Bildirim
Battlefield 3 Özel: Oyun motoru, grafikler ve ekran kartı performansları

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bakalım neymiş bu SÜRPİZ -
İzleyeceğim.
Edit: Çok güzel ve çok yönlü bir inceleme olmuş , teşekkürler. Fakat sadece Nvidia kartların denenmesi biraz sınırlı hale getirmiş videoyu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zendagi Migzara -- 2 Kasım 2011; 23:11:39 > -
İzleyemiyorum video yu millet yuklendi galiba :) rahat birakin server i :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Of of of... daha ilk dakikalarında bile feci heyecanlandım.Büyüksünüz DH & BSC... -
Oyun güzel gerçekçi ama ekran kartı ısınmadan oyun bitti zevk alamadım oyundan çok kısa yapmışlar. -
İşin ehli insanlar olunca sohbet akıyor, dinlemek keyif veriyor gerçekten, videonun ilk 10 dakikasına nasıl geldim anlamadım, izelmeye devam, elinize sağlık.. -
Grafiklere artık o kadar takılmıyorum ee zaten oyunlarıda sahte alıyorum(yalana dolana gerek yok ) multiplayerde önemli değil oynanabilirlik olsun hikayesi güzel olsun benim için daha önemli zaten ekran kartım hd 4670 grafikleri düşürüp oynuyorum zaten
İnfinity Ward yapımları buna örnektir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhibbi- -- 2 Kasım 2011; 22:51:45 > -
Mobildeyim izleyemiyorum sonra izlicem..
quote:
Orijinalden alıntı: Sedat.
Mobildeyim izleyemiyorum sonra izlicem..
+1
maaşım kadar parayı verip ekran kartı alcam sonra en yüksek detaylarda 35 fps alcam hee ? afedersiniz ama o taraflı oyuna nahh para veririm bunları gördükce inadına korsana yöneliyorum valla :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaköy_soğancısı -- 2 Kasım 2011; 23:05:22 > -
Benim notebook un ekran kartını deriştirmem laızm anlaşılan ben high ayarlarda oynayabiliyorum.Monster ekran karıt satıyormu acaba bi tane gtx 580 mobline ekran kartı almam lazım.
Bilgisi olan pm atarsa sevinirim. -
inceleme için elinize saglık ancak bu videoda nvidia ismini duymaktan gına geldi bf3 den cok nvidia telaffuz edilmiş sanırım videoya reklam sıkıştırılmış gibi hissettim neyse elinize sağlık. -
donanim haberden istedigim mobilden girenler icin videolari 3gp formatindan vermeleri -
Videonun sonunda İndirim kodu çıkmadı -
fx57
Gökhan bey in niye kart gönderemediği belli oldu bütün msi kartlar ve anakartlar donanımhaberde hibe olarak bekliyor sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mckhan -- 2 Kasım 2011; 21:13:22 > -
farklı bir istekte bulunucağım sayın donanım haber editörleri bu videoların her birini youtube de kendi adınıza hesap açıp paylaşırsanız hem mobilden sıkıntı olmaz hemde dünya çapında daha çok isminizi duyurursunuz iyi dileklerimle sunarım -
ekran kartlarını alsak bile işlemci ram onlar yetersiz kalacak ama değilmi? -
yav ne kart alması, oyuna başlamamla bitmesi bir oldu çok kısa ne olduğunu anlayana kadar bitiyo, bir gecede biter -
mobil çağda bu tarz siteler öncü olmalı.
Benzer içerikler
- instagram müşteri hizmetleri
- whatsapp durum sözleri
- instagram hesap çalma
- instagram keşfete düşme
- whatsapp sohbet sabitleme kalktı mi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X