Şimdi Ara

Nvidia üçüncü çeyrekte gelirlerini arttırdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  •  

     

    Intel ve AMD'den sonras Nvidia da 3. çeyrek finansal sonuçlarını ilişkin raporunu yayınladı. Santa Clara merkezli firmanın yayınladığı rapora göre, 2012 mali yılı üçüncü çeyreğinde, bir önceki yılın aynı dönemine göre %26.3, ikinci çeyreğe göreyse %4.9 artış kaydeden Nvidia cephesinde mali uzmanlar muhasebe defterine 1.07 milyar dolar gelir kaydetti.

     

    Net karın 178.3 milyon dolar seviyesinde olduğu Nvidia'da, hisse başına kazanç ise 0.29 dolar olarak kayıtlara geçti. Nvidia tepe yöneticisi Jen-Hsun Huang konuyla ilgili açıklamasında, oyuncular ve profesyonellerden gelen talep sayesinde üçüncü çeyrekte GPU işinin hızlandığını kaydederken, dünyanın her geçen gün daha fazla görselleştiğini ve daha fazla mobil olduğunu söyledi. Huang ayrıca Tegra 3 platformunun Tegra 2'nin de ötesinde başarı kaydedeceğini, önümüzdeki yıl güçlü bir büyüme beklediklerini söyledi.

     

    İçerisinde bulunduğumuz dördüncü çeyrek için Nvidia, gelirlerinde + ya da - %2 oranında değişim tahmin ediyor. Duyurusu yeni yapılan Tegra 3 platformunun şirket gelirlerine olan etkisinin önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde hissedilmeye başlanması, finansal anlamdaki gerçek katkısının ise ikinci çeyrek itibariyle ortaya çıkması bekleniyor. 







  • Mobil piyasada Apple'ı da kapatsa tekel olacak adamlar. Cidden taktir edilesi bir başarı. Bakalım Tegra 3 ve yeni nesil ekran kartları ile durum ne olacak? Artık hem masaüstü hem de mobil ürünleri pişmiş durumda. Bu noktadan sonra adamlara para basmak kalıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: M@U

    Mobil piyasada Appleı da kapatsa tekel olacak adamlar. Cidden taktir edilesi bir başarı. Bakalım Tegra 3 ve yeni nesil ekran kartları ile durum ne olacak? Artık hem masaüstü hem de mobil ürünleri pişmiş durumda. Bu noktadan sonra adamlara para basmak kalıyor.


    Kesinlikle kaılıyorum hocam . NVIDIA nın sıkıntılı dönemleri geride kaldı , üretimde çok ciddi bir hata yaşanmazsa mobil gelecek NVIDIA nın olacak gibi görünüyor.
  • Bf3 etkisi var bunda
  • nesi takdir edilesi basari onu anlamadim.apple haricinda halan yuzde 30 luk tablet piyasasinin yuzde 70ine girmekmi?
    Bu basariysa PowerVR ile tablet piyasasina guc veren Imagination firmasinin yuzde 70+ pazar payi nedir ozaman?
    Nvidida Tegra ile yapmak istedigi sey o "en hizli benim" imajini pekistirmek.
    Bu yuzden bu Tegra sadece elite mobil telefon ve tabletleri hedefliyor.Peki yuzde kacini olusturur bu bu elite donanimlar?Kimse bilmiyor ama herkesin tahmin ettigi uzere cok cok az
    Yani koskoca yillarin grafik teknoloji firmasi nvidia nin hedefledigi pazara bak.
    Nvidiada "en hizlisini ben yaparim" yaklasimi surdugu surece hicbir gelecek nvidianin degildir :)
    hadi dayayin eksileri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.