Şimdi Ara

Bp'nin zamanında verdiği oyuncak yeşil tır :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://forum.donanimhaber.com/m_41937849/mpage_1/key_/tm.htm Ana konu buymuş arkadaşlar burdan devam edin :))

Bp'nin zamanında verdiği oyuncak yeşil tır :)

Zamanında ne popülerdi bu ya.Mükemmel de bir reklamı vardı hiç unutmuyorum.Şu tıra sahip olan bir çocuk kolay kolay paylaşmazdı arkadaşlarıyla.En azından benim çevrem öyleydiYalvar yakar , günlerce ağla anca aldırabilmiştim aileme.Çok temiz kullanırdım.Tabi benden sonra gelen hayırsız kardeşim kırmasaydı bugün bile oynardım

Hatırlayanlar var mı başka ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isbara ALP -- 2 Kasım 2011; 19:11:09 >

• Pederi şehirde ki bütün Bp lere götürmüştüm. Hepsi tükenti demişti çok iyi hatırlıyorum. Ağlamaya başlayınca 90 100 km uzaklıktaki başka bi petrolden almıştık.
  • Komşuda vardı bizim bana arabayı verirdi kendisi hep tırı alırdı.Bir müddet ben arabayla oynadıktan sonra benzinin bitti artık geri dön derdi.Ben arabayı tıra sokunca kaldırıp götürürdü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thsncnrymlk

Pederi şehirde ki bütün Bp lere götürmüştüm. Hepsi tükenti demişti çok iyi hatırlıyorum. Ağlamaya başlayınca 90 100 km uzaklıktaki başka bi petrolden almıştık.

Benim gibi ağlayan birini daha buldum

@BÖCCÜK DH

Herkes cimriydi bu tır söz konusu olunca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isbara ALP -- 2 Kasım 2011; 19:00:12 >
  • Sende hala varsa bana odunc versenee

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iuvenis

Sende hala varsa bana odunc versenee

Kardeşim kırdı ne yazık ki kırmasaydı bugün bile oynayabilirim

Reklamı buldum buarada.Yalnız ses yok nedense

• Evimde hâlâ mevcut .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://forum.donanimhaber.com/m_41937849/mpage_1/key_/tm.htm

Hatırlamayan var mı diye sorsan daha kolay olur
  • Vay be bende aglaya zirlaya aldirmistim 1 sene oncesine kadar mevcuttu..Yine nostalji :'(
  • Ben ilkokula giderken birde BP şapkası vardı. Onlar baya modaydı herkeste görmek mümkündü.
  • Sünnet olmadan yarım saat önce alınmıştı
  • Bana alınmamıştı

Tanıdıkların birinde vardı, oraya gidince oynamasını çok severdim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.