Şimdi Ara

Skyward Sword'un İnceleme Notları ve Yeni Video

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•      İlk olarak Edge dergisinden tam puan alarak dikkatleri üzerine çeken ve her zaman ki Zelda keyfini yaşatacağını kanıtlayan The Legend of Zelda: Skyward Sword için yeni inceleme notları ve yeni bir video yayınlandı.

Oyunun bu videosunda uçuş dinamiklerine yer verilmiş. Zindanlar arasındaki yolculuğumuzu bazı anlarda sadık dostlarımız sayesinde yapacağız. Ayrıca videoda kapışacağımız bir boss'a da yer verilmiş. Üstelik uçma özelliğine sahip olan bu boss'u yenmek için bizim de uçmamız gerekecek.

Sabah saatlerinde yayınlanan ilk inceleme notları ile göz dolduran ve IGN gibi ünlü sitelerden de tam puan http://alan oyunun yeni notları da gelmeye başladı. Oyunun inceleme notlarına aşağıdan göz atabilirsiniz.

1UP – B+/A+
    4News.it – 97/100
    CheatCC – 5/5
    CVG – 9.8/10
    EDGE – 10/10
    EGM – 8.5/10
    G4 – 4/5
    GameBlog.fr – 4/5
    Game Informer – 10/10
    GameKult – 8/10
    GamePro – 4/5
    GamePro.de – 93/100
    GamesRadar – 9/10
    GamesTM – 9/10
    Giant Bomb – 4/5
    Guardian – 5/5
    IGN – 10/10
    JeuxActu – 16/20
    JeuxVideo – 18/20
    Joystiq – 4.5/5
    JustPushStart – 5/5
    Kotaku – N/A (Buy It)
    Metro – 5/5
    Nintendo Universe – 98/100
    Nintendo World Report – 10/10
    Official Nintendo Magazine UK – 98/100
    ShackNews – N/A
    VideoGamesZone.de – 93/100
    Wired – 10/10

• exclusive oyunlara ne kadar iyi olursa olsun goty verilmemeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: med_cezir197

exclusive oyunlara ne kadar iyi olursa olsun goty verilmemeli.

çok saçma bir yorum

iyi olan bir oyun sırf bir konsola özel diye onun iyi olduğunu belirtecek bir ödül vermenin nesi yanlış olabilir?

tut ki bu sene uncharted dan başka iddialı yapımın çıkmadığını düşün. ps3 oyunu olduğu için uncharted dan daha az iyi bir oyunu resmi anlamda uncharted dan daha iyiymiş gibi mi resmileştireceğiz , taçlandıracağız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: supermariooooo

çok saçma bir yorum

iyi olan bir oyun sırf bir konsola özel diye onun iyi olduğunu belirtecek bir ödül vermenin nesi yanlış olabilir?

tut ki bu sene uncharted dan başka iddialı yapımın çıkmadığını düşün. ps3 oyunu olduğu için uncharted dan daha az iyi bir oyunu resmi anlamda uncharted dan daha iyiymiş gibi mi resmileştireceğiz , taçlandıracağız?

hayır exclusive oyunları bu katagoride değerlendirmeyeceğiz. yorumuma saçma demişsiniz. Ancak bir oyunun exclusive olmasının aşırı saçma olduğunu düşünüyorum. konsol sattırmak için bir oyun yapıldıysa bu büyük bir eksidir. goty aldırmayacak bir eksidir

• Uncharted'ın eksileri:Pc'ye çıkmaması
    Mw3'ün eksiler:Saymakla bitmez

Kazanan:Mw3

Mantığın çok güzel arkadaşım
  • Bu oyunu pre-order ettim. Gelmesini bekliyorum.
    Hadi gel artık!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: med_cezir197

quote:

Orijinalden alıntı: supermariooooo

çok saçma bir yorum

hayır exclusive oyunları bu katagoride değerlendirmeyeceğiz. yorumuma saçma demişsiniz. Ancak bir oyunun exclusive olmasının aşırı saçma olduğunu düşünüyorum. konsol sattırmak için bir oyun yapıldıysa bu büyük bir eksidir. goty aldırmayacak bir eksidir

exclusive oyun olmasa nkonsollar arasında tercih yapmak için sebep olmazdı.

kaldıki kalite olan birşeyi sunan şirketin para kazanmayı haketmesi ekenomik sistemimizin bir gereğidir ayrıca tüketiciye de bilinç verir.

xboxta ciddi anlamda beni etkileyen bir oyun yok. demekki benim paramı sony markası hakediyor. ve sunduğu hizmetle tüketeceğim şeylerde daha seçici olmamı sağlıyor.

oyunun amacı öncelikle başarılı olmaktır konsol sattırmak işin uzantısıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Uncharted'ın eksileri:Pc'ye çıkmaması

ahahaha
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Uncharted'ın eksileri:Pc'ye çıkmaması

anlamanı beklemiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.