'ın sağladığı altyapısı sayesinde, şu anda sitede bulunan 35641 kişiye ve her ay 13 milyon kişiye, ürün videolarını, haberleri ve forumları 7/24, ışık hızında ve kesintisiz olarak sunuyoruz.
Ucuz Ama Şık Giyinmeyi Sevenler.. [Bütce dostu kıyafet,yer önerisi]
1- Evet arkadaşlar, biliyorsunuz giyiminiz sizi dışarıda neredeyse tipiniz kadar fazla yansıtan bir unsurdur.. Forumda ki kullanıcıların %80'inin öğrenci olduğunu varsayarsak konu başlığında ki durumun hiçte önemsenmeyecek bir durum olmadığını görüyoruz.. Ucuz giyim için şehrinizi ve alışveriş yaptığınız yerleri yazmanız yeterli ayrıca indirimde olan ürünleri de belirtebilirsiniz..
2- Aynı zamanda ;
Bu başlık altından çeşitli kombinasyonlar vererek aldığınız şeyleri çekici kılabilirsiniz Mesela şu t-shirtün altına şu pantolon gibi ve nerelerden aldığımızı yazarsak ve ilk mesajı sürekli düzenleyerek gidersek çok kişiye yardımcı olabileceğini düşündüm.. Fotoğraflar temsili de olabilir; önemli olan denenmiş ve başarı sağlanmış kombinasyonlar vermek yada başarılı olacağından emin olduğunuz kombinasyonlar vermek..
ucuz ama kaliteli giyinmek için sezon sonlarını beklemek gerekiyor en doğru yol bu sanırım. geçen sene kışın 140 tl olan greyder botu martta 70 liraya almıştım
son yaptıgım combinasyon de facto t-shirt (15tl) lcw pantalon(60-80 arası bişeydi) colins gömlek(45tl) asiscs ayakkabı (120tl) colins kısa mont (130tl) ayakkabı ve mont tabiki her kıyafette değişmiyo yeni aldıgım için yazdım ama genel olarak ucuz ve şık olmak istiyosanız seven hills lcw de facto buralara bakın bana göre colinste pahalı
Kesinlikle Lcw "South Blue",kendi içinde marka yaratmış adamlar.Deri ceket yapmışlar adamlar 99liraya,500liraya alsam bu kadar yakışmaz.
imitasyon o. deri değil. fakat çok şık. şahsen giyiyorum. lcw o kadar ucuz değil ama sezon sonunda 10 liraya kazak alıyorsun. 8 liraya süper tişörtler falan. özet:sezon sonunda uğradığım tek yer. önce int. bakıyorum giymeden direk alıyorum ;)
Lcw'de ucuz dediginiz t-shirtler bebe t-shirtü. Şöyle yakalı, adam gibi gösteren t-shirtler degil. Ama kazakları falan güzel. 20 lira civarıda fiyatı var. Ayrıca Lcw'de Southblue ve Xside gibi markalar var. Onların ceketleri vs. güzel ve ucuz. Ayrıca deFacto'dan sasmamak gerek. Süper slim fit gömlekler 20-30 lira arası. Sezon sonu saatlar 9.90. Kazaklar 20-30 civarı. Bunun dısında Ltb'de ucuz marka. Yeni sezon pantolanlarını bile 60-80 liraya alabilirsin. Genelde sezonun ortalarında 2 tanesini falan 80-100 lira arasına veririler o zamanda pantolonun tanesi 40-50 lira civarına denk gelir.
Ve sezon sonlarını iyi takip etmek gerekir. Dockerstan bir ayakkabı aldım 40 lira. Kart gecince 43 lira oldu. Üstünde 119 etiket vardı. Cocuk sezon sonu tek kaldı 80 lira oldu dedi diye aldım kasaya cıktım. Kasadaki adamda 40'a düstü demisti. Simdi botlar gelmis 170 lira. 3 ay sonra git sor 120 den yukarı degildir.
Kesinlikle Lcw "South Blue",kendi içinde marka yaratmış adamlar.Deri ceket yapmışlar adamlar 99liraya,500liraya alsam bu kadar yakışmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: SummerGlau
quote:
Orijinalden alıntı: Raimond
imitasyon o. deri değil. fakat çok şık. şahsen giyiyorum. lcw o kadar ucuz değil ama sezon sonunda 10 liraya kazak alıyorsun. 8 liraya süper tişörtler falan. özet:sezon sonunda uğradığım tek yer. önce int. bakıyorum giymeden direk alıyorum ;)
Şu an mevcut mu arkadaşlar ceket benim de ihtiyacım var? Fotoğraf vs koyma şansınız var mı yada?
Hocam şu ceket hala raflarda mı bir baksam ? Adı nedir fotosu var mı?
1- Evet arkadaşlar, biliyorsunuz giyiminiz sizi dışarıda neredeyse tipiniz kadar fazla yansıtan bir unsurdur.. Forumda ki kullanıcıların %80'inin öğrenci olduğunu varsayarsak konu başlığında ki durumun hiçte önemsenmeyecek bir durum olmadığını görüyoruz.. Ucuz giyim için şehrinizi ve alışveriş yaptığınız yerleri yazmanız yeterli ayrıca indirimde olan ürünleri de belirtebilirsiniz..
2- Aynı zamanda ;
Bu başlık altından çeşitli kombinasyonlar vererek aldığınız şeyleri çekici kılabilirsiniz Mesela şu t-shirtün altına şu pantolon gibi ve nerelerden aldığımızı yazarsak ve ilk mesajı sürekli düzenleyerek gidersek çok kişiye yardımcı olabileceğini düşündüm.. Fotoğraflar temsili de olabilir; önemli olan denenmiş ve başarı sağlanmış kombinasyonlar vermek yada başarılı olacağından emin olduğunuz kombinasyonlar vermek..
lc waikiki garson dukkanı açıldı orda hersey çok uzucve çok guzel
istanbul anadolu yakasında outlet nerede var bilen var mı
Anadolu değilde avrupa yakasında e5 üzerinde merter civarı sağda bir outlete gitmiştim kuzenimle orayı unuttum, bilen var mı? Öyle yoldan geçerken görüp girmiştik..
=) Ben 100 tlye tiger ayakkabı- california modeli 130 tlye bershkadan mont 25 tlye levisten pantolon 24 tlye kazak defactoden 90 tlye 350 tl lik fossil saat :D
yada lofttan 40 tlye gömlek altına colinsten 15 tlye tshirt.
Alışverişini sezon sonlarına denk getirirsen ucuz ve şık giyinmiş olursun.
Colins ucuz ama kaliteli
Temmuz ve Ocak Zara'nın indirim sezonudur. %50-%60'a kadar indirimle karşılaşmanız mümkün. Eğer ki bu indirim sezonlarını düzenli alışverişle birleştirirseniz, şık kıyafetlerinizi uygun fiyatlara almış olursunuz. Başka markalara ihtiyaç durmaz giydiklerinizle göz doldurursunuz...
teşekkürler hocam kendi foton varsa pm atabilirsen sevinirim merak ettim nasıl durduğunu
quote:
Orijinalden alıntı: FieSTaA
=) Ben 100 tlye tiger ayakkabı- california modeli 130 tlye bershkadan mont 25 tlye levisten pantolon 24 tlye kazak defactoden 90 tlye 350 tl lik fossil saat :D
yada lofttan 40 tlye gömlek altına colinsten 15 tlye tshirt.
indirimleri hediye çeklerini takip edeceksiniz
Saati nerden aldınız hocam?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chosen -- 11 Kasım 2011; 13:09:56 >
ankara da iseniz forum-ankara ya bi uğrayın derim başka illerde de buna benzer yerler vardır bilmiyorum ama burası sahiden ucuz. ykm outlet miydi mudo outlet miydi hatırlamıyorum, sezon sonu converse leri geçen sene 35 e mi ne satıyordu adamlar bu yaz dockers lar kızılay taraflarında 125 civarı iken forum-ankara da 75 lira falandı ama çok çabuk tükeniyor tabiki..
Mesela, zara dan ceket bakmıştım 130 lira, aynı ceket zara nın yine 65 liraya alınabiliyor
Güzel tshirt ler pantolonlarda mevcut, halep pasajı ve terkos da fena değildir beyoğlunda
Mazağa olarak, H&M, C&A, lcw, codentry, buralarda uygun ürünler bulunur, pull and bear - bershka - jack&jones bunlarında sezonunu takip ederek indirimli ürünlerinden alınabilir