Şimdi Ara

WINDOWS LIVE MESSENGER TÜRKÇE !!! Yeni !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
0
Favori
25.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Windows Live Messenger + Patch
    8.0.0562

İndirmek icin Tıklayın

Patch için Tıklayın

Uyarı:

Bu Beta sürümüdür, her oturum açmada patch kullanmanız lazım !!!

WINDOWS LIVE MESSENGER TÜRKÇE !!! Yeni !!!

Davetiye Almak için Tıklayın

WİNDOWS LİVE MESSENGER 8 (Arkaplan skinleri)

Screenshots

İndir

Msn Linkleri

http://www.msnmonkey.co.uk/Links.php

Davetiye Almak İçin Tıklayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KIRIKKALE -- 24 Mart 2006; 3:18:50 >

• eyvallah
  • Ben Beta Tester'ım Pacth'e gerek yok. Bu arada bu yeni, versiyon mu kardeş?

Ben indirdiğimde Send butonu falan öyle değildi
  • bende beta testerım hakkaten böle değildi send butonu falan. enteresan
  • Ben tam olarak test edemedim,İşletim Sistemi Windows XP ve üstü olmasi gerekiyor

Ben Win2000 kullanıyorum
  • beyler biz beta tester degil akıllı beta user larız benim bildigim tester ların görevi açıkları görüp bunu microsoft a haber vermek tamam kullanıyoruz ama ben haber vermiyorum açıkları falan zaten dikkat ettigimde yok he eger siz microsoft la temas halindeyseniz bunu bilemeyecegim
  • benim garip şekilde 1 bytle çekio nedendir bilen var mı beta userım ama henüz indiremedim. normal 7.5 ta aynı şekilde indirmemekte. microsoftun sitesinde indire bastığım zaman hata sayfası çıkıo ie nin(Sayfa görüntülenemiyor) lütfen yardım edin modemimden mi kaynaklanıo bu sorun çünkü evdeki dier bilgisayrlardada indiremioruz.(modem geek )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 bytle mı çekiyo hocam sen internet baglantın olduguna eminmisin bence sende modem falan yok okuyıp üflemişsin bilgisayar anca 1 bytle lık baglantı saglmaışsın
    şaka bi yana internet sayfalarını geç açıyor mu yada bütün downloadların mı böyle
  • Böyle Bir Sürüm Çıksahttp://messenger.msn.com burda yayınlanırdı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: albus

1 bytle mı çekiyo hocam sen internet baglantın olduguna eminmisin bence sende modem falan yok okuyıp üflemişsin bilgisayar anca 1 bytle lık baglantı saglmaışsın
    şaka bi yana internet sayfalarını geç açıyor mu yada bütün downloadların mı böyle

yok hocam sadece microsoftun sitesiylen alakalı şeylerde ki elimdeki windows orcinal.

@sekil

hocam bööle bi sürüm var zaten yukardaki linki tıklarsan microsoftun sitesine yönlendiini görürsün. bunun yanında beta testerların patche ihtiyacı yok patch standart kullanıcılar için çıkarılmış bişi

• bu arada elimde 1 adet beta user olmak için invitasyon var isteyen pm atsın e-maili ile o zaman patch e ihtiyacınız olmuo
  • quote:

Orjinalden alıntı: fordt

@sekil

hocam bööle bi sürüm var zaten yukardaki linki tıklarsan microsoftun sitesine yönlendiini görürsün. bunun yanında beta testerların patche ihtiyacı yok patch standart kullanıcılar için çıkarılmış bişi

hımss görmedüm onu saol
  • şu kullandığın temayı nerden indirebilirim. win xp için olan.
  • valla bayağı güzele benziyor bu msn 8. stabil sürüm ne zaman çıkıyor peki?
  •  WINDOWS LIVE MESSENGER TÜRKÇE !!! Yeni !!!

http://www.mess.be 'e bir bak!!

quote:

Orjinalden alıntı: zenoli

şu kullandığın temayı nerden indirebilirim. win xp için olan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esztergom -- 19 Ocak 2006 1:09:26 >

• quote:

Orjinalden alıntı: fordt

bu arada elimde 1 adet beta user olmak için invitasyon var isteyen pm atsın e-maili ile o zaman patch e ihtiyacınız olmuo

arkadaşlar pm atıosunuz ama e-mail adresiniz yok ortada istiyosanız e mail adresinizi yazın(1tane var elimde)

iron_moon a gitti 1isi 1 tane var elimde artık (extradan çıktı bu)

son edit: kalmadı elimde kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fordt -- 19 Ocak 2006 11:11:05 >
  • bende yükledim açılışta yenilemek istiyo yeni sürümü otomatik indiriyo sonra açılmıyo bi uyar veriyo :

The passport ID used to sign in is not allowed access to this Beta version of Messenger. 810003cc

teknik olarak ne diyor
  • Bu sürümü kullandım açıkcası görsellik olarak vistaya oranlanmış gayet güzel ama abartılarıda var gibi misal listede arkadaşlarımın mailleri üzerine gelince gereksiz bir efekt vardı.Neyse güzellik göreceli sonuçta.Fakat artık beta sürüm diyemi yoksa normaldede böylemi olur bilmem ama ben oturum açtığımda daha önceden kaç kişi sildiysem kaç grup oluşturup silmişsem onlar gene gelmişti bu sürümle
    Kimisinde formatlamaya kadar sorun çıkarıyormuş hayırlısı diyelim.Ama gerçekten başarılı olmuş
  • Güvenli olmayan bir kaynaktan indirip güvenliğinizi riske atmayın...
  • saol bende bunu arıodum
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.