Şimdi Ara

ÇOK ACİL PANASONİC TX-L42S30E PLAZMA TV İÇİN ALTIN UCLU SCART KABLO TAVSİYESİ LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MERHABALAR.TV Yİ BUGÜN KURDULAR.YANLARINDA GETİRDİKLERİ KABLOYA 60 TL İSTEDİLER.BENDE SU AN PARA YOK BAKACAĞIM DEDİM.HESAPLI İŞİMİ GÖRECEK SCART KABLO TAVSİYE EDERMİSİNİZ.



  • kaça aldın, memnunmusun paylaşırmısın.
  • Sayın altunok74 ,

    Eğer paralı yayın paketine üye olduğunuz ve SD den HD yayın pakatine geçmek istemediğiniz için scart kablo kullanacaksanız birşey diyemem ama 60 liraya scart kablo alana kadar üstüne 100 lira daha koyup HDMI çıkışlı HD uydu alıcı alın. Para sizin tabi ki ama eğer daha mantıklı olanı ve parayı boşa harcamanın yolu da bu...

    En basit ve ucuz Hdmi çıkışlı HD uydu alıcıyla bile , kaliteli scart kablodan çok daha iyi görüntü alırsınız hem de HD kanalları seyredebilirsiniz. 5 liralık scart kablo ile kaliteli ve fiş kısmı altın kaplama scart kablo arasında çok az görüntü kalitesi farkı olur. Hmdi kablo ile scart kablo arasında ise çok belirgin kalite farkı olur.

    Ayrıca 60 lira bu tip kablo için çok yüksek bir fiyat. 30-40 lira arasına markalı ve kaliteli scart kablo bulmak mümkün ama yukarda yazdığım sebeplerden eğer bir mecburiyet yoksa scart kablo almak hiç akıl karı değil.




  • TV Yİ VATAN KAMPANYASINDAN 1.127 TL YE ALDIM.HENUZ SEYRETMEDIM.ÖĞLENE DOĞRU KURDULAR.ÖĞLEN GİTTİM BENDE EW DEN BELKIN PRO AV 1000 SCART GİRİŞ ALDIM 40 TL.YORUMLARIMI PAYLAŞIRIM.

    ENDER123 ARKADAŞIM VERDİĞİN BİLGİLER İÇİNDE TŞK.EDERİM.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.