'ın sağladığı altyapısı sayesinde, şu anda sitede bulunan 35981 kişiye ve her ay 13 milyon kişiye, ürün videolarını, haberleri ve forumları 7/24, ışık hızında ve kesintisiz olarak sunuyoruz.
AMR de kesinlikle Volkan Şen biraz serbestliğini artırmanız lazım ,Trabzonda 2.sene 28 golle gol kralı oldu. Biraz pahalı ama 2.sene bende satılık listesine kondu Andre Schürle AML Inside Forward oynattım 3.sene 30 golle gol kralı oldu. Nika Kvekveskiri ucuz ve çok yönlü bir adam Dr,dC,dmc,mc,mr hepsinde sırıtmadan oynuyor. Gökhan töreyide tavsiye ederim 2.sezon 3.5 milyon pounda aldım . Stefan bell . Tam bir alman panzeri genç yaşına rağmen süper stoper.
Cheikhou kouyate, ortasahanizda sikinti varsa cuzi bi miktara kadronuza katin. 2. Lig takimina bile gelir, sorun cikarmaz. Sonra birakin o tek basina orta alani domine eder.
Sidney Sam takım kalitesine göre fiyatı yükseliyor. Turk takımlarına ortalama 2-3 M transfer oluyor. Malagaya 12'ye zor aldım en başta çok para verdiğimi düşündüm ama daha sezon ortasında 9 gol 9 asist yapıp takımı sırtlayınca yeni kontrat imzaladım cimri bir oyuncudur her açık alanda şut çeker çok enteresan gollerine şahit oldum emre can(17) bayernde fiyatı biraz yuksek ama mukemmel gelişiyor. real madrid ara trasferde 15m teklif etti.
Sidney Sam takım kalitesine göre fiyatı yükseliyor. Turk takımlarına ortalama 2-3 M transfer oluyor. Malagaya 12'ye zor aldım en başta çok para verdiğimi düşündüm ama daha sezon ortasında 9 gol 9 asist yapıp takımı sırtlayınca yeni kontrat imzaladım cimri bir oyuncudur her açık alanda şut çeker çok enteresan gollerine şahit oldum emre can(17) bayernde fiyatı biraz yuksek ama mukemmel gelişiyor. real madrid ara trasferde 15m teklif etti.
Valla Sidney SAM Fenerbahçeye 925k ya geldi 1.5 sezonda 5m oldu değeri.
size tavsiye edebileceğim bi kaç oyuncu var öncelikle defansın ortasına 2 brezilyalı nueton ve juan guilherme inanılmaz bi uyum içerisinde harika oynuyolar ayrıca juan 2 sene kesintisiz oynadıktan sonra 10 milyon € ya sattım forvete kesinlikle willfried ve lacina traore alınmalı onlarda harika bir uyum içerisinde. ayrıca sol açıkta da zoran tosiç ve pacheco gibi seçenekler ligi domine ediyor. ayrıca takımda bir sene oynattıktan sonra riera 6.5 ujfalusi 4 elmander 4 eboue de 4 milyon € ya (nakit) transfer oldular bu bütçeylede söylediğim tüm adamları taksitle alma imkanım oldu. ayrıca türk arıyosanız size gökhan töre (sola açık) serdar gürler (sağ açık) ve emre can'ı tavsiye ederim (ortasaha ortası) veeee belkide takımda yaptığım en büyük strateji felipe melo'yu transfer edemeyince mehmet topal'ı almaktı belki başta biraz pahalı gelebilir ancak buna kesinlkile değer
manu'dan davide petrucci'yi tavsiye diyorum ben de. nott forest'ta oynuyorum ve gayet güzel işler işler yapıyor. aynı zamanda johannes wurtz diye bi orta saha var. onu da ne ara aldığımı bilmiyorum bedavadan gelmiş :) o da güzel işler yapıyor.
2016 yılına kadar oynadım banko alınması gereken oyuncular
Kara>> Bilmeyen Yok zaten. Jano >> Spartak Moskovada güzel gelişiyor Mbaye Niang>> oyun başlarken 16 yaşında 22 yaşında her maçta 1-2 golü var. Serdar Aziz>> hem kontejyan yemez hemde harika bir stoper ilk sezon sözleşmesi bitiyor bonservizsiz alınabilir. Timonthy Chandler>> DR oyuncusu amerikalı genç Dodo>> genç sol bek oyuncusu.
bu oyuncuların hepsi 22-23 yaşına gelince hatta gelmeden bile as takımınızda rahatlıkla oynayabilecek oyuncular.
Tomas Necid - CSKA'da oynuyor, 1989 doğumlu, 1.93 boyunda ve çok etkili bir forvet 8-9 milyon Euroya alabilirsiniz.. Çek Cumhuriyeti vatandaşı Christian Eriksen- Ajax'ta forma giyiyor,1992 doğumlu, orta sahanın ortasında oynuyor ve genç yaşına rağmen çok çok etkili oynuyor. 3-4 milyon Euroya alabilirsiniz...
bu adam türkiyeyi alt üst etti normal sezonda 34 maçta 37 gol play-off sonrası ise 51 golü vardı. asisti de 18 falandı. gs ye getirmiştim ertesi sene bana şamp. ligini kazandıranlardan biriydi. gerekli antrenmalar ile mevki özellikleri 18-19 da rahat tamamlarsınız.
Attilla Turan Sol bek cok iyi. Ömer Toprak Çok iyi Stoper Ama biraz pahalı 2. sezonda alırsan daha yararlı olabilir
ilk sezon bonservis ödemeden aldığım: Nelson Rivas : yılda € 650.000 alıyor ve tecrübeli bir stoper alternatifi.. Ujfalusi'nin yedeği.. ilk sezonun sonunda sözleşmesi biterek aldığım oyuncular : Mathias Jorgensen 90 doğumlu stoper 1.91 boyunda Danimarkalı ve yıllık € 500.000 alıyor. özelliği Ball Playing Defender olması.. Hakan Aslantaş 85 doğumlu sağ bek solda da oynayabiliyor. yıllık € 400.000 alıyor. alternatif olarak çok iyi bir bek.. *Serdar Aziz 90 doğumlu stoper 1.83 boyunda yıllık € 650.000 alıyor ve Ujfalusi'yi anında kesti. Ujfalusi'den para kazanmadım ama yıllık € 2.500.000'dan kurtuldum. Sergio Floccari : çift forvette Elmander'in alternatifi olarak aldım o da Target Man olarak oynuyor.. yıllık ücreti € 1.900.000.. Elmander kadar iyi değil.. Bonservis ödeyerek aldığım : ilk sezon Mehmet Topal'ı aldım 3 MC'nin arkasında DM olarak oynuyor.. 3.3M €'ya aldım.. *Renan Bardini Bressan : 3'lü MC'nin içinde Advanced Playmaker oynuyor duran toplarda çok etkili 1.1 M €'ya maloldu.. ikinci sezon bonservis ödeyerek aldığım : *Darwin Quintero : 3.6 M €'ya aldım, yıllık € 850.000 alıyor.. çok süratli çok gol atıyor.. en isabetli transfer diyebilirim.. 2li forvette Target Man'in yanında Poacher olarak oynatıyorum.. 2 ayağını da kullanabiliyor.. boyu çok kısa fakat süratiyle bunu kapatıyor.. Leroy Fer : 11.5 M € bonservis ödedim hiç fena değil fakat henüz o paranın hakkını vermedi.. Melo'yu ikna edemediğim için 3lü MC'nin ortasına bir transfer gerekiyordu.. aslen Pavel Mamaev'i almak istedim ama görüşmek istemediği için Fer'e yöneldim..
Quintero yu önermişiniz ama kanıt olsun diye size oyunumdan bir fotoğraf çektim.. Ligin bitmesine daha bir kaç hafta var ve daha playofflar var onlardada bi 10 gol atsa gerisini siz düşünün artık.. :)
Orduspor'a serbest transferden Stefan Scepovic'i forvete aldım. Güzel gelişme gösteriyor. Oyuna daha yeni başladım 13 maçta 7 gol attı. Şuan 2011-2012 ligi ilk yarısı bitti. Bu arada Orduspor'a alabileceğim ucuz meblağalarda kaliteli Türk oyuncusu söylermisiniz? Transfer bütçesi olarak yönetim 219 k veriyor.
Botafago'dan 16 yaşındaki Brezilya'lı Vitinho oldukça yetenekli ve 1 milyon Euro'nun altına alınabiliyor. Fiziği ve bitiriciliği iyi olan bir forvet.
Flamengo'dan 16 yaşındaki Brezilya'lı Adryan da oldukça yetenekli ve gelişmeye açık, 900 k civarı alınabiliyor. Ara pas ve şutları iyi olan bir AMC.
Ikisi içinde biraz sabretmek gerekiyor ama.
Ayrıca bütçesi fazla olan ve Türk takımı yönetenler için de Sochaux - Montbe'den Serdar Gürler'i tavsiye ederim. Takımdaki 2. senesinde AMR olmasina rağmen gol kralı olarak ilerliyor.
Bir tavsiye daha; sezonu şampiyon tamamlarsaniz ve iyi bir bütçe elde ederseniz, o yıl Avrupa'nin büyük liglerinde küme düşen takımlardaki yetenekli oyuncuları alın. Oynadiklari takım kötü olduğu için sizin takınımıza gelmek istiyorlar. Ben Taarabt, Podolski ve Gary Cahill'i bu yöntemle aldım.
emre can var sanırım bayern de idi.fenere aldım orta sahada ıyı ısler yapıyor ama ortalama bı oyun sergılıyor.gercı bu taktıge ve takıma gore degısır ama bende oyleydı.turk olması en buyuk artı.
anladm saol . bide emreyi sattım liverpola . sözleşmeyide kabul ettm ama emre hala benim takımda . adryanada teklif yolladım . teklifi kabul etti parasınıda ayarladım hala gelmedi . sene sonundamı olcak bunlar?
Serdar Aziz ve Gökhan Töre yi aldım iyi oyuncular ama müzmin sakat herifler. Gökhan Töre çok para istiyor birde. 20me aldım 3 sezon sonra beleşe gönderdim.
AM/C istiyorsanız Javier Pastore... Bu adamı kesin kadronuza katın.
13/14 31 maç 14 gol 10 asist 7.40 14/15 31 maç 17 gol 8 asist 7.59 15/16 33 maç 20 gol 9 asist 7.45 16/17 24 maç 9 gol 2 asist 7.30
Her takımda 4-4-2 oynayan ben Pastore ile 4-2-3-1 e döndüm. Not: Galatasaray'a aldım.
Serdar Aziz ve Gökhan Töre yi aldım iyi oyuncular ama müzmin sakat herifler. Gökhan Töre çok para istiyor birde. 20me aldım 3 sezon sonra beleşe gönderdim.
AM/C istiyorsanız Javier Pastore... Bu adamı kesin kadronuza katın.
13/14 31 maç 14 gol 10 asist 7.40 14/15 31 maç 17 gol 8 asist 7.59 15/16 33 maç 20 gol 9 asist 7.45 16/17 24 maç 9 gol 2 asist 7.30
Her takımda 4-4-2 oynayan ben Pastore ile 4-2-3-1 e döndüm. Not: Galatasaray'a aldım.