fakat ben gene pek ümitli degilim oyun konusunda

umutlu değilim derken? aynı sisteme sahibiz hemen hemen 6870 kullandım. gayet de oynarsın o kart ile. bf3u high ayarda çok rahat oynarsın. bc2yi high ayarda 1080p çözünürlükte oynarsın.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.