Şimdi Ara

Her Detayıyla MSI GE620DX Bol FOTO (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
597
Cevap
10
Favori
41.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Only Gamer

    Ürünün neresi pahalı merak ediyorum. Lenovo 2050tl filan ve işlemci-ekran-hdd farkı var kaldı ki full hd ekran için bile 200tl fark veririm. asus n55sf çıktı yeni tr piyasasında. asus ile farkı subwoofer olmaması. onun dışında asus ile msi yaklaşık aynı fiyatta ve aynı özellikteler.. beklediğiniz sürece fiyatlar değişir. ben 2ay önce aldım ve o zaman asus yoktu. laptop gerekiyordu msi aldım ve pişman değilim.

    Onlar i5'li modelden bahsediyor ki o bile hic pahali degil aksine cok iyi bir f/p orani var.
    Ayrica ayni ozellikteki asus daha pahali degil mi? (I7 icin)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rocker35

    quote:

    Orijinalden alıntı: vetivet

    ve sipariş verdim aranıza katılıyorum

    hangı urunun sıparısını verdın dostum? hayırlı olsun packard bell mı aldın hangı sıteden aldın sıte lınkını versene

    MSI GE620DX-434TR siparişi verdim pcdepo'dan. Only Gamer'in bu açtığı konu çektiği bol resimler almam da etkili oldu. Yaklaşık 3 yıldır core 2 duolu Asus kullandım. Hiç sorun vermedi fakat bir alıcı bulunca satmaya karar verdim. Aslında 2200lere kadar çıkmaya da hiç niyetim yoktu 1600 tliye i5li 6 gb ramli 2 gb gt 540lı packard bell satın alacaktım. Packard Bell de güzel makineydi fakat dediğim gibi Only Gamer'in çektiği resimlere baktığımda msi'nin dış görünümü daha çok hoşuma gitti. Özellikleri kadar dış görünümü de önemliydi çünkü benim için. Asus N55sf modelinin dış görünümü hiç hoşuma gitmemişti fakat msi'yi görünce çok tereddüt etmedim umarım uzun yıllar sorunsuz kullanırım. Çünkü bu modelin beni 3 yıldan daha fazla götürmesini istiyorum...




  • Bu arada dün gece sipariş verdiğimde 6 taksitle 2322 tl idi. Bugün 6 taksite 2394 tl diyor. Bir günde 72 tl

    rocker senin beklediğin üründe girmiş stoklara. Ben dün sipariş verirken stokta yoktu. Olsaydı belki düşünürdüm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vetivet -- 13 Aralık 2011; 19:42:58 >
  • Bence pişman olacak bir yanı yok aldım maşallah tıkır tıkır kullanıyorum.
  • @vetivet

    Hayırlı olsun diyelim.

    @prinko06
    Aynen öyle tıkır tıkır çalışıyor.
    Bazı arkadaşlar var forumda MSI'ın böyle bir laptop yapmasını imkansız görüp yerden yere vurmak için eksi noktalar arıyorlar
  • Marka fanatiği falan olduğumdan değil gerçekten öyle yani hp yi nasıl kötülediysem bundada sıkıntı yaşadığımda aynısınıda yapabilirim yani ama gayet güzel geçiyor günlerimiz msi la
  • çok güzelmiş ya çok beğendim, alanlar güle güle kullanır inş. tam bir F\P ürünü, msi dan kimsenin haberi yok biraz duyulsa fena satılır bence. parayı denkleştirirsem i5 lisini mutlaka alıcam, dolar azcık düşse on numara olur..
  • only gamer 'ın yorumlarının çok faydalı olacağını düşüyorum, diğer kullanıcılarında bir kaç yorumunu duyarsak daha iyi olurdu.. özellikle pilin kaç saat gittiği, hissedilen ısınmanın, kasa kalitesi ve ekran kalitesi hakkında yorumları en önemli noktaları olur..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: inistanbul

    çok güzelmiş ya çok beğendim, alanlar güle güle kullanır inş. tam bir F\P ürünü, msi dan kimsenin haberi yok biraz duyulsa fena satılır bence. parayı denkleştirirsem i5 lisini mutlaka alıcam, dolar azcık düşse on numara olur..

    Evet evet kesinlikle, msi asus kadar bilinseydi bu modeli asus denginden daha cok satabilirdi. Ama burda birine msi dediginizde garip garip bakiyor..
  • Ben kullanıcı ve ısınmadan dolayı yoğun bir şikayeti olan hatta ısınmadan dolayı ızgaranın kenarlarının çatladığını görmüş biri olarak bu bilgisayarda ısınma konusunda pek birşey göremiyorum açıkcası tabiiki ekran kartına yük bindirdiğinde fan hem yük altındaki ekran kartını hemde diğer bileşenlerin ısısını düşürmek için devrini arttıracak ve bundan dolayıda ses oluşacaktır ama sadece ben bunu şu ana kadar oyunlarda gördüm autocad solid gibi çizim programları kullanmadım fakat eski laptopda soğutucusuz film izleyemezken bu bilgisayarımda ise film izlerken fanın çalıştığını anlamıyorum çünkü bunun iki sebebi var birisi güzel bir ses sistemi diğeri ise ısınmanın olmamasından dolayı. Şu ana kadar pilde kullanmadım ama burada yazdığını gördüm bakayım dedim "OFFİCE Modunda %95 (2 saat 52 dakika)"diyor office i büyük yazdım çünkü oyun modu zannedip yanlış anlaşılma olmasın diye. Genel olarak durum bundan ibarettir.

    Bu bir arkadaş pm atmıştı bana cevap yazdım gönderemedim çünkü telefon numaramla kayıt gibi birşey yapmalıydım yapmadım ondan dolayı mesaj atamadım. Eğer takip ediyorsa soruyu buradan sorarsa yada pm'den mail adresini yollarsa yardımcı olabilirim.

    İyi geceler...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: inistanbul

    only gamer 'ın yorumlarının çok faydalı olacağını düşüyorum, diğer kullanıcılarında bir kaç yorumunu duyarsak daha iyi olurdu.. özellikle pilin kaç saat gittiği, hissedilen ısınmanın, kasa kalitesi ve ekran kalitesi hakkında yorumları en önemli noktaları olur..

    bunlar bahsedildi. diğer konu ve burada yazdım. okursanız görürsünüz.

    pile gelince windows güç tasarrufu modunda + turbo battery ile 3,5saat süren dayanma süresi aldım. 2saat HD film + 1saat wifi üzerinden internet(flash içerik, surf vb) kalan süre 30dk diye yazıyordu. 3kere böyle kullandım.
    Güç tasarrufu modunda intel gma ekran kartını kullanıyorum.
  • Only Gamer bu mouse kendi kendine kapatıyor birsüre hareket etmediğinde hareket ettirdiğinde yeni donanım takıldığında verdiği sesi veriyor sendede aynısı oldu mu olduysa çözümü nedir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: prinko06

    Only Gamer bu mouse kendi kendine kapatıyor birsüre hareket etmediğinde hareket ettirdiğinde yeni donanım takıldığında verdiği sesi veriyor sendede aynısı oldu mu olduysa çözümü nedir?

    aynısı bende de oluyor. Ben ürünün arızalı olduğunu düşünüyorum. vaktim oldugunda garantiye vereceğim. şu anda a4 tech g7-630 olduğu için sorun olmuyor.
  • Bence bir ayarı var çünkü otomatik olarak kapanıyor kapanmasını engellendiği zaman sorun çözülür bence
  • harika bir inceleme olmuş.
    teşekkürler.
  • Bir sorun çıkmazsa 620-434 modeli salı günü elimde.
  • cuma siparişi verdim şu an pc elimde. msi den yazıyorum şu an
  • Bu urunun kullanicilari (sonunda) artmaya basladi :)
  • ah birde teknoloji mağazalarında satılsa :) internetten alışveriş yapamıyorum :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vetivet

    cuma siparişi verdim şu an pc elimde. msi den yazıyorum şu an

    Tebrikler hayırlı olsun o kutuyu ilk görüşün içini açıp bilgisayarı görüp dokunuşun unboxing videosu çekişin sonra xp kurup cam gibi ekrana bakmaya kıyamayışın tarifi yok...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.