Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY W | ANA KONU (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18.133
Cevap
101
Favori
1.258.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kies ile kablo ile baglanırken hic bir sorun yok ama bazen tanıamya biliyor telefonu bunun sebebi nedir hic bilmiyorum ama sorunsuz kies iel baglanıyorum.

    kablosuz denemedim. aksam eve gidince onuda denerim. nasıl yapıldıgını bulup size aktarırım.

    telefondan Samsung tv'im ile kablosuz baglanıp film izlemeyi felan denedim cok güzel sekilde aktarıyor. görüntü kaliteside süper

    telefondan ileri geri olayları felanda oluyor resimlerime bakıyorum anlayacagınız. all share sorunsuz calısıyor telefonda.

    hdmı kabloyu sorun eden arkadaslara tavsiyemdir. mkv film atıp izliyorum hemde takılma olmaksızın...
  • Aşağıdaki sonuçlara göre SD kartı acilen değiştirmem gerekiyor Team 16GB Class 10 sipariş vericem onunlada bir test yapıp eklerim ilerde.

    Antutu Ürün özellikleri ve Benchmark Sonucu












    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [S]ensei -- 8 Aralık 2011; 14:19:08 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: esen38

    quote:

    Orijinalden alıntı: adamımkankam

    quote:

    Orijinalden alıntı: esen38

    Merhaba arkadaşlar bende önce neo düşünmüştüm ama hafıza probleminden dolayı ondan vazgeçtim ama bu telefonda da 1000 tl para verip yine ace de çektiğim sıkıntıları yaşayacakmışım gibi gözüküyor ya şaşırdım kaldım bu yüzden telefonda lamıyorum e250 talim ediyoruz nokıa işletim sistemi problem androidler eh işte ıpone fiyatını haketmediğni düşünüyorum ne yapacağımı şaşırdım bir türlü karar veremiyorum....

    Ace deki sıkıntılarınız neydi? Bende birkaç telefon arasında kaldım açıkçası çok kararsızım yardımcı olabilirseniz sevinirim:

    Galaxy W:
    SE Neo:
    Galaxy S
    HTC desire Z
    Galaxy Ace

    Galaxy W yi F/P olarak daha iyi görüyordum ama açıkçası arkadaşların dediği reset olayı ve ekranın çok pil yemesi canımı sıktı. Neo'da ise sorun kasanın kalitesiz olması bence ki sadece bence değil (buyrun:http://reviews.cnet.co.uk/mobile-phones/sony-ericsson-xperia-neo-review-50002690/ ) geridönüşümlü malzemeden olduğundanmış. Galaxy S de tabi baba bir telefondur başarısı ortadadır ama daha düşük fiyata neredeyse aynı özelliklere sahip W mu diyor insan. Galaxy Ace ve Desire Z yi diğerleriyle karşılaştırmak biraz abes olacak belki ama bunlardan Ace nin tasarımı Desire Z nin Qwerty klavyesi (büyük parmaklı ve şu dokunmatik klavyelere hala alışamamış biri olarak) bana cazip geliyor.

    Arada kalmak çok kötü ya. Siz olsanız ne seçerdiniz?

    merhaba üç ay ace kullandım telefon çok kurcalamaya gelmiyor pil hemen bitiyor sürekli arkalarda birşeyler çalışıyor bu ram degerleri her baktığımda 180-220 civarlarında aceyi telefon olarak kullanayım diyorsan al yok ben oyun oynarım telefon elinden üşürmem diyorsan bu benim fikrim uzak dur bir aydır telefon araştırıyorum kafama yatan bir şey bulamadım

    galaxy w özellik ve yazılanlara göre çok iddalı bir telefon ama kullanıcı yorumlarına göre reset problemleri var 1000 tl telefon alacaksın yine sıkıntı yaşayacaksın
    se neo kasasını bilmiyorum benim en çok takıldığım konu hafıza problem olur bazı progrmaları telefon ekranına witget olarak ataya bilmen için telefon hafızasına kurman gerekiyor bundan dolayı sıkıntı yaşarsın
    galaxy s benin için ideal ekran boyutu (3,5-3,7) 4 ve üzeri ben almam taşıması problem
    htc desire z görüntülü konuşma yok 180 gr ağırlığı olması gerek geri kalan siz kalmış..

    bana sen ne yapacaksın diyorsan 500-600 tl bir telefon alıp kullanacağım 1000 tl para verip bu sıkıntılar çekemem paramla rezil olamam yani nokıa c6-01 veya s8530 almayı düşünüyorum..

    bu yorumlar benim fikrim şimdi bir kaç kişi çıkar yok o öyle değil böyle bakın tekrar söylüyorum bu yorumlar benim fikrim herkesin fikrinede saygım var hangisini alırsanız alın neden aldınız demem çünkü para sizin.


    Önerileriniz için teşekkürler




  • quote:

    Orijinalden alıntı: srdr_ks

    kendi icinden cıkan kulaklıklarda ses kalitesi kötü yoksa ses cıkısı cok güzel nasıl derseniz. evdeki ses sistemime bagladıgımda notebook'umdan iyi ses veriyor baslar ve tizler dengeli (belirtmen isterimde evde 5.1 gibi ses sistemi degilde pioner subwoofer ile ev anfisi kullanıyorum.)

    icinden cıkan kulaklıgı pcme taktigimda ise ses bariz kötü yani sorun kulaklıkta =)

    konusurkende seslerde sorun yok cillop gibi diyebilirim kulaklık tamamen konusmak icin tasarlanmıs. sesi pürüzsüz alıyor. bluetooth kulaklık ile bundan önceki omnia pro2 nokia n96 n95 5800 gt b7330 telefonlarımdan cok daha kaliteli ve yüksek ses veriyor.
    konusma netligi onlardan iyi cızırtısız bir ses geliyor digerlerinde omnia pro2 harici modellerde telefonu bluetooth kulaklık ile kullanırken cebime koyuyordum uzakta kalmasın ceksin diye.(NOT: tüm modellerde denedigim buetooth kulaklık aynı PLATRONİCS explorer210)



    1000 liralık telefon yapıyorlar içine dandik bi tane kulaklık koyuyorlar, çelişkiye geell ((:




  • evet arkadaşlar telefon aldım şimdi bu mesajı size telefon kullanarak yazıyorum. ayrica konuşarak yazma özelliğini kullanıyorum şu anda
  • hayırlı ugurlu olsun pişman olmazsın =)
    direk güncelleme yap 2.3.6 kur gec

    sarz icin 12 saat 16 saat bilmem ne sarza takmana gerek yok. o hurafeyide gec =)
    sarzın bitene kadar devam sonra full devam zaten ==)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: srdr_ks

    hayırlı ugurlu olsun pişman olmazsın =)
    direk güncelleme yap 2.3.6 kur gec

    sarz icin 12 saat 16 saat bilmem ne sarza takmana gerek yok. o hurafeyide gec =)
    sarzın bitene kadar devam sonra full devam zaten ==)


  • quote:

    Orijinalden alıntı: srdr_ks

    hayırlı ugurlu olsun pişman olmazsın =)
    direk güncelleme yap 2.3.6 kur gec

    sarz icin 12 saat 16 saat bilmem ne sarza takmana gerek yok. o hurafeyide gec =)
    sarzın bitene kadar devam sonra full devam zaten ==)


    yazılım güncelle dedim zaten dediğin gibi 2.3.6 yüklü :)

    vallaha 2 saatte bitti şarda kullanıyorum bayılana kadar android çözmeye
    devam


    kiesle teli modem olarak gösterdim 2 arkadaşım ve ben şu anda netteyiz olacak iş değil şaşkınlıkla kullanıyorum telefonu....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan8280 -- 8 Aralık 2011; 18:34:15 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: [S]ensei

    Aşağıdaki sonuçlara göre SD kartı acilen değiştirmem gerekiyor Team 16GB Class 10 sipariş vericem onunlada bir test yapıp eklerim ilerde.

    Antutu Ürün özellikleri ve Benchmark Sonucu











    Hocam Ben siparis verdim istersen ben test edeyim test sonuclarını paylasim ona gore bilgi edinmis olursun

    16 gb class 10 siparis verdim




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rx3004

    Hocam Ben siparis verdim istersen ben test edeyim test sonuclarını paylasim ona gore bilgi edinmis olursun

    16 gb class 10 siparis verdim

    Gerçekten süper olur sağolasın
  • telefon ile sarzı test ediyorum suan icin %65'te sarz ve 1 gün 2 saat 45 dk 'yi devirdi. ekran kullanımının yedigi sarz sesli konusmaların yediginden daha az görünüyor hala.
  • arkadaşlar ürün ilk geldiğinde şarj olayını nasıl yapmamız gerekiyor? hiç açmadan 7-8 saat şarja takmalı mıyız? açıp kullanıp sonuna kadar bitirip mi takmalıyız?
    bir de bu android güncellemesi nasıl yapılacak? andorid cahilleri için bu tarz şeyleri güzel anlatan bir link var mıdır?
  • telefonu öyle sarza takmana gerek yok mesajlar arasında belirtmistim. güncelleme icinde telefondan direkt wifiye baglan sonra sırasıyla;
    ayarlar..
    Telefon hakkında...
    yazılım güncelleme...
    bu kombinasyonu yaptıgında güncellemeyi göreceksin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alper24

    arkadaşlar ürün ilk geldiğinde şarj olayını nasıl yapmamız gerekiyor? hiç açmadan 7-8 saat şarja takmalı mıyız? açıp kullanıp sonuna kadar bitirip mi takmalıyız?
    bir de bu android güncellemesi nasıl yapılacak? andorid cahilleri için bu tarz şeyleri güzel anlatan bir link var mıdır?

    ben tamamen bitirmemek gerekir diye biliyorum zaten belli seviyeden sonra ekranda şarja takın yazar tuş kilidi devredeyken. isterseniz kapatıp şarja takın tam dolduğunda da alın. daha fazla bekletmek pek işe yaramaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TuRaN.z

    http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_w_i8150-review-689.php
    Güzel bir inceleme yapmışlar.

    Gerçekten çok detaylı olmuş kıt ingilizcemle anladığım kadarıyla sonuç olarak verdiğimiz paraya değer bir ürün. Ben vatanın kampanyasından 850TL ye 10 taksit aldığım için verdiğim paraya değdiğini düşünüyorum. Şuan için telefonla ilgili önemli bir şikayetimde olmadı. Hele birde 4.0 güncellemesi çıkarsa oooo değme keyfime.




  • Merhaba Arkadaslar

    Geçen Gün Hepsiburada.com'dan siparis verdigim Team Marka 16 Gb Class 10 Kart Geldi.. İşte Test Sonuçları

    Telefonla Gelen 2 Gb Hafıza Kartı


    Team 16 gb Class 10



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rx3004 -- 9 Aralık 2011; 15:24:51 >
  • Arkadaşlar ben ben skype de bi türlü video aramasi yapamadım şu anda video gönderilemiyor gibi bir şey yazıyor ben vdfn 8 tl lik paketini kullanıyorum hız malumunuz bayağı düşük ondan olabilir mı video kalitesini düşük yaptım ama yinede olmadı
  • Skype i vodafone un 8liralik pakette denedim herhangi bir sikinti yasamadim. Goruntu alindi ve yollandi hem de karşı taraf da ayni pakedi kullanıyordu.
  • video çekiminden sonra PC ye atıp özelliklerine baktığınızda ses bit hızı 64 mü yoksa 128 mi yazıyor teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.