Şimdi Ara

Iphone 3g açılmıyor yardım [Çözüldü]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
38.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugun forumdan ikinci el iphone 3g aldım.Cihaz 3 yıllık yurtdışı simkilidi yok,kayıtlı cihaz.JBliydi
    Aldığım kişinin resimleri mesajları filan duruyordu bende uğraşmamak için direk ayarlardan sıfırla yaptım.Sıfırladıktan sonra telefon açılmadı elma logosunda takılıyordu.İnternetten baktığım kadarıyla home ve power tuşuna aynı anda basarak pcye bağladım ve itunes telefonu kurtarma modunda olarak gördü.Yazılımı geri yükle yapmayı denedim sonlara doğru "1015" hatası veriyordu.Bir iki sefer daha denedim aynı hatayı verdim.
    Yine internetten araştırdım ireb ve tinyumbrella ile kurtarma modundan çıkarmayı denedim ama çıkmadı.

Şu an telefonu açınca önce elma geliyor sonra itunes sembolu ve usb resmi geliyor kapanıyor.Ne yaptıysam açamadım telefonu yardımcı olursanız çok mutlu olurum
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 12 Kasım 2011; 14:59:56 >

• Telefonu kapat kabloyu telefona tak ve home tusuna bas recovery moda giricektir. Restorea tikla itunes otomatik indirsin ve yuklesin hatasiz olarak
  • Aynı sorun bende de var dün 3g aldım, ama jail mi bilmiyorum. Aldım bi sileyim her şeyi dedim, baktım sonra telefon açılmıyor, sadece elma var öyle duruyor. Şimdi itunesten restore edicem yok %80 gibi bi süreçte 1015 hatası ve kapanıyor. Ne yaptıysam olmadı. Yardım ederseniz çok sevinirim.
  • jailbreakli telefonlarda sıfırla yapıldığı zaman elma logosunda kalır
    1015 hatası alıyorsanız ios yüklenmiş demektir bu hatadan çıkmak için redsn0w_win_0.9.9b7 versiyonla extras bölümünden recovery fix yaparak çıkabilirsiniz yada ireb programını kullanabilirsiniz
  • Yorumun için teşekkürler dostum. İreb ve indirdiğim bi dosyayla hallettim çatladım kaç saattir ya.
    http://www.f i l esonic.com/file/1050456604
  • quote:

Orijinalden alıntı: no_exam

Yorumun için teşekkürler dostum. İreb ve indirdiğim bi dosyayla hallettim çatladım kaç saattir ya.

nası hallettin hocam anlatırmısın bende kafayı yicem çünkü geceden beri
  • "no_exam" Umut kardeşimin yardımıyla çözdüm sorunu unlock unuda yaptım çok teşekkürler hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 6 Wifi Açılmıyor
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne demek hocam her zaman. Ama facebook push işini halledemedim bir o sorun kaldı bakalım.
  • Satan kişide ne akıl varmış, fotoğraflarla, mesajlarla filan göndermiş. Hiç silmek aklına gelmemiş mi?

Ben de dün aldım 3GS ikinci el olarak. Hatta iOS 5 yüklenmesini ve sıfırlanmasını rica ettim. Yarın gelecek. Çok heyecanlıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

Satan kişide ne akıl varmış, fotoğraflarla, mesajlarla filan göndermiş. Hiç silmek aklına gelmemiş mi?

Ben de dün aldım 3GS ikinci el olarak. Hatta iOS 5 yüklenmesini ve sıfırlanmasını rica ettim. Yarın gelecek. Çok heyecanlıyım

Aldığım kişi komşum :)
  • beyler benm telefnda açılmıyor :/ yeni de kayıt oldum şu ddğnz jb lerden filan da anllamıorm 2 dir başıma gelior :s daa 2 gün önce aynı sorundan verdm telfncuya ama yine aynısı oldu napblrm :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: yrtltf

beyler benm telefnda açılmıyor :/ yeni de kayıt oldum şu ddğnz jb lerden filan da anllamıorm 2 dir başıma gelior :s daa 2 gün önce aynı sorundan verdm telfncuya ama yine aynısı oldu napblrm :(

Telefoncu yapmadan mı geri verdi size? Yaptıysa şayet neden tekrar format atıyorsun?
  • aynı sorun var, telin şarzı bitti ve arçılmıyor ekranda boş pil ve usb işareti var ama şarzda olmuyor restore yapmaya kalkıncada 1015 vs çeşitli hatalar alıyorum. Nasıl düzeltebiliriz?
  • up
  • Cihazla ilgili daha detaylı bilgi verebilir misiniz ? Tam olarak ne yaptınız ? JB-Ayarları sıfırla-Ios yüklemesi ?
  • quote:

Yorumun için teşekkürler dostum. İreb ve indirdiğim bi dosyayla hallettim çatladım kaç saattir ya.

hocam tesekkur ediyorum allah razı olsun telefonum acıldı. ama şimdi sim i gormuyor. telı acınca pin giriyorum hat gelmiyor. ne yapmıyorum. 12 saattir aralıksız ugrasıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karoten

quote:

hocam tesekkur ediyorum allah razı olsun telefonum acıldı. ama şimdi sim i gormuyor. telı acınca pin giriyorum hat gelmiyor. ne yapmıyorum. 12 saattir aralıksız ugrasıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

İnternette çok yerde var bi google a yazın karşınıza resimli anlatım dahi çıkıyor.

• ekrana yazılar gelip açılıyodu. cydiaya girdim bi şeyler indirdim kapandı. yazılar gelirken donuyo tekrar elma logosu geliyo tektar donuyo acil çözelim şarjı biterse bi daha açılmaz diye korkuyorum lütfen yardım edin
  • slm arkadaşlar.. benim elimde ipone 3 16 gb var cıhaz şarjdayken kapandı bıdaha acılmadı konu ıle ılgılı yardım edersenız sevınırım.. şimdiden teşekkur ederım..
  • arkadaslar bendede aynı sorun var...yardımlarınızı rıca ederım.

metin bey merhabalar

sorunu cozebıldınızmı yada cozduysenız nasıl yaptınız. yardımcı olurmusunuz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.