Giriş | |
|
|
|
8 Haziran 2008; 14:47:34
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: -Supreme- Bu yarışma baymadımı artık senelerdir üst konu kazanana ne veriyolar balonlu cikletmi ? Değerli katılımcı, Ödül sorunuzun cevabını bir yarışmacı cevaplamış. Diğer sorununuz için lütfen forumda bir anket açıp insanların bu yarışmadan bayıp baymadığını kendilerine sorar mısınız. Cevabını bilsemde yüzdeleri ben de merak ediyorum.
|
|
|
8 Haziran 2008; 14:50:05
|
|
|
konu ile ilgili değil ama kavak ağacından aşağı ip ile sarkan horozu kim bulabilirki
_______________________________________________________________________________________________________________________ GTA IV live multiplayer nick:redalert222 herkesi oynamaya beklerim _______________________________________________________________________________________________________________________
|
|
|
|
|
8 Haziran 2008; 15:09:57
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: red_alert22 konu ile ilgili değil ama kavak ağacından aşağı ip ile sarkan horozu kim bulabilirki İstek resimler PM ile benden isteniyor. Şimdilik sadece sizi bu kural dışı hareket için uyarıyorum
|
|
|
8 Haziran 2008; 15:20:28
|
|
|
rondo1194 seni tekrar tebrik ediyor ve yeni resmi açıklıyorum. ''İnsanların yerde yatarak oluşturdukları şekillerle ortaya çıkan ülke ismi''
|
|
|
8 Haziran 2008; 19:13:56
|
|
|
ben bu yarışmadan çok zevk alıyorum, özellikle istenen resimleri kendi imkanlarımla çektiğimde bir şeyleri başarmanın mutluluğu yani yarışmada bunu başarmak çok eğlenceli ve zevk verici, tabi herkesin görüşü farklı,
|
|
|
8 Haziran 2008; 19:18:59
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: rondo1194 ben bu yarışmadan çok zevk alıyorum, özellikle istenen resimleri kendi imkanlarımla çektiğimde bir şeyleri başarmanın mutluluğu yani yarışmada bunu başarmak çok eğlenceli ve zevk verici, tabi herkesin görüşü farklı, +1 bide resimlerden puan alabilsem tam olcak ama
|
|
|
9 Haziran 2008; 0:32:50
|
|
|
Hem isim değil, bayrak. Hemde yatmıyo bunlar DİPNOT: GodNarnia'da katılsa mı bu yarışmaya acaba?
'ELİF'gibi yalnızım... Ne esrem var, ne ötrem... ne beni durduran bir cezmim; ne bana BEN katan bir şeddem... Ne elimi tutan bir harf, ne anlam katan bir harakem...kalakaldım sayfalar ortasında... bir okuyan bekledim,bir hıfzeden belki. gölgesini isterdim bir dostun med gibi sızım ELİF sızısı.
|
|
|
|
|
9 Haziran 2008; 8:58:53
|
|
|
Aslında 5 kişi bi araya gelip ÇİN yazabilirler Rondo sizin aileden bekliyorum bunu
Rengarenk tonlarda perdelerle örttüm geceyi artık gece de rengarenk... Sizler karanlık diye korkuyordunuz ya geceden... Sessiz ızdıraplarınızı,yorgan altı hıçkırıklarınızı,korkularınızı... En önemliside yalnızlığınızı kiminle paylaştığınızı düşünüyorsunuz geceden başka? Gecenin koynunda huzur dolu uykuya dalışlarınızı , Yalnızlıktan kaçıp geceye sığındığınız saatlerin sahibini nasıl görmezden gelebiliyorsunuz?
|
|
|
|
|
9 Haziran 2008; 10:39:34
|
|
|
|
|
9 Haziran 2008; 10:53:17
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: nihatnet Vovv tebrik ederim güzel resim...
Rengarenk tonlarda perdelerle örttüm geceyi artık gece de rengarenk... Sizler karanlık diye korkuyordunuz ya geceden... Sessiz ızdıraplarınızı,yorgan altı hıçkırıklarınızı,korkularınızı... En önemliside yalnızlığınızı kiminle paylaştığınızı düşünüyorsunuz geceden başka? Gecenin koynunda huzur dolu uykuya dalışlarınızı , Yalnızlıktan kaçıp geceye sığındığınız saatlerin sahibini nasıl görmezden gelebiliyorsunuz?
|
|
|
|
|
9 Haziran 2008; 11:14:55
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: nihatnet Buradakiler yatıyor mu yoksa ayaktamı çok belirgin değil. Fakat belirgin olan birşey var ki çok hoş bir resim bulmuşsun, tebrik ederim.
|
|
|
9 Haziran 2008; 16:31:06
|
|
|
resim cidden çok hoş. bende tebrik ederim :) quote:
Orjinalden alıntı: nihatnet
|
|
|