Şimdi Ara

Binary Domain'de Kiryu Kazuma da Bulunacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  •       Sega'nın Yakuza serisinin yaratan stüdyosu tarafından geliştirilen Binary Domain'de Yakuza oyunlarından tanıdığımız Kiryu Kazuma'nın da bulunacağı açıklandı. Kiryu, yakuzalardan sonra şimdi de robotlara karşı mücadele edecek gibi görünüyor.
     
         Famitsu dergisinin duyurusunda Kiryu Kazuma'nın Binary Domain'de nasıl bir rol oynayacağına dair herhangi bir açıklama yapılmadı. Yine de sinirlenince çok tehlikeli bir karakter olduğunu gördüğümüz Kiryu'nun robotlara karşı savaşacağına eminiz.
     
         Bir kod sayesinde indirilebilir olacak olan Kiryu Kazuma'nın kırmızı ve beyaz giysilerinin yanı sıra Robot giysisine de sahip olacağı söyleniyor. Binary Domain gelecek yılın başında Avrupa ve Amerika'da da piyasaya çıkacak.
     








  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CODE VEIN | PS ANA KONU
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.