Şimdi Ara

Battlelog'a giremeyenlere, yardım başlığı. (Battlefield 3)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
5.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğer zaten üyeyseniz, direkt, turuncu renkle yazılan bölüme geçebilirsiniz.

Buraya girerek, sağ taraftan LOG IN veya SIGN UP seçeneklerinden birini seçiniz.

LOG IN olduktan sonra, gerekli bilgileri girerek devam ediniz.

Yukarıda, sırasıyla GAMES - NEWS - HELP - Shop at Origin bölümlerinin bulunduğu yerden HELP bölümünü seçiniz ya da buraya tıklayınız.

Sağ tarafta, TALK TO A GAME ****OR yazan bölümü seçiniz ya da buraya tıklayınız. (Linke tıklayıp, bilgileri girerek işlemleri daha çabuk halledebilirsiniz.)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Karşınıza böyle bir soru çıkacak.

What product is your question about?
    Keep it short and specific. You can enter a game title (Battlefield 3, Sims 3, etc.) or a franchise (Battlefield, Sims, Pogo etc.)

Buraya, Battlefield 3 yazınız.

Platform olarak Playstation 3'ü seçiniz.

Select a contact option
    Please select a contact option and an EA ****or will be available to assist you

Begin a live chat session with an EA ****or.* *Due to heavy volume, wait times may be longer than 10 minutes. LIVE CHAT'e tıklayınız. (Yeni bir sayfa açılacak.)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu işlemlerden sonra, canlı sohbete geçeceksiniz. Bir süre beklemeniz gerekecek. Eğer yeterli İngilizceniz yoksa, MSN arkadaş listenize yardimbf3@hotmail.com adresini ekleyerek, benden yardım alabilirsiniz. (Benim de İngilizcem çok iyi değil ama, rahatlıkla hallettim. )

Davet gönderdikten sonra, buradan ya da özelden belirtirseniz, hesaba girerek yarımdı olmaya çalışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayforFun -- 6 Kasım 2011; 16:04:42 >

• Ben de ana konu altında bu yönteme değinmiştim.http://forum.donanimhaber.com/m_45689297/mpage_191/f_/key_//tm.htm#msglink_54097501

Sıkça karşılaşıldığını düşündüğüm iki durum hakkındaki kafa karışıklığını şu iki alıntı giderir diye umuyorum:

quote:

Orijinalden alıntı: kontratak

quote:

Orijinalden alıntı: Stubborn

quote:

Battlelog'a giremeyen arkadaşlar için, demin uyguladığım kesin çözümü açıklıyorum:

• help.ea.com adresine giriş yapın.
    • Sağ taraftaki "TALK TO A GAME ADVISOR" butonuna basın.
    • Gelen sayfadaki kutucuğa "Battlefield 3" yazıp enter'layın, daha sonra gelen kutucuktan platformu seçin.
    • En son gelen yerden de "LIVE CHAT" butonuna basın ve sıranın size gelmesini bekleyin.
    • Sıra size geldiğinde durumu izah edin. Ben şu şekilde izah ettim: I can not get access to Battlelog. I bought Battlefield 3 and I played multiplayer on PlayStation 3. But when I try to log on to Battlelog, I get this: "Buy BF3 to get access to Battlelog"

Peki bisey sorucam, baska yerlerde de gordum de ayni sorunu yasayanlari, biz de oyun kardeslik ile aldik, ben gorusmeye baslayinca bana soracak oyununuzdan cikan VIP kodu verin diye, yok PSNden aldim deyince cok guzel emailinizi verin diyecek (tahminen), ben o adresi versem, yardimci olan halletse ben kendi PSNim ile nasil kullanacagim, yine girmeyecek.

Kacirdigim noktada lutfen aydinlatir misiniz, BC2de cok ise yariyordu bu tarz siteleri, girebilmeyi cok isterdim BF3te de

Aslında oyunun ne şekilde alındığı hiç önemli değil. Örneğin, bir cihazda müsade edilen maksimum kullanıcı sayısı olan 16 kullanıcı hesabından ayrı ayrı PSN'ler açarak hepsini ayrı ayrı EA ID'sine bağlayıp hepsinden Battlelog'a erişmek mümkün. Önemli olan husus, hesap üzerinden oyunun mutliplayer veya co-op moduna en az bir defa giriş yapılmış olmasıdır.

EA görevlisinin size "Oyunu ne şekilde satın aldınız?" şeklinde bir soru sorması tamamen işgüzarlık. Bana denk gelen görevli, sorunumu dile getirmemle beraber hiçbir şey sormadan sorunumu çözeceğini belirtti ve bir dakika içinde halletti. Eğer görevli, size oyunu nereden aldığınızı soruyorsa PSN üzerinden aldığınızı belirtin, kardeşlikten aldım gibi laflar ederek kafa karıştırmayın.

Battlelog'a giriş probleminin daha çok PSN kardeşliği ile alınan oyunlarda yaşanmasının temel sebebi EA'in otomasyon sistemindeki sıkıntıdır. Yine EA üzerinden bir örnek vereyim: FIFA 12 Ultimate Team'in web uygulamasına, FIFA 12'de online olmamış bir EA ID'si ile girmeye kalktığınızda size aynı Battlelog'dakine benzer bir "oyunu satın al" uyarısı verir. Bu EA ID'sine bağlı PSN hesabı üzerinden PS3'te FIFA 12'yi açıp Ultimate Team'e giriş yaparsanız otomasyon devreye girer ve artık Ultimate Team'in web uygulamasına giriş yapabilirsiniz. Yani EA'in otomasyon sistemi FIFA 12 Ultimate Team'de sorunsuz çalışırken, Battlelog'da bir problem olduğu çok açık.

quote:

Battlelog hesabında PC kullanıcısı olarak görünme sorununa gelirsek: Sistemdeki sıkıntıdan dolayı "ACTIVE SOLDIER" kısmında -PC'den oynamamış bile olsanız- PC 'ye ait oyun verileriniz gözüküyor. Ancak Battlelog'a aynı zamanda PS3'teki aktiviteleriniz de yansıyor.

PS3'teki istatistiklerimize ulaşmak için keşfettiğim yöntem şu şekilde:

• Adres çubuğuna şu adresi girip enter'layın: http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/PSN-ID'niz/stats/ps3/

• Evet, arkadaş da kısaca özetlemiş. Hangisi daha kolay geliyorsa, o yöntemden yapabilirsiniz. Zaten fark olduğunu sanmıyorum.

Teşekkürler kontratak.
  • Sana da teşekkürler PlayForFun . Özel MSN açmışsın yardımcı olmak için .
  • battlelog şart bir şey midir? eksikliğini hissetmiyorum ama hissetmeli miyim:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: slhsm

battlelog şart bir şey midir? eksikliğini hissetmiyorum ama hissetmeli miyim:D

Çok gerekli bir şey değil aslında. Killzone'da da benzer bir şey vardı.
  • adamla 15dk'dan beri konuşuyorum şimdi deneyin felan diyor bazı değişiklikler yaptım diyor deniyorum olmuyor varmı bu kadar uğraştıran?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cod 2 için trainer linki.?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: soldiertr

adamla 15dk'dan beri konuşuyorum şimdi deneyin felan diyor bazı değişiklikler yaptım diyor deniyorum olmuyor varmı bu kadar uğraştıran?

Buradan bir arkadaşa yaptırmıştım aynı şekilde ve olmuştu. Yani aynısını dedi ve oldu. Bende de olmamıştı bu şekilde ama, ben ilk aldığım hesabı denedim. Sizin de başka hesabınız varsa, onunla girmeyi deneyin.
  • İki kişiye MSN üzerinden yardım ettik. Her ikisi de girebiliyor şuan. Giremeyenler varsa eğer, yardım etmek için buralardayız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayForFun

quote:

adamla 15dk'dan beri konuşuyorum şimdi deneyin felan diyor bazı değişiklikler yaptım diyor deniyorum olmuyor varmı bu kadar uğraştıran?

Buradan bir arkadaşa yaptırmıştım aynı şekilde ve olmuştu. Yani aynısını dedi ve oldu. Bende de olmamıştı bu şekilde ama, ben ilk aldığım hesabı denedim. Sizin de başka hesabınız varsa, onunla girmeyi deneyin.

uzun sürdü biraz ama adam halletti sonunda

• quote:

uzun sürdü biraz ama adam halletti sonunda

Tamamdır. Herkesin giriyor olması güzel. İstatistik seven arkadaşlar için güzel bir sistem.
  • Ya hala pc gözüküyo o taktiği denedim ama arkadaş ben ekleyince pc hesabı gözüküyo
  • 10 dkkalık bir konuşmadan sonra açıldı battlelog...psn üzerinden almama rağmen aktivasyon kodu lazım falan dedi e yok diince açtı hesabı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JazHoyt -- 6 Kasım 2011; 19:23:56 >
  • Şimdi bağlandım bana doğum tarihi sordu ben kendi psn hesabımdaki doğum tarihini söyledim fakat yanlış olduğunu söyledi oyunun satın alındığı psn hesabındaki doğum gününü mü söylemem gerekli acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: clemenza123

Şimdi bağlandım bana doğum tarihi sordu ben kendi psn hesabımdaki doğum tarihini söyledim fakat yanlış olduğunu söyledi oyunun satın alındığı psn hesabındaki doğum gününü mü söylemem gerekli acaba?

psn girdigin mail ile aç ea hesabını...oraya girdigin dogum tarihi önemli olan
  • ya ben şifremi unutmuştum şimdi aklıma geldi girdim, "Buy BF3 to get access to Battlelog" yazıyor. ps3 için orj. aldım ben oyunu, giremicem mi şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnToucheD_

ya ben şifremi unutmuştum şimdi aklıma geldi girdim, "Buy BF3 to get access to Battlelog" yazıyor. ps3 için orj. aldım ben oyunu, giremicem mi şimdi

PlayForFun bana yardımcı oldu banada aynısı oluyordu.Yetkiliyle konuşman gerek live chatten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Decepticon

quote:

ya ben şifremi unutmuştum şimdi aklıma geldi girdim, "Buy BF3 to get access to Battlelog" yazıyor. ps3 için orj. aldım ben oyunu, giremicem mi şimdi

PlayForFun bana yardımcı oldu banada aynısı oluyordu.Yetkiliyle konuşman gerek live chatten

tam olarak ne yaptın hocam sen, hangi yetkiliyle nasıl iletişime geçicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackwater -- 6 Kasım 2011; 19:43:12 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Decepticon

quote:

tam olarak ne yaptın hocam sen, hangi yetkiliyle nasıl iletişime geçicem

Ana mesajı okusana Asil

• quote:

Orijinalden alıntı: dayyahi

quote:

Orijinalden alıntı: clemenza123

Şimdi bağlandım bana doğum tarihi sordu ben kendi psn hesabımdaki doğum tarihini söyledim fakat yanlış olduğunu söyledi oyunun satın alındığı psn hesabındaki doğum gününü mü söylemem gerekli acaba?

psn girdigin mail ile aç ea hesabını...oraya girdigin dogum tarihi önemli olan

Öyle yaptım fakat yanlış dedi.Doğum tarihimi ne yazdığıma bakabileceğim bir yerde bulamadım ne ps3 üzerinden ne de netten nereden bulabilirim?Gerçi sallama bir şey yazmadığımı düşünüyorum neden yanlış oldu onu da anlamadım.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.