Şimdi Ara

Beyaz Saray: 'Uzaylılarla temas kurulmadı'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
0
Favori
6.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj



  •  

    Evrende yalnız mıyız yoksa başka gezegen ya da galaksilerde de yaşam var mı? Tüm insanlığın merak ettiği bu sorular yüzyıllardır tartışılmakta. Özellikle ikinci dünya savaşı sonrasında UFO'lara ve uzaylılara ilişkin iddiaların artması konuyu sürekli gündemde tuttu. Savaş pilotları tarafından Foo Fighters (Alevli Avcılar) adı verilen uçan cisimlerin hava araçları mı yoksa UFO mu olduğu hâlâ tartışılmakta.

     

    Uzaylılara ilişkin en çarpıcı iddialardan biri Temmuz 1947'de ortaya atılmış ve Roswell kasabasındaki bir çiftliği uzay aracı düştüğü, ardından bu araca Amerikan Hava Kuvvetleri tarafından el konulduğu öne sürülmüştü. Hava Kuvvetleri ise onlarca yıl sonra, 90'ların ortalarına doğru konuyla ilgili bir açıklama yayınlamış ve düşen aracın aslında Rusların Nükleer çalışmalarını takip etmek amacıyla Mogul Projesi kapsamında geliştirilen özel bir hava balonu olduğunu belirtmişti.. Daha sonrasında ortaya atılan iddiaların ve komplo teorilerinin bir kısmı yine Amerikan Hava Kuvvetleri tarafından yalanlanmıştı.

     

    Amerikan Hükümeti geçtiğimiz gün, uzaylılara ilişkin iki soruya yanıt verdi. Beyaz Saray'ın "We The People" sitesine gelen sorulara hükümetin verdiği yanıt şu şekilde oldu;




    "Amerikan Hükümeti gezegenimiz dışında da yaşam olduğuna veya dünya dışı varlıkların insan ırkıyla bağlantı kurduğuna ilişkin herhangi bir delile sahip değildir. Buna ek olarak halktan gizlenmiş kaydadeğer herhangi bir bilgi de bulunmamaktadır. "







  • böyle diyorlarsa kesin bi temas olmuştur
  • Yahu hala Roswell'in videosu gibi bir durum söz konusu iken neyden bahsediyolar ki.
    Yani FBI bile kendi sitesinde yayınlamış iken nasılda insanları kandırıyor Amerika anlamak mümkün değil.http://vault.fbi.gov/Roswell%20UFO/Roswell%20UFO%20Part%201%20of%201/view
  • uzaylı olduğuna inanıyorum bende,yani insanlar ve cinler dışında da ALLAH başka türden başka şekillerde varlık yaratmış olabilir.Yalnız şu kafası uzun,kafatası seklinde gözleri çekik türden saçmalık olmadığı kesindir.
    genelde zaten videolar hep nedense bulanık,görüntü isli puslu ve nedense kimlikleri genelde gizli olan insanlar.teknolojinin gelişmesiyle şimdi insansız küçük hava araçlarına ampül takıp ufo diye yuttarabilirsin.yani diyeceğim şu ki uzaylı veya başka ad altında varlıklar var ,yalnız tepsi seklinde hava araçları ve çekik gözlü yaratıklar değiller bunlar
  • Temasa geçseler temasa geçtik mi derler !!!
  • Ben temasa gectim bile, bunlarin haberi yok :)
  • yok!bende zaten bisikletle gelmiştim..
  • Amerikalılar uzaylılara türkler ise cinlere taktılar kafayı...
  • dünyalıları insandan saymadıkları için temas kurulamamıştır...
  • x files gibi muhteşem bir diziyi izledikten sonra kimi kandıracaksınız daha? Roswell olayı ve Churchill'in bilerek kendi ifadesi varken nasıl inkar edeceksiniz?
  • nolur sölesen evet varlar diye uzay gemisini uzaylıların resimlerini video larını yayınlasan da bizde görsek niye saklıyosunuz arkadaş
  • Benim hiç bir şüphem yok bizim gibi yada başka bir şekilde var olduklarından koskoca evrende yalnız değiliz
  • Manyamış lan bu insanlar.Burda insana değer veren yok ve gitgide insanın değeri düşüyor kalkıp uzayda canlı arıyolar muhahahahaha.

    Belkide onlarda bizi araştırıyor veya bekliyordur xD

    Evrende yalnızmıyız?Değiliz ama bu uzaylı olduğu anlamına gelmez.Uzaylı diye bir canlı kesinkes yoktur.İsterse dünyayı teRsine çevirsinler bizim gibi yaşayan bir canlı yoktur.Proteinin yapısından dolayıdır ki zaten böyle bir şey imkansız gibi bir şey.
  • uzaylıların olduğunu varsayalım acaba onlardada yemek içmek üreme gibi insani faaliyetler varmıdır belkide cinler gibi görünmeyen varlıklardır içlerinde hem kötü hemde iyiler vardır belkide uzaylılar aslında şeytandır veya cindir
  • Ne uzaylılarmış bee..
    Yıllardır ne biz onları araya araya bulabildik, ne de onlar bizi araya araya bulabildi. Bir türlü ortaya çıkamadılar gitti. Amma da korkaklarmış ha..
  • kURANDA bahsedilen yecüc ve mecüc kavimlerinin uzaylılar olduğunu düşünüyorum.Fakat abd onlar dünyaya inmeden önce sahte bir ufo saldırısını kendisi planlayacak ve insanlığı onlardan kurtarmış gibi gösterecek kendini.Tabi bu işin başındada sözüm ona bir kahraman olacak oda bütün peygamberlerin ümmetlerine haber verdiği sahte mesih deccalden başkası değil.
    hollywood filmlerine bakılırsa uzaylıların hep dünyayı istila ettiği görülür çünkü zihinleri bu yönde hazırlıyorlar.peki uzaylıları nasıl gösterecekler derseniz haarp adı verilen kıyamet silahı ve hologram teknolojisiyle uzaydaki uyduları vasıtasıyla ufo gemilerini gökyüzünde gösterecekler ve haarp silahıyla uydulardan ışın şeklinde silahla ateş edecekler biz onlara ateş ettiğimizde silahlarımız bir işe yaramayacak çünkü ateş ettiğimiz ufolar sadece birer hologram olacak yani ateş içinden geçecek ama işlemeyecek.İkiz kulelere çarpanların uçak olduğunumu sanıyosunuz onlar birer holgram görüntüydü ağır çekim videolarında uçakların havadayken tek kanadının bir görünüp kaybolduğunu görürsünüz zaten yotubede videoları var.




  • Uzayda hayat arıyoruz yahu.. Sanki kendi dünyamızda hayat var.. :)
  • Öılgın marslılar aklıma geldi bi an :D
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.