Şimdi Ara

Moonrise Kingdom (2012)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tür:Dram
    Yönetmen:Wes Anderson
    Oyuncular:Bruce Willis, Edward Norton, Owen Wilson, Tilda Swinton, Bill Murray, Frances McDormand, Jason Schwartzman, Bob Balaban, Kara Hayward, Andreas Sheikh, Lucas Hedges, L.j. Foley, Kevin Decoste,
    Senaryo:Wes Anderson, Roman Coppola

Moonrise Kingdom (2012)

1960'ların Yeni İngiltere'sinde küçük bir kasabadan kaçan, aşık genç bir çiftin yanı sıra; geride bıraktıkları kişilerin nasıl olduysa, onların kaybolduğuna ve kurtarılmaları gerektiğine inanması etrafında dönüyor. 50 sene öncesinde geçen film bir kasabada birbirine aşık iki gencin kaçması sonrasında başta kasabanın şerifi olmak üzere tüm kasaba sakinleri gençlerin kaybolduğunu düşünüp onları aramaya başlaması anlatılıyor.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Allah Allah kadroya bak.Norton - Wills - Murray bu film tutar.
    ”Aynı görüntüler tekrar oynuyor.Arka sırada onları izliyorum..Bellek denen pis, arızalı sinemada.Geçmişin köşelerine, hatta gölgeli, karamsar köşelerine bile geri döneceğim...Çünkü oralarda sen varsın.Dayanmaya; gittiğini artık orada olmadığını bildiğim halde bir şeye tutunmaya çalışıyorum. Sana.Sevdiğime.Gittin, hiçbir şey bunu değiştirmeyecek.Elimden sadece hatırladığım her şeyi toplayıp, öbür işe yaramaz anılarla çekmeceye kaldırmak...Ve devam etmek geliyor.Devam etmen gerek.
    Hepimiz devam etmeliyiz.Böyle hayatta kallırız. Amacımız bu.”
    - V
  • Çok iyi kadro

Hepte cool oyuncular :)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    ASUS ROG Strix x570 E Gaming | AMD Ryzen 7 2700x 4.0Ghz OC | 2x8 GB G.SKill Trident Z RGB 3.0Ghz OC | Samsung 960 Pro NVMe SSD 512 GB | Western Digital SN530 SSD 256 GB | Seagate Barracuda 5 TB | Seagate Desktop HDD 6 TB | Western Digital White 10 TB | MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB | Corsair Carbide 678c | MSI MasterLiquid 240ML RGB V2 | Thermaltake Toughpower GF 850W 80+ Plus Gold PSU | LG 34WK650-W 34inç 2K Ultra-Wide Monitor | Epson EH-TW5300 3LCD 1080p 3D Projector | Creative SoundBlaster ZX | Creative X-Fi Extreme Gamer | Asus Xonar DSX | Sony STR-DH520 AV Receiver | Creative G500 THX 5.1 | Pioneer BDR-209EBK Bluray | Technisat Skystar HD2 | 4xSeagate Expansion 3 TB | 4xSeagate Backup Hub 8 TB | Canon Ixus 185 20.5MP Compact | Canon SX230 HS Compact 12.1MP | Xiaomi Mi 11T | Samsung Galaxy Note 5
  • Kadro süper ötesi.Sağlam birşeyler çıkacağı kesin.Bruce ve Edward'ın buluşması ilginç olacaktır kesin.

ESOGU-Comparative Literature
    STEAM ID: darkluck
    hâlâ cahiliz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  Moonrise Kingdom (2012)
     Moonrise Kingdom (2012)
     Moonrise Kingdom (2012)
     Moonrise Kingdom (2012)
     Moonrise Kingdom (2012)
     Moonrise Kingdom (2012)
     Moonrise Kingdom (2012)

• Gelecek Hafta Vizyonda
    ASUS ROG Strix x570 E Gaming | AMD Ryzen 7 2700x 4.0Ghz OC | 2x8 GB G.SKill Trident Z RGB 3.0Ghz OC | Samsung 960 Pro NVMe SSD 512 GB | Western Digital SN530 SSD 256 GB | Seagate Barracuda 5 TB | Seagate Desktop HDD 6 TB | Western Digital White 10 TB | MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB | Corsair Carbide 678c | MSI MasterLiquid 240ML RGB V2 | Thermaltake Toughpower GF 850W 80+ Plus Gold PSU | LG 34WK650-W 34inç 2K Ultra-Wide Monitor | Epson EH-TW5300 3LCD 1080p 3D Projector | Creative SoundBlaster ZX | Creative X-Fi Extreme Gamer | Asus Xonar DSX | Sony STR-DH520 AV Receiver | Creative G500 THX 5.1 | Pioneer BDR-209EBK Bluray | Technisat Skystar HD2 | 4xSeagate Expansion 3 TB | 4xSeagate Backup Hub 8 TB | Canon Ixus 185 20.5MP Compact | Canon SX230 HS Compact 12.1MP | Xiaomi Mi 11T | Samsung Galaxy Note 5
  • bir ara top 250'ye girdi.. merakla bekliyorum.

Top 250'de 175. Film
    İzleyeceğim :)
  • Bil Murray çok itici duruyor.Sadece bu filmde değil hepsinde.O adamı sevmiyorum.Ama Wes Anderson izlettirir.

Orijinalden alıntı: Dönüşüm

Bil Murray çok itici duruyor.Sadece bu filmde değil hepsinde.O adamı sevmiyorum.Ama Wes Anderson izlettirir.

İlk defa Bill Murray için böyle düşünen biri gördüm kendisi wes anderson un favori oyuncularından ve çok komik adam.

Orijinalden alıntı: X@ndeR

quote:

Orijinalden alıntı: Dönüşüm

Bil Murray çok itici duruyor.Sadece bu filmde değil hepsinde.O adamı sevmiyorum.Ama Wes Anderson izlettirir.

İlk defa Bill Murray için böyle düşünen biri gördüm kendisi wes anderson un favori oyuncularından ve çok komik adam.

Bir ben miyim şu adamı sevmeyen be arkadaş.Çok soğuk bir adam bence.Ama kaliteli oyuncu o ayrı.

• şimdi izledim.. öyle ahım şahım bir film değil bana göre. imdb puanı çok abartılmış.. o puan düşer kesinlikle. benden alacağı puan en fazla 10 üzerinden 7 dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emmesen -- 14 Kasım 2012; 23:00:32 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.