Şimdi Ara

Samsung Maldives Inverter 9.000 Btu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
8.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hepsiburada ki bu klimayı tavsiye edermisiniz...17 m2 bulunduğumuz oda ve 3 aylık bir kızım var..soba kullanıyoruz ama yavrucakda fazla sıcaktan çok terliyo saçının arkları ense kısmı çok ter yapıyo. bizde burdaki klimayı almayı düşündük
    http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-maldives-inverter-9000-btuh-duvar-tipi-split-klima-a-enerji-sinifi-aqv09pslnand/productDetails.aspx?productId=evsammaldiv09ps&categoryId=17453&SKU=EVSAMMALDIV09PS
    ne dersiniz... günde 15-20 saat çalışır..izmirdeyim havalar güzel oldugunda kapalı durur ama genede belirli bir sıcakta durur.

elektrik sarfiyatı nasıl olur birde samsung klimalar nasıldır.
    olmadı bütçeyi aşıp mitsubshi falanmı alsak onlarda haliyle 2500 den aşağı değil

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: CesmeSokak

Forumda araştırma yapsaydınız pek tavsiye edilmediğini görürdünüz,

auer ınverter tavsiye ederim yaklaşık aynı paraya alınacak kaliteli gree üretimi bir klima.

http://denkaklima.com.tr/index3.php?dil=TR&sayfa=urun_detay&urunid=152

dediğiniz ürün burda var bende izmirdeyim şansıma
    nasıl sizce inverter modeli hemde...ısınma konusunda sıkıntı yaratmaz umarım..samsungdan daha iyimi diyosunuz şimdi bu ürüne

• 0,7 w ısıtma için 1 saatlik değer sanırım
    0,7kwx15-20saat=10-14 kw
    14kwhx0,1635 kuruş=2,28 tl günlük biraz çokmu çıktı ne
    2,28x7=16 TL haftada yaktığı elektrik

ayda 65 TL gibi ekstra elektrik faturası gelir hesaplarım doğruysa ve gayet iyi gibi ama inşallah yanılmam
  • 17 m2 yerde 9000 btu cihaz yeterli gelmeyebilir ,en iyisi önce bir keşif yaptırın

elektrik sarfiyatı cihaz kullanımına bağlı olarak değişiklik gösterebilir ancak kaliteli bir cihazla o alanı 55-70 tl. arası ısıtmanız muhtemeldir

klima şu aşama da tek yerin ısıtılmasında daha avantajlı oluyor ama sorun yaşamak istemezseniz kaliteye bakmanız gerekiyor tabi bu da artı para demek ,eğer ev kendinize aitse bence daha kaliteli cihazları inceleyin bir defa alın kafanız rahat etsin
  • bu paraya başka inverter klima bulamazsın 1099tl çok iyi fiyat,şimdi neden samsung almalısın ona değineyim daha ucuz,min btu'su 2600 ama auer'in 4000 klima inverter olduğu için elektrik tüketiminde baya fark ettirir bu durum zaten en önemli durumda bu ve diğer durumda klimada ki eer ve cop değerleri dolayısıyla daha kaliteli olma durumu ortaya çıkıyor bunuda salla çünkü fiyat çok yükseliyor ve arada ki farkı ne kadar zamanda kapatacağını hesap et,son bir konu daha var klima havayı kurutur ve sürekli nemlendirmen gerekir ortamı bunun içinde soğuk buhar veren nemlendiricilerden alman gerekir yoksa bebeğin için iyi olmaz bende 2 tane 9000 var evi ısııyorum ve kızımın odasında nemlendirici çalışır
  • quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

bu paraya başka inverter klima bulamazsın 1099tl çok iyi fiyat,şimdi neden samsung almalısın ona değineyim daha ucuz,min btu'su 2600 ama auer'in 4000 klima inverter olduğu için elektrik tüketiminde baya fark ettirir bu durum zaten en önemli durumda bu ve diğer durumda klimada ki eer ve cop değerleri dolayısıyla daha kaliteli olma durumu ortaya çıkıyor bunuda salla çünkü fiyat çok yükseliyor ve arada ki farkı ne kadar zamanda kapatacağını hesap et,son bir konu daha var klima havayı kurutur ve sürekli nemlendirmen gerekir ortamı bunun içinde soğuk buhar veren nemlendiricilerden alman gerekir yoksa bebeğin için iyi olmaz bende 2 tane 9000 var evi ısııyorum ve kızımın odasında nemlendirici çalışır

hava nemlendirici var ama ne kadar etki eder bilemiyorum...siz samsunga iyi demişsiniz diğer arkadaş önermiyo ve forumda sanırım kimsede onaylamıyo.Oysa samsung yarı taiwan yarı kore menşeli bir firma diye biiyorum.Kaldıki smsung inverter 9000 luk modeli o kdar da kötü değildir zannedersem.Sizde ne var acaba 9000 lik klima markası olarak ve elektrik sarfiyatı nedir.(elektrik faturanız yani)

auer için yetkili servis var izmirde onlarla görüşüp son kararımı vericem

birde
    http://www.aloklima.com/index.php?sayfa=urun&uid=564&kid=122#
    burda ikinci el mitsubihi var ne dersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: bmax

quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

bu paraya başka inverter klima bulamazsın 1099tl çok iyi fiyat,şimdi neden samsung almalısın ona değineyim daha ucuz,min btu'su 2600 ama auer'in 4000 klima inverter olduğu için elektrik tüketiminde baya fark ettirir bu durum zaten en önemli durumda bu ve diğer durumda klimada ki eer ve cop değerleri dolayısıyla daha kaliteli olma durumu ortaya çıkıyor bunuda salla çünkü fiyat çok yükseliyor ve arada ki farkı ne kadar zamanda kapatacağını hesap et,son bir konu daha var klima havayı kurutur ve sürekli nemlendirmen gerekir ortamı bunun içinde soğuk buhar veren nemlendiricilerden alman gerekir yoksa bebeğin için iyi olmaz bende 2 tane 9000 var evi ısııyorum ve kızımın odasında nemlendirici çalışır

hava nemlendirici var ama ne kadar etki eder bilemiyorum...siz samsunga iyi demişsiniz diğer arkadaş önermiyo ve forumda sanırım kimsede onaylamıyo.Oysa samsung yarı taiwan yarı kore menşeli bir firma diye biiyorum.Kaldıki smsung inverter 9000 luk modeli o kdar da kötü değildir zannedersem.Sizde ne var acaba 9000 lik klima markası olarak ve elektrik sarfiyatı nedir.(elektrik faturanız yani)

auer için yetkili servis var izmirde onlarla görüşüp son kararımı vericem

birde
    http://www.aloklima.com/index.php?sayfa=urun&uid=564&kid=122#
    burda ikinci el mitsubihi var ne dersiniz

ben ikinci el tavsiye etmiyorum her hangi bir sorunu olursa ne yapacaksınız . tabii bu size kalmış.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung AR5600 A++ 12000 BTU Klima
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • orası da doğru hem baya bi eski modelmiş GC ler yenileri GH diye çıkıyomuş...
    bu arada mitsubishi kampanya yapmış 12lik inverter modeli 1950 / 12 taksitle veriyo (izmir/çiğli bayii)
  • auer klima alınmaz o fiyata airfel inverter 9000 btu var,git onu al kardeşim benim için 200tl fark önemli değil diyorsan alacağın klima airfel olsun hadi samsung'u geçtik auer gree üretimi ama fasonun fasonu gibi duruyor plastik laitesi çok kötü ses yok klimada o ayrı ısıtma konusunda düz olanını denedim pek tatmin etmedi gibi
  • Arkadaşlar 6 yıl boyunca kışları nispeten biraz soğuk bir cografyada klasik bir klima kullanan birisi olarak deneyimlerim:
    Isıtma ön planda alınan bir klimanın dış ünitesini evinizin Güney duvarına yerleştirmeye çalışın. Dış ünite ve iç ünite arasındaki borulama en azda olsun. Mümkünse dış ünitenin üzerinde kar, tipi ve yağmurun gelişini önleyen bir saçak olsun. Yoksa bir şapka yaptırabilirsiniz. Ama tümünü kaplıyamazsınız. Defrosta olabildiğince az girmesi için (marka - modele göre değişir) istediğiniz sıcaklık aşırı olmasın yani 30C yerine 20-22 isteyin. Çalışmaya başlasın sonra yapabiliyorsa (marka - modele göre değişir) 22-24 istersiniz. Bir klimanın ısıtmada başarılı olduğunu gösteren en önemli olay defrosta çok geç girmesi yada en azında - 7 lere kadar hiç girmemesidir. Klimanızın iç ünitesini siz rahatlıkla temizleyebilirsniz. Bu gürültüyü azaltır performansı artırır. Duruma göre 3-6 ayda bir temizleyin. Temizlemek için dikkatlice güçlü bir elk süpürgesini yumuşak temiz bir küçük boya fırçası ile kullanabilirsiniz. İç ünitede kapak içindeki kılcal petekleri eğmemeye çalışın. Filtreyide size kitapçıkta anlatıldığı gibi temizleyin.

Klima iç ünite dış ünite ile bizde sırt sırta . Bu bence performans için ideal durum (Kısa boru). Ancak dış ünitenin alt ayaklarına kaliteli yumuşak titreşim soğuran kauçuk şişman contalar konmasına dikkat edin. Biz böyle yapmıyoruz derlerse bilgisizliklerinden. Yoksa titreşim duvara gürültü olarak yansır, tüm sistemi yorar. Bir klima normalde 10 sene çalışır. Bir otomobil kadar dayanıklı olmalıdır. Dış ünitesi zaten dış etkenlere çok başarılı şekilde (otomobil boyası, kaportası gibi) dayanır. Dış ünite UV ışınlarına dayanıklı bir plastikten olması belkide daha iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: alptuğ56

17 m2 yerde 9000 btu cihaz yeterli gelmeyebilir ,en iyisi önce bir keşif yaptırın

elektrik sarfiyatı cihaz kullanımına bağlı olarak değişiklik gösterebilir ancak kaliteli bir cihazla o alanı 55-70 tl. arası ısıtmanız muhtemeldir

klima şu aşama da tek yerin ısıtılmasında daha avantajlı oluyor ama sorun yaşamak istemezseniz kaliteye bakmanız gerekiyor tabi bu da artı para demek ,eğer ev kendinize aitse bence daha kaliteli cihazları inceleyin bir defa alın kafanız rahat etsin

katılıyorum...

• Arkadaşım diğer sayfalardada yazdım, daha almadıysan sana tavsiyem samsung klimalardan uzak dur. bende izmirde oturuyorum samsung 12000 btu luk klimasını aldım. hiçte memnun değilim. hem iç hemde dış üniteden çok fazzla ses geliyor.. ve samsung servisleri kadar vurdumduymaz bir servis ve müşteri hizmetleri görmüş değilim.. nasıl bir distrübütöre teslim etmişler anlaşılır gibi değil..
    klimadan fazla ses geldiği için servisi çağırıyorum, günler sonra gelebiliyor.. sorunumu somut bi şekilde çözmeden , ancak bu kadar gürültüyü düşürebildiklerini söyleyip gidiyolar..ardından şikayetvar.com a şikayet yazıyorum.. müşteri hizmetleri arıyor, hah bi muhatap buldum diyorum= sonuç hüsran. telefondaki bayan servisle görüşmemi söylüyor, zaten servis sorunumu çözmüş olsa sizi neden arayayım diyorum, bu konudada servisle görüşmemi söylüyor :) gülermisin ağlarmısın.. İster al, ister alma artık senin bileceğin iş.. ben yeşilyurtta oturuyorum. geçen gün üçyol civarında bi afişte zibro 9000 btu 1350 tl yazıyodu. bi araştırsan iyi olur.. bu arada zibro, mitsubishi, toshiba, daikin den şaşma..

• Bende bu klima var 8 aydir kullaniyorum. isitmasi sogutmasi iyi ama asiri sesli calisiyor geceleyin uyanip bomba mi patladi diye korkuyorum. servisi. berbat. Sana tavsiyem samsung mu ? Asla!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedcor

Bende bu klima var 8 aydir kullaniyorum. isitmasi sogutmasi iyi ama asiri sesli calisiyor geceleyin uyanip bomba mi patladi diye korkuyorum. servisi. berbat. Sana tavsiyem samsung mu ? Asla!!!

+10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
  • ucuz etin yahnisi yani :)
  • Samsung AQV12PSL Maldives 12000 Btu Inverter Split Klima klima almak istiyorum. İnverter diye samsungu seçtim. Forumda klima konusunda bilgisi olan yada tecrübeli arkadaşlardan öğrenmek istediğim şu kaliteli bir markanın (mitsubishi,general,toshiba,sharp vb..) invertersiz bir klimasını mı alayım yoksa inverterli yukarıdaki samsungu mu alayım. Ayrıca samsungun yine invertersiz 24000 btu luk olanıda bu inverterliye yakın bir fiyat sizce hangini almalıyım. Fiyatlarda şu :
    Samsung AQV12PSL Maldives 12000 Btu Inverter Split Klima 1529 tl
    Samsung AQ24TSM Boracay Klima Samsung 24000 btu 1599 tl
    LG Libero AS-W126B7T0 12.000 BTU İnverter Klima 1799 tl

yada diger markaların 12000 btu luk invertersiz klimaları sizce hangisi vereceğiniz yanıtlar için şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: duzceli67

Samsung AQV12PSL Maldives 12000 Btu Inverter Split Klima klima almak istiyorum. İnverter diye samsungu seçtim. Forumda klima konusunda bilgisi olan yada tecrübeli arkadaşlardan öğrenmek istediğim şu kaliteli bir markanın (mitsubishi,general,toshiba,sharp vb..) invertersiz bir klimasını mı alayım yoksa inverterli yukarıdaki samsungu mu alayım. Ayrıca samsungun yine invertersiz 24000 btu luk olanıda bu inverterliye yakın bir fiyat sizce hangini almalıyım. Fiyatlarda şu :

yada diger markaların 12000 btu luk invertersiz klimaları sizce hangisi vereceğiniz yanıtlar için şimdiden teşekkürler

Uzak durun o cihaz ve firmasından!

LG ise gayet iyi, sıkıntısız kullanıyorum 18lik inverter.

• quote:

Orijinalden alıntı: ersen_

quote:

Orijinalden alıntı: duzceli67

Samsung AQV12PSL Maldives 12000 Btu Inverter Split Klima klima almak istiyorum. İnverter diye samsungu seçtim. Forumda klima konusunda bilgisi olan yada tecrübeli arkadaşlardan öğrenmek istediğim şu kaliteli bir markanın (mitsubishi,general,toshiba,sharp vb..) invertersiz bir klimasını mı alayım yoksa inverterli yukarıdaki samsungu mu alayım. Ayrıca samsungun yine invertersiz 24000 btu luk olanıda bu inverterliye yakın bir fiyat sizce hangini almalıyım. Fiyatlarda şu :

Uzak durun o cihaz ve firmasından!

LG ise gayet iyi, sıkıntısız kullanıyorum 18lik inverter.

yerden göğe kadar haklısın arkadaşım.

http://antik.eksisozluk.com/show.asp?id=35208092

• Samsung fiyat performans olarak fena değil bence. Bende 18aqv var. İlk başta bir iki sorun yaşadım ama ondan sonra çok problemim olamadı. Eksi yönleri iç ünite plastik kalitesi çok düşük. Ses seviyesi sessiz modunda gayet düşük ancak normal çalışma modunda ne iyi ne kötü. Elektrik harcaması hakkında birşey diyemiyeceğim çünkü başka klimalarla birlikte çalışıyor. Ama fiyat olarak internetten şu anda yeniçarşımda 100 tl worldcard kampanyasıyla alırsan 1485 tl fiyatlı olan satıcı var. Bu fiyata başka 12000 inverter klima bulabilir misin bilmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.