Şimdi Ara

Infinity Ward: 'İki Oyunun da Başarısı Bir Kazanç'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •      Bu senenin en önemli FPS oyunları çıkışını yaptı. Oyunun hayranları ve dağıtıcıları(EA, Activision) Call of Duty ve Battlefield markalarını büyük bir kıyas içine soksalar da, yapımcılar bu kargaşadan uzak kalmayı tercih ediyor. DICE'dan daha önce Infinity Ward ile iyi bir ilişki içinde olduklarına yönelik sözler duymuştuk. Şimdi ise söz Infinity Ward'da.
     
         Infinity Ward'dan Mark Rubin bu kıyaslama hakkında konuştu. Mark Rubin Electronic Arts ve Activision'un yaptıklarını "gereksiz tartışma" olarak nitelendirdi ve "İki oyunun da başarılı olması oyun endüstrinin kazancı." açıklamasını yaptı.
     
         Rubin, "Herşey hayranların tercihinde kalıyor. Gerçek oyuncular onlar. Her iki oyun da iyi, her iki oyunu da oynamalılar. DICE'daki herkese saygımız var, onların da bizlere. Her iki şirket de birbiriyle sıkı bir arkadaşlık içerisinde. Herşey, EA veya Activision'un açısından gözüken gibi değil." şeklinde konuştu.
     
         Gerçekten de yorumlarda ara sıra biz de rahatsız oluyoruz bu tartışmalardan. Sizce de gereksiz bir tartışmanın içinde değil mi oyun dünyası? Her iki oyun da emrinize amade. Keyfini çıkarın!
     








  • Ağzına sağlık Rubin =)
  • Oyuncularida anlamiyorum yok benim oyunumun busu var yok senin oyunun sunu yok durmadan tartişma içindeler size diyecegim tartişmayi birakin her 2 oyunuda alin zevkini çikartin......
  • hik75

    O adamlar çünkü 3-5 senelik oyuncu, kaale almayın :) İki oyunun FPS olması dışında birbirleriyle alakası yok. Her ikisini de insan gayet zevk alarak oynayabilir.
  • Ne,Battlefield 3,Ne Call Of Duty MW3 her zaman Counter serileridir o hic bir zaman ölmiyecek iyi günde kötü günde hep onu oynadık oyunda hem güldük hemde hüzünlendik Efsaneler Ölmez Alayına Counter :)
  • adam noktayı koymuş ne diyim
  • @BSC Misafiri , al işte apaçi
  • CoD ve BF kavgası artık Nvidia Vs AMD'den farksız olmaya başladı.
  • Bencede çok doru söylemişler.İkiside sonuçta oynanabilir bir oyun ama herkezin farklılığı var.Benim için grafik öyle abartılacak şekilde ön planda değil.Ben senaryolu oyunları çok daha seviyorum online fazla takılmam aşırı.BT3 single modu grafik var başka bişey yok.Ben bu yönde eleştiriyorum.Ama MW herşeyi güzel ve eşit.Grafikleri BT3 kadar güzel olmasada iyi denebilecek bir grafik var sonuçta veyada ben dediğim çok fazla abartmıyorum.Herşeyden önce eylence önemli benim için rahatlık önemli.Ama tabi bazı insanlar çok anlayışsızlar kişinin yorumundan dolayı,öyle bir saldırıyolar trollük yapıyoki ipin ucuda kaçıyo.
  • ikisinide alın oynayın öyle daha zekli oluyor
  • 2 oyunda reklam oyunu. Birbirlerine sataşarak reklam yapıp durdular. VGA GOTY ödüllerine aday bile olamadılar.
  • Aralarında tabi rekabet olmaz çünkü DICE da Infinity Ward da iyi oyun yapmaya çalışıyor. Activision ve EA ise o oyunlardan para kazanmaya çalışıyor tabiki adamlar kendi sattıkları oyunu överler çünkü oyun sektörü veya oyunun iyi olup olmaması o adamların umrunda değil. O adam sadece parasına bakar. Hatta Activision ve EA'deki yöneticilerin savundukları oyunları oynadığından bile emin değilim ama eminim ki DICE'takiler Call of Duty'leri Infinity Ward'dakiler de Battlefield'ları oynamışlardır.
  • ah ulen ah mw3 gine yok batman arkham city de... öyle :( nolcak bizm oyun halmz yha
  • Wayward Son

    inan artık çok sıkıcı olmaya başladın insanları cahil yerine koymayı bırak...
    grafik diyen adamı yerden yere vuruyosun...nesin sen kimsin!
    edtörlerin de şu arkadaşa bi dur demesi lazım...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hik75

    Oyuncularida anlamiyorum yok benim oyunumun busu var yok senin oyunun sunu yok durmadan tartişma içindeler size diyecegim tartişmayi birakin her 2 oyunuda alin zevkini çikartin......


    Sonuna kadar katılıyorum.Ne COD fanıyım Ne de BF fanıyım.İki oyunun amacı birbirlerine laf atarak reklam yapmak adlarını duyurmak.Bunlara kafaya takmaya gerek yok.BF3 ve MW3 apayrı oyunlar.İki oyunuda oynayarak eğlenip tadını çıkaralım..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Viky -- 9 Kasım 2011; 0:38:38 >
  • Sonunda aklı selim bi açıklma yapmışlar.İki taraf hayranlarının bu kadar birbirine dalaşmasının bir sebebi de Oyun firmalarının sürekli birbirlerine sokuşturdukları laflardı...
  • bloodTime
    Yarası olan gocunur arkadaşım. İsim de belirtmedim, kimse de tepki vermemiş. Bana dur diyen adama da bak ayrıca. Her haberde '' grafik, 1080p, AA'' diye gezinen yeni yetme bebeler sizsiniz. Bol bol eksi yiyen, istenmeyen adamlar da sizsiniz. Emin ol beni istemeyen adam sayısı sizi istemeyen adam sayısının 100'de biri falandır :) Editörlerin bana yapacak neyi var söyler misin? Orda yaptığım yorum da gayet akılcı bir şey. '' COD çöppp grafikleri kötüü'' diyince mi güzel yorum oluyor :)
  • Ha ayrıca o mesajda grafikle alaklı en ufak bir şey dememişim. Sen gelip '' grafik diyeni yerden yere vuruyorsun'' diyorsun. Neyin kafasını yaşıyorsun arkadaşım ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Ne,Battlefield 3,Ne Call Of Duty MW3 her zaman Counter serileridir o hic bir zaman ölmiyecek iyi günde kötü günde hep onu oynadık oyunda hem güldük hemde hüzünlendik Efsaneler Ölmez Alayına Counter :)


    ne alaka internet kafe çocuğu, bu oyunları oynamak için biraz büyümen lazım
  • nedir bu kendini beğenmişlik ya laflara bak...çocuk musun sen ...

    sanane 1080p AA diye gezinen kişilerden ...''şu oyunun grafikleri süper ,1080p AA 'ya önem veriyorum ''diyen adam her seferinde senden laf mı yiyecek sen kimsinde bu hakkı kendinde buluyosun...oyundan anlamıyomurmuş bebeymiş bu ne arkadaş ...kendini böyle tatmin ediyosun galiba...yıl 2011 olmuş insanlar ekran kartlarına 1 mılyar para veriyor hala grafiklere önem veren adama bebe deyip duruyosun....

    ayrıca bırak şu eksileri artıları saniyeler içinde +10 alan -10 yiyen adamı gördüm ne yani çok mu önemli... ortada fakeciler dolaşıyor...burda pc konsoldan güçlüdür desen eksi yiyyosun ...

    ne zaman görsem birilerini eleştirme peşindesin ...eleştirdiğin kişiler de kendi zevklerini dile getiren insanlardan oluşuyor...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.