Uncharted 3: Drake's Deception'ın ne kadar iyi bir oyun olduğunu oynayanlar bilirler. Yine de bu oyunda da bazı hatalar veya eksiklikler bulunmuyor değil. Naughty Dog da bu sorunları çözmek için harekete geçti.
Oyunun yayınlanan (bölgelere göre yayın saati değişebilir) 1.01 yaması ile birlikte facebook uyumu kısa bir süreliğine kaldırılıyor. Ayrıca Free for All modundan Yemen haritası kaldırılıyor. Bu harita önümüzdeki günlerde tekrar yayınlanacak.
Bu yama ile birlikte bazı teknik sorunlar da giderilmiş. Emblem'lerle ilgili hatalar, donma sorunları, multiplayer'dan çıkmak istediğinizde oluşan donmalardan artık kurtuluyorsunuz. Multiplayer modları oynayanlar için oldukça yararlı bir yama olacak.
Benim oyun hala gelmedi ama yama geldi :)
BİDE KUSURSUZ DİYOLARDI
Kusursuz oyun artık daha kusursuz.
link nerede
Nasıl yüklicez bu yamayı bende bir değişiklik yok.Direk oyun açılıyor
Multiplayer'in ömrü fazla olmayacak gibi,2-3 hafta sürer en fazla,ama hikayesine söylenecek laf yok.(Oyunu oynadım da konuşuyorum.)
uncharted 2 nin multisi bile 2 sene dayandı halda en az 40.000 kişi oynuyor uncharted 3te uzun soluklu olucak
şu bayram bir an önce bitsede oyunumu kargoya verseler bari hepsisony.com dan aldım bi arkadaşım tavsiyesine uyarak umarım hata yapmamışımdır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme