Şimdi Ara

HTC'nin yeni model kod adları günyüzüne çıkarıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • HTC'nin yeni model kod adları günyüzüne çıkarıldı






    Cihaz üreticisi firmaların yeni modellerini piyasaya sürmeden önceki üretim ve test aşamalarında kod adları kullanması alışılageldik bir durum. Genelde kod adları ile internete sızan veya resmi olarak doğrulanan cihazlar piyasaya çıktıklarında farklı adlar alabiliyor.




    PocketNow sitesi uzun süredir elinde bulundurduğu ancak yasal prosedürler gereği açıklayamadığı HTC'ye ait model kod adları listesi hafta başında farklı bir kaynak tarafından internete sızdırıldı. 




    Listede HTC'nin uzun bir kod adı sıralaması görünüyor. Bunların bir kısmı piyasaya sürüldü. Bliss, Ruby, Runnymede, Vigor, Edge gibi kod adlarını okuyucularımız hatırlayacaktır.

     

    Vigor kod adı Rezound olarak, Runnymede kod adı Sensation XL olarak, HTC Holiday kod adı Vivid olarak, Omega kod adı bir Windows Phone 7 cihazı olarak piyasaya sürüldü. Jet, Ruby, Bliss ve Edge, Prime ve Pico kod adları da geçmişte HTC repertuarında görülmüştü. 




    Bunların haricinde listede onlarca kod adı görünüyor. PocketNow sitesi kalan isimlerin tamamının ileride kullanılacağını belirtiyor. Hangileri tablet hangileri akıllı telefon modeli olacak bunları şu an bilmek imkansız. Ancak bazen iki kod adının aynı modelin 3G ve LTE sürümlerine işaret ettiği durumlar da zaman zaman karşımıza çıkıyor. 




    Bu bakımdan kod adları kadar piyasaya cihaz sürüleceğini söylemek yanlış olur. Fakat yine de önümüzdeki aylarda en azından 10 adet yeni cihazın bizi beklediği tahminini yapabiliriz.




    Act

    Alpha

    Bliss

    Blue

    Cybertron

    Edge

    Elite

    Eternity

    Fighter

    Fit

    Flick

    Glider

    Grande

    Holiday

    Jet

    Key

    Layer

    Omega

    Pico

    Pop

    Prime

    Quattro

    Radiant

    RTP

    Ruby

    Runnymede

    Splendor

    Square

    Tag

    Tahiti

    Tube

    Veloce

    Vigor

    Villa

    Vitesse

     

     




  • Samsung ile Htc model çıkartma işini abarttılar iyice.Mevsimden mevsime çıkartsa razı olacağız artık,bu nedir sürekli telefon tanıtma falan.En az 10 tane...
  • HTC her hafta yeni bir telefon alışkanlığını bozmayacak şu sıralar anlaşılan...
  • Samsung'a laf atarken HTC bozdu kendini.
  • İLGİNÇ :)
  • Her zaman farklı alternatiflerin olması iyidir, Malzeme kalitesini bozmadığı sürece htc benim için hep ilk 3 te olur, orta segmentte galaxy ace ile wildfire s aynı fiyatta ama malzeme kalites olarak HTC yi tek geçerim.
  • Sürekli yeni model çıkıyor
  • vitesse bizim orda bi köyün ismi
  • Cybertron güzel isimmiş ama çok fazla ürün kalite bozabilir.
  • Listede 35 tane isim var. Haftada 1 tane çıkartsa demek ki 9 ay kadar çıkartacağı telefon kadar isim var.

    Olmadı..

    HTC! Bak kardeşim: 9 ay çok uzun bir süre.
    Gel sen hatfada 1 tane yerine 3 tane telefon çıkart da. Böylece 3 ayda bititirsin listeyi...
  • valla ben androidi seviyorum ama zorla soğutacaklar bu sürekli telefon modelleri yüzünden firmalardanda nefret ediyorum. apple'i sevmesemde apple'a geçiş yapabilirim tek sistem tek telefon.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lepanto

    HTC her hafta yeni bir telefon alışkanlığını bozmayacak şu sıralar anlaşılan...


    nokia yeteri kadar soğuttu zaten her gün telefon çıkartarak , htcde piyasanın ağır abile nokia ve samsungun izinden gidiyor :)
  • HTC yakın zamanda 1 numara olacak bence



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -- 9 Kasım 2011; 15:35:49 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Pleiades

    HTC yakın zamanda 1 numara olacak bence

    nokianın yıllar önce kaybettiği birinciliğe htc sahip oldu geçtiğimiz ay . akıllı telefon sektöründe birinci olamasada ilk üçte yer alacağı kesin . her zaman birinci olmak gerekmiyor .

    http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Canalys-HTC-2011-3-ceyrek-ABD-satislarinda-Apple-ve-Samsungu-gecerek-birinci-oldu-.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K_Spartakus -- 9 Kasım 2011; 20:17:57 >
  • Quattro kesin 4 çeker ay 4 çekirdekli yani
  • diyor ki:Thanks for enabling me to oitban new suggestions about computer systems. I also contain the belief that certain of the best ways to maintain your laptop computer in best condition is with a hard plastic-type case, or maybe shell, which fits over the top of your computer. Most of these protective gear tend to be model targeted since they are manufactured to fit perfectly within the natural casing. You can buy these directly from the owner, or through third party sources if they are intended for your laptop, however its not all laptop can have a covering on the market. Just as before, thanks for your suggestions.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.